Ahojte, mam na vás otázku, vždy po sexe idem do sprchy a kým sa vrátim tak môj frajer už spí 😂 akoze neviem, pretože mňa to nabije energiou a on sa pri tom vybije ?🤣 aj som sa ho pýtala ci sa pri tom unaví fyzicky a povedal mi, ze nie fyzicky ale ze to naňho príde a do pár minút proste spí...Máte to aj vy tak ? Pýtam sa preto lebo ho môžeme mať len večer a nie ráno keďže chodíme do prace a môj drahý by asi zaspal niekde za volantom na semafore 😂
Proste sa uvolni a zaspi. "uvolni"
No ja som podľa tohto tiež chlap. Minútu po sexe zivnem a o dve minúty už spím. Však telo vyplavuje všetky tie uvolnovace do krvi... jasné, že hneď zaspíš. No mňa teda sex este nikdy nenabil energiou. Vždy som sa iba tak prijemne uvoľnila a zaspala. Tak asi máme každý iný hormonálny systém, no :D
neurológovia, ktorí zistili, že ejakulačný proces má silný vplyv na činnosť prefrontálneho kortexu v mozgu, ktorý po dosiahnutí vrcholu blaha akoby vypol svoju činnosť, čo má za následok mužskú malátnosť a ospalosť po orgazme.
@elementissa
@h2 pridávam sa k vám chlapom, netvrdím, že vždy, ale v minimálne 90% som chlap
Po orgazme sa do krvi uvoľní veľké množstvo hormónu prolaktínu, ktorý u mužov pôsobí ako vypínač a následne spúšťa proces spánku a tiež po sexe klesá hladina cukru v krvi
La petit mort - mala smrt - volaju francuzi ten stav po orgazme. Kludne mozete mat aj rano. Da si kavu a bude ok.
No.. ja tiez zaspim :D
Ja tiež zaspím, asi som chlap.😅
Urcite by ste si to mohli rozdat aj rano a siel by v pohode do prace, vecer spi, lebpo uz noc nemusi
@miadi presne tak, je jedno, či večer, ráno, poobede, len teda ráno, keď treba ísť do práce ten spánok treba prehodnotiť 😎
@elizabet173 som pocula ze niektori ludia maju aj volne dni cez vikend 😄
To pri mojom mužovi asi sexujeme cez víkend 3x denne, lebo jeho zvesí bars kde
Je to úplne normálny stav. Pri hlbsom štúdiu by si sa dopatrala, ze pri sexe akoby muž "odovzdáva energiu" žene. Spánok po je úplne normálny.
@anika234 @cawes @h2 @bagre @elementissa
@marcellka32 @elizabet173 @sisa101 @miadi
@mrva @number19 @nevenka
@nevenka @simca06022011 @jana_eyre_2 @kitycat @elizabet173 @miadi @yollanda @ckatka Ďakujem 👍 Až na ženskom fóre som sa musel dozvedieť, že som normálny. Idem hajať. 😴
@miadi to hej, ale keď príde chuť v utorok?😎
@elizabet173 tak vynecha ranajky a ziska extra 10minut 😎
uvolni sa pri sexe i po sexe, a zdriemni si. Ved na tom nič nie je
Hihi narazila som na tuto temu, ja tiez som uplne hotova po, moj partner chce vacsinou aby som ho dokoncila oralne ale ja som uplne znicena unavena a vacsinou to proste na jeho velku nevolu neprichadza do uvahy😁😁
@anika234 dva dni dozadu som citala clanok presne o twjto teme. A bolo tam napisane ze kym zeny ostanu nabite energiou chlapa orgazmus doslova vystavi a preto zaspi. Ze to neni tym ze ma ,,fajront,, ale ze proste to tak je dane hormonami.