Ahojte, poraďte prosím čo je také overené a dobre pri sexe pre ženy. Aby som sa tak nejako lepšie uvoľnila a mala chuť... Rozmýšľala som španielske mušky ale vraj to je nič máte skúsenosť? Dakujem
vraj Maca zvyšuje libido, no skusenosť nemam.
@magic08 áno akurát som tu našla o tom články no len či naozaj je taká účinná asi vyskúšam..
Španielske mušky sú o ničom, vyskúšaj to víno, ale u mna pôsobí tak že chuť mám aj som uvoľnená ale neviem vtedy dosiahnuť orgazmus.
Najlepšie na akúkoľvek chuť a uvoľnenie je pre mna “stará známa” dlhá predohra. Venujte sa jeden druhému, dajte si masáž, bozkávajte sa, chytajte sa, dotyky nech nie sú hneď tam dole, doprajte si čo máte radi a samotný “sex” oddialuj čo najviac.
Niekoho s kým ťa to bude baviť. Podľa mňa to je to najzákladnejšie. Ak nemáš takú polovičku, tak ti ani žiadna chémia proste nepomôže
Správneho muža 😋
Durex Intense Orgasmic Gel + oddych pred sexom v ten deň (to, pri čom vypneš, či spánok, či meditácia, či jóga) + vyriešené konflikty s partnerom + predohra
Ja by som potrebovala niečo aj na dosiahnutie toho orgazmu dosť je to problém u mňa som už zúfalá 😪
u mna je to tak, ze ako kedy :D niekedy sa po pohari vina uvolnim natolko, ze sama som iniciator, ale niekedy ma vie uspat aj ten jeden pohar :D takze je to ozaj individualne. proste je to dane tym, aky mam zrovna vtedy den :D
Wau, no na mňa alkohol pôsobí stimulacne, vtedy mám neskutočnu chuť na manžela. 😁
Pohar vina