Únava po sexe

anika234
10. sep 2021

Ahojte, mam na vás otázku, vždy po sexe idem do sprchy a kým sa vrátim tak môj frajer už spí 😂 akoze neviem, pretože mňa to nabije energiou a on sa pri tom vybije ?🤣 aj som sa ho pýtala ci sa pri tom unaví fyzicky a povedal mi, ze nie fyzicky ale ze to naňho príde a do pár minút proste spí...Máte to aj vy tak ? Pýtam sa preto lebo ho môžeme mať len večer a nie ráno keďže chodíme do prace a môj drahý by asi zaspal niekde za volantom na semafore 😂

cawes
10. sep 2021

@anika234 dva dni dozadu som citala clanok presne o twjto teme. A bolo tam napisane ze kym zeny ostanu nabite energiou chlapa orgazmus doslova vystavi a preto zaspi. Ze to neni tym ze ma ,,fajront,, ale ze proste to tak je dane hormonami.

ivangeline
10. sep 2021

Proste sa uvolni a zaspi. "uvolni"

h2
10. sep 2021

@cawes Ja som podľa tohto asi chlap. 😂

bagre
10. sep 2021

@anika234 áno, väčšinou je to tak 😉

elementissa
10. sep 2021

No ja som podľa tohto tiež chlap. Minútu po sexe zivnem a o dve minúty už spím. Však telo vyplavuje všetky tie uvolnovace do krvi... jasné, že hneď zaspíš. No mňa teda sex este nikdy nenabil energiou. Vždy som sa iba tak prijemne uvoľnila a zaspala. Tak asi máme každý iný hormonálny systém, no :D

marcellka32
10. sep 2021

neurológovia, ktorí zistili, že ejakulačný proces má silný vplyv na činnosť prefrontálneho kortexu v mozgu, ktorý po dosiahnutí vrcholu blaha akoby vypol svoju činnosť, čo má za následok mužskú malátnosť a ospalosť po orgazme.

elizabet173
10. sep 2021

@elementissa
@h2 pridávam sa k vám chlapom, netvrdím, že vždy, ale v minimálne 90% som chlap

sisa101
10. sep 2021

Po orgazme sa do krvi uvoľní veľké množstvo hormónu prolaktínu, ktorý u mužov pôsobí ako vypínač a následne spúšťa proces spánku a tiež po sexe klesá hladina cukru v krvi

miadi
10. sep 2021

La petit mort - mala smrt - volaju francuzi ten stav po orgazme. Kludne mozete mat aj rano. Da si kavu a bude ok.

mrva
10. sep 2021

@anika234 budem trochu vulgarna, ale ta unava po chlapskom orgazme vysvetluje ich pracovne "nasadenie", ked vyjdu v praci z WC. Vsimli
ste si to? Asi ich nevystavilo kakanie 🤣🤣🤣

number19
10. sep 2021

@miadi presne som toto tu chcela spomenut...😅 (little death)

nevenka
10. sep 2021

@cawes ale to aj ja mam taketo a som zena. Dokonca nemam rada ani nejake extra neznosti po tom. Teda, ak bol orgazmus a tak. Ale u nas to vacsinou je po 23:00, takze sa niet co divit 😆

nevenka
10. sep 2021

@sisa101 no akurat vcera som tesne po...musela letiet kojit. Aj u zien to zvysuje prolaktin? Tak to budem castejsie robit, nech drobec ma co pit 😁

simca06022011
10. sep 2021

No.. ja tiez zaspim :D

jana_eyre_2
10. sep 2021

Ja tiež zaspím, asi som chlap.😅

kitycat
10. sep 2021

Urcite by ste si to mohli rozdat aj rano a siel by v pohode do prace, vecer spi, lebpo uz noc nemusi

elizabet173
10. sep 2021

@miadi presne tak, je jedno, či večer, ráno, poobede, len teda ráno, keď treba ísť do práce ten spánok treba prehodnotiť 😎

miadi
10. sep 2021

@elizabet173 som pocula ze niektori ludia maju aj volne dni cez vikend 😄

yollanda
11. sep 2021

To pri mojom mužovi asi sexujeme cez víkend 3x denne, lebo jeho zvesí bars kde

ckatka
11. sep 2021

Je to úplne normálny stav. Pri hlbsom štúdiu by si sa dopatrala, ze pri sexe akoby muž "odovzdáva energiu" žene. Spánok po je úplne normálny.

slovakboy
11. sep 2021

@anika234 @cawes @h2 @bagre @elementissa
@marcellka32 @elizabet173 @sisa101 @miadi
@mrva @number19 @nevenka
@nevenka @simca06022011 @jana_eyre_2 @kitycat @elizabet173 @miadi @yollanda @ckatka Ďakujem 👍 Až na ženskom fóre som sa musel dozvedieť, že som normálny. Idem hajať. 😴

elizabet173
12. sep 2021

@miadi to hej, ale keď príde chuť v utorok?😎

miadi
12. sep 2021

@elizabet173 tak vynecha ranajky a ziska extra 10minut 😎

mareri
26. sep 2021

uvolni sa pri sexe i po sexe, a zdriemni si. Ved na tom nič nie je

titi22
1. aug 2024

Hihi narazila som na tuto temu, ja tiez som uplne hotova po, moj partner chce vacsinou aby som ho dokoncila oralne ale ja som uplne znicena unavena a vacsinou to proste na jeho velku nevolu neprichadza do uvahy😁😁