Trojka vo vzťahu

10. jan 2023

Ahojte ... priateľ mi nedávno navrhol trojku. Aj som si niečo hľadala ohľadom toho,názory a tak ale všetci chlapi ktorý chceli vo vzťahu trojku to chceli s ďalšou ženou. U nás je to naopak priateľ chce trojku ja on a ďalší chlap. Vôbec som to od neho nečakala a neviem čo mu mám na to povedať. Podotýkam že v posteli nám to aj po štyroch rokoch klape úplne skvelo. Čo si o tom myslíte vy ?

zooeynka
10. jan 2023

Gay

deedol
10. jan 2023

vobec nemusi byt gej.
vygoogli si kandaulizmus.

svokrinjazykmonika
10. jan 2023

To je totál divné.

autor
10. jan 2023

@zooeynka určite nieje gay to som si 100 percentne istá ...

autor
10. jan 2023

@svokrinjazykmonika áno to je ... ale čo je horšie ? keby to chcel so ženou ? ja naozaj neviem čo si mysliet

h2
10. jan 2023

A ty by si s tým bola OK? Či už so ženou, alebo s chlapom, pre mňa je toto vo vzťahu neprípustné.

viestta
10. jan 2023

Mysliet si mozes co len chces, ide len o to ci si ochotna na taketo "spestrenie deja" pristupit. Aj my si mozme mysliet kadeco, ale dolezite je to aky to vnimas ty.

3petka
10. jan 2023

Ja neviem čo si myslieť o dnešných vzťahoch. Tradičný láskyplný vzťah kde muž si váži ženu a žena muža už asi neexistuje. Ak mám potrebu skúšať tak nach ostanem slobodný a užívam si.

bluemoon24
10. jan 2023

Ja teda nevim, mi na tom extra zle nic neprijde. Zalezi prece na preferencich partneru. Pro me je trojka no go, ale pokud to partnerum vyhovuje, tak pak obe varianty jsou naprosto v poradku. A ne, nemusi byt chlap gay.

autor
10. jan 2023

@viestta ja sa skôr bojím že to ublíži vztahu

deedol
10. jan 2023

autorka, ved ked je ti ta predstava neprijemna alebo mas strach, tak mu proste povedz nie. kazdy ma ine preferencie, on to navrhol, ty sa mozes slobodne rozhodnut, ci to chces alebo nechces.

ivsoja2020
10. jan 2023

a zvladla by si dvoch chlapov lebo ja nie

viestta
10. jan 2023

Tak mu to tak predostri. Ked uz ste sa dopracovali k takej komunikacii, tak mala by si dokazat svoj postoj k veci vyjadrit priamo a bez okolkov. Bud to prijme a bude to akceptovat alebo nie a potom sa uz treba zariadit

ivetz
10. jan 2023

Nechápem neustále omieľanej fráze "keď niečo vyhovuje obom partnerom, tak je to OK" - podľa mňa nie je! Ak sa stretnú dvaja uchyláci, ktorým vyhovuje úchylné praktiky, tak je to stále iba počin dvoch úchylákov a nie je to OK! Ako môže milujúceho človeka vzrušovať pohľad na to, ako sa na jeho milovanej osobe odbavuje niekto iný?! Toto je chorá doba! Naozaj ľudia nevedia, čo od rozkoše a dobroty!
@autor Ty si dávaj pozor, aby Ťa nevynechali!

silvia_pekna
10. jan 2023

tiez mi ako prve napadlo, ze by mohol mat take sklony. mozno je len bi, nemusi byt hned vyslovene gay.

marseillefan
10. jan 2023

@ivetz Chorá si skôr ty, že neakceptuješ aj iný pohľad na svet ako ten svoj...

panelacikova
10. jan 2023

@ivetz ak páru vyhovuje, že im kafre do života svokra, nevadí. ak majú v posteli tretieho a im dvom to vyhovuje, nevadí. ak im vyhovuje žiť celý život v podnájme, tiež ich vec. toto by si mal uvedomiť človek, ktorým si aj ty. pokiaľ tým neškodia a neubližujú iným ľuďom, je to len a len ich vec, ich radosť či starosť.

autorka - ako písali poniektorí, ty musíš zaujať postoj. možno je to vzrušujúca predstava a možno to aj bude úplne super, ak to zrealizujete. ale osobne som názoru, že "potom" už nikdy nebude váš vzťah taký ako predtým. niečo sa tam naruší. buď vás to oboch pohltí a budete to vyhľadávať aj v budúcnosti. alebo to so vzťahom pôjde dolu vodou, lebo jednému z vás toto vyhovovať prestane a druhý po tom môže túžiť aj naďalej. ešte je tu možnosť "c", že to skúsite a poviete si obaja: blbosť, už to nikdy nechcem urobiť. ale tomu príliš neverím. možno teda áno, ale nie už vo vzťahu "súčasní partneri". ale neskôr, keď si každý nájdete nového partnera. skrátka nechce sa mi veriť, že tá intimita, tá blízkosť, že to nepominie, ak pôjdete do akejkoľvek trojky.

maminazosatnika
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ibrunova
10. jan 2023

Určite by som nepovedala áno len preto, že to chce on.

marseillefan
10. jan 2023

Btw, existuje ešte jedno vysvetlenie okrem bisexuality. Možno je chlapík tzv. "cuckold", to znamená, že ho vzrušuje, keď jeho partnerku preťahuje iný muž.
Každopádne zamiešať tretiu osobu do sexu je "mínové pole" a rozhodne to nie je pre každého. Preto treba komunikovať a rešpektovať hranice svojho partnera...

vilma7
10. jan 2023

Tak určite to môže ublížiť vzťahu a si ty vôbec pripravená sexovať s niekým iným ako s tvojim partnerom?
Lebo mne to príde ako vynútenú sex, ukajat sa na Tom bude možno jedine tvoj priateľ. Ja by som nevedela na povel sexovať len s tak hocikým.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
karolinakr
10. jan 2023

@marseillefan ona chora nie je určite

danica2711
10. jan 2023

že to chce on, to je jedna vec, ale chceš to aj ty? Tak naozaj chceš, nie že urobím to preto, aby som si ho udržala? To je dôležité. Ale v obidvoch prípadoch rátaj s tým, že to váš vzťah ovplyvní...

nikolka1986
10. jan 2023

Keď je človek mladý a nadržaný, tak mu behajú v hlave hocijaké myšlienky ( trojka, sex na verejnosti a pod ), určite nič čo by si urobila teraz neurobíš o 10-15 rokov. Toto nie je porno, toto je realita. Ráno akože pohoda? Pri kávičke budete rozoberať ako fajne ťa niekto "vyprášil" ? 😀

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
macatt
10. jan 2023

Ja som poznala taký vzťah.. pán domáci nebol gay, ani BI a ani sa nezapájal, len bol pozorovateľ a dopadlo to tak, že sa manželky zbavil a prenechal ju tomu tretiemu😅 a teda ani ten vzťah nevydržal, lebo už tam nebolo to vzrušo😅

gipsy11
10. jan 2023

@macatt ty si s tym tretim???😜

macatt
10. jan 2023

@gipsy11 jej nie, daj pokoj🙏🏼 Poznám všetkých 3 zúčastnených, stretávali sme sa na rôznych akciách známych a vlastne sa tým nikto netajil ani..