Urážanie ženy

beatrixx123
13. mar 2023

Žienky ja už neviem ako nevladzem,
Raz má kamarátka vytiahla von sa kúpať zobrala aj nejakého kamaráta nepoznala som ho od vtedy doma počúvam že som k*rva, šľapka a podobne veci,
Ja som priateľa nikdy nepodviedla a on stále o tom chalanovi že ja s ním chodím vonka a podobne veci pričom som rada že sa vôbec dostanem von s kamarátkou a nie aby som sla s nejakým chalanom von.
Už je to neznesiteľne veľa ľudí kamarátok mi povie že či to nie je náhodou tak že podľa seba súdim teba a že to čo rozpráva na mna robí on stalo sa to už nejakej že to bola naozaj pravda ?

melanta
13. mar 2023

Raz, jeden jediný raz by mi partner povedal, že som k***a alebo niečo podobné. V tej chvíli by som si zbalila veci, alebo by som zbalila veci jemu a viac by ma nevidel. Lenže na to musíš mať aj mozoček a nejakú úctu voči sebe samej. Lenže ty ju nemáš a preto logicky máš aj chlapa, ktorý tiež voči tebe žiadnu úctu nemá. A ak ju nemá teraz, nebude ju mať nikdy.

viestta
13. mar 2023

Spytaj sa sama seba preco si s clovekom, ktory ti neveri, ktory ti nadava

januska12323
13. mar 2023

A nie je to jedno? Či keby nepodvadzal tak urážanie je okej?

janai1
13. mar 2023

Už dávno by som odišla... prečo s ním ostávaš?

nikoleta999
13. mar 2023

A presne s takýmito mužmi si robite deti a potom vyplakávate, ako sa k vam chovajú, lebo to neviete stopnúť už v začiatkoch a odísť od neho, keď sa ešte dá a nie sú deti ... Ja som s mojím 9 rokov a v živote mi nepovedal ani len, že som krava ... Tak si odpovedz na čo si vlastne s ním, keď si pre neho len obyčajná šľapka ?

divokykonik
13. mar 2023

Raz by mi povedal muž, že som k*rva, by som mu bez hanby jednu vrazila. S takým priateľom by som ani náhodou nebola, veď to je strašné, také urážky.

solange7
13. mar 2023

@beatrixx123 ved mas doma obycajneho dementa. To ani nerataj, ze by sa to zlepsilo. Takyto ludia sa nemenia. Max k horsiemu.

kiwi3
13. mar 2023

potrebujes dokaz o tom, ze ta podvadza, ked ti nadava to toho najhorsieho, co sa da? fakt?

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mamutka
13. mar 2023

@beatrixx123 nechápem o čo ti ide. To akože dobrovoľne si s debilom, čo ti vulgárne nadáva? To s ním aj plánujes budúcnosť? Ak hej, tak nie si normálna

dilino
13. mar 2023

To iste aj ja sa pripojim nikdy mi priaľ nepovedal nikdy ani v najväčšej hádke že som k... to by bolo posledne.Ukončila by som to s nim a mohol by sa ospravedlňovať koľko chcel.Nemáš voči sebe úctu sprava sa k tebe ako k handre.Pokiaľ je to priateľ a nemate deti tak ja by som to ukončila.Ale to som ja TY evidentne chceš len radu a nie ako to ukončiť.Ked sa vezmete budete mať deti a ťa bude biť nádavať pred detmi na teba a správať sa ako k handre vtedy si spomenieš že si mohla odisť ked bol čas.Ešte na vyber máš odstup s kratšej cesty.A skonči to pokiaľ ťa psychický a fyzický nedostane na úplne dno.

loliku
13. mar 2023

Zeny ved jej nevadi ze ju vola ku... Ona sa pytala ci ma on milenku🙈 odpovedajte k veci prosim ma ci nema ? 🤪😇😇😇🙈🙉

viestta
13. mar 2023

@loliku mas uplnu pravdu. Iste je, ze ak by aj milenku mal, tak nic sa nemeni, ostava s nim, len uz bude vediet preco jej nadava do stetiek🙄

nikpa
13. mar 2023

@beatrixx123 začni si sama seba vážiť a vykašli sa na takého chlapa. Ozaj toto potrebuješ? Je to človek, ktorý ťa bude vždy obviňovať z ničoho....kolega ti pošle sms na meniny, sused sa na teba na chodbe usmeje... nevinné veci, ktoré sa stávajú a ty budeš za to počúvať, že si k*rva a slapka. Čo také je na ňom úžasné a nenahraditeľne keď toto trpis?

beatrixx123
autor
13. mar 2023

Mám rozum nie som tupá….
Som s ním 10 rokov a nikdy toto nerobil

viestta
13. mar 2023

@beatrixx123 tak ked nie si hlupa a odpovede sa ti nepacia, tak sa zariad ako chces. Iste je, ze neexistuje aby ma akykolvek chlap urazal, uz vonkoncom by som toto nedopustila od toho "svojho".

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mamutka
13. mar 2023

Tak ked je 10 rokov priatelom, už ta ma asi plne zuby. Inak by to nerobil. Asi ste spolu už len preto, aby ste každý niekoho akože mali. Inak nič

beatrixx123
autor
13. mar 2023

@mamutka ja ho nenútim byt so mnou môže odísť kedy chce ak má má plne zuby