Potrebujem sa vyplakať. Bola som vydatá, hlavným kameňom úrazu bolo to, že muž so mnou nechcel spať, nakoniec sme sa rozviedli. Roky som tým trpela, žena sa cíti jednoducho nechcená, veľa bolesti to spôsobilo, sebavedomie zrazené. Momentálne mám priateľa rok, sex bol super, fungovalo to. Teraz však posledné dva týždne absolútne nemá záujem. Kupil byt, pomáham mu s kompletnou prerabkou. Nechá ma nosiť ťažké rozbité kusy nábytku, zbijat omietku, vynášať sut… Dnes som ráno bola v práci, hneď po robote na byt, makať, potom rýchlo na nákup spraviť mu večeru, upratať, večer som chcela mojkanie. Vravel že nechce, že sa prejedol, ale že keď chcem, že bude ležať. Rýchlo sa “vysporiadal”, ja som samozrejme nestihla, mu vravím, že nevadí, že nech “dorobi” rukou. Šiel do kúpeľne a povedal, “ja chcem ísť spať, ale musím ta ešte dorobiť inak budeš nasrata”. Poslala som ho spať…cítim sa momentálne ako odpadkový kontajner, pripomenulo mi to pocity nechcenosti… Som smutná, a neviem, či mám byt tolerantejsia, alebo robím ja chybu? Strašne ma boli, že ja sa snažím mu byt nápomocná ako najviac viem, a on ma takto pošle do prdele… je takýto posledné dva týždne, tvrdí že je unavený, včera mi pred spaním povedal idem spať, už mi nedávaj ani pusu, ani na mňa nehovor, dotyky môžeš iba letmé… 🥲🥲🥲
Aj ja ti naložím ok? Po svojej robote ideš makať k nemu na jeho byt, robíš tvrdú chlapsku robotu, utekas jak blázon na nákup a varíš mu večeru a čerešnička na torte aby bol úplne spokojný ešte aj sex nukas. Všetko zadarmo. Ani manželka.nie si. Ten chlap sa.ma.ako.prasa v žite a ty plačeš. ....hm...kdepak soudruzka asi udelala chybu
Píšeš " nechá má nosiť ťažké kusy nábytku"
Nie!
To ty sama necháš SEBA nosiť ťažké kusy nábytku.
Je to tvoje rozhodnutie.
On ťa len zneužíva. Prečo by aj nie.
Ešte aj večeru navaris. No nekúp to .
Veru kde na takých exotov chodíte...trocha hrdosti.
A k tomu sexu ako k handre.. právom sa cítis ponížená.
Zajtra by som z práce išla k sebe domov a uvarila SEBE večeru a zapla si telku alebo čo a poriadne sa vyspala.Ak bude volať,písať,ignor.Si unavená,chces si oddýchnuť a spať.Nech na teba nehovorí..ani letmo.
a čo je na tom,že povedal, že budeš nasrata? muži si regulerne pytaju zaver, neviem, prečo sa ty momentane citiš ako odpadkovy koš, mali ste dokončit robotu a ist spať
Keď po práci maká na byte,preraba,po dobrej veceri, fakt len "čisto hypoteticky".. prečo mu neveríš,ze môže byt unavený? On ten sex nechcel vôbec,chcel si ľahnúť... ty ideš na 200 percent (prečo vlastne?) a cudujes sa,ze ti niekto nestíha.. prestan sa tolko snažiť.
Tak ťažké nosis,narobis sa a ešte máš chuť večer vyskakovať???🤣a vedel asi prečo by si sa nasrala keby ťa neurobil?poviem ti tajomstvo sex je dôležitý ale nie je vrchol sveta čo asi u teba je a možno to je ten problém
Dievča spamataj sa maj trocha sebaúcty. Načo chodíš robotovat do jeho bytu a vyvaras mu keď sa správa ako cocotenko?
Zoderies sa na stavbe a keď si pánko prerobi "zrazu" zisti že vám to nefunguje a navrhne rozchod a do mesiaca tam bude mať nasťahovaniu ďalšiu, veď hypo platiť treba.
Kde teraz bývate?
V tvojom byte? - povedz že vám to nefunguje a potrebujete si od seba (natrvalo) oddýchnuť, nech sa pánko odstahuje do svojho bytu.
V podnájme? Nemáš kamarátku/rodinu čo by ťa na čas prichylila kým si niečo nájdeš?
A možno je len chudák unavený z prerábky, má svalovicu na rukách a očividne menej vydrží ako autorka? Alebo je hňup, ktorý ju len využíva? To už asi autorka najlepšie vie, čo má doma. V každom prípade, keby som bola chlap, tak veľmi sexi by si mi neprišla po tomto opise- hneď som ťa videla, ako tam niekde dopotená špinavá fučíš a naťahuješ sa s čisto chlapskou robotou- akože áno, možno pri tom vyzeráš sexi, neviem, ale mňa ako prvé napadla nejaká mužatka a tá asi nie je vlhkým snom bežného chlapa...
No nie si mu vzacna priliz sa snazis.. a stymto chlapom co si sama neurobis to nemas , cudziemu cloveku byt prerabas 🤦♀️
Ja som sa v minulosti sama poučila, že keď som sa takto veľmi snažila a až sa niekomu podkladala, nikdy mi to neprinieslo nič dobré…strácala som hodnotu v očiach toho druhého a duplom aj v tých svojich.
Nerob si to. Makaj menej, urob si aj samostatný program, nežeň sa tak. A prosím hlavne nebuď ešte tolerantnejšia.
To je hrozné robiť zo seba handru kvôli sexu.
On nechcel sex, ale keď tak veľmi chceš, tak milostivo dovolil, aby si ho urobila, zatiaľ čo on bude ležkať?! No mein gott! 🤦🏻♀️
Úprimne? Dokončila by som sa sama, kúpila som si hračku a už by o mne nepočul.
Znieš hrozné zúfalo a tak sa aj správaš.
Preboha, kde na tych lúzrov chodíš, zena. Az mi hrdlo stiahlo z tvojich slov. Prosim ta velmi pekne, kopni ho do riti spredu a chod aspon na trojdňový welnes zapiť žiaľ za debilom. Toto fakt nepotrebuješ.
Poviem ti co treba urobit. A nie ze nie. Zajtra po robote si oddychnes. Potom pojdes von s kamoskou a ked nie s nou tak sama. Pojdes si nieco kupit a urobit si radost. Keby sa mlady pan nejako stazoval, s usmevom na perach mu to len oznam. Absolutne nic nevysvetluj, nehysterci ako ty mu pomahas a on sa takto chova. Neopovaz sa mu navarit veceru a nieze budes este niekedy nosit tie tazke veci. Ale opakujem, s uplnym kludom a usmevom, ziadne vycitky, ziadne vysvetlovanie, nic, absolutne nic. Zi si svoj zivot v klude, v pohode, pri nom, ale bez toho aby si mu robila posluhovaca... ale aj tak, toto je riadny red flag. Je to hulvat a bude vzdy vzdy davat seba na prve miesto a ty len fajn do poctu.
@h2 on si podľa opisu ľahol, aby sa potešila ona, len to vypálilo trochu inak. on jej dopredu povedal a pri takej odpovedi (prejedol som sa, ale teda môže na neho vyskočiť, ak veľmi chce) by to nejednej žene trvalo dlhšie 😆 nemali v takej situácii vôbec začínať alebo povedzme ráno… ale mein gott je perfektne výstižne
Prečo zo seba robíš handru? Pre kúsok klobásky?
@anjelicek26 minulý týždeň bol takto unavený ledva sa vedel zakryť že tak strašne ho bolia ruky , vravím dobre chod spať, ja som si šla ľahnúť k malému ( on spí na gauči) asi ho hodine som šla na wc, našla som si ho honit… vraj to nie je tak ako to vyzerá, že sa mu nedalo zaspať atd …😀
😂
"Nie je to tak, ako to vyzerá." 😂😂😂
Opakovane ma tu neprestavaju prekvapovat diskusie, kde je podla zien normalne platit si na rande za seba alebo pol na pol, ale ty, ty si to potiahla este o kus dalej… rovno z roboty muklovat na cudzi byt a zadarmenko, aj navarit, aj upratat a este teda si aj mozes vyskocit na unaveny kolik a beries to ako odmenu…
Dufam, ze je to vymyslena tema, lebo ak si realne az takto zufala a hlupa, tak ani neviem co napisat…
Ty máš s týmto čudom dieťa?
@sissy27 aká odmena 😀 veď som sa akurát tak navnadila a ende šlus. To je z trest!!!😀
@h2 sa ho pýtam, že ty si honis a on nie, len sa chystám na to 😀 a penis ako svieca
Chcel,aby si sa dobre vyspala a oddýchla,na byte treba ešte makať,kde by našiel takého roboša co by zadarmo omietky zbijal a nabytky ťahal....
Ach,ženy,to kde na také čuda chodíte...