Trojka - váš pohľad

20. júl 2022

Ahojte, idem založiť šialenú diskusiu. Teraz som čítala jeden článok na fb ale zatiaľ tam neboli žiadne reakcie tak sa idem pýtať sem. Aký je váš pohľad na to ze by ste mali trojku. Vy váš manžel a ďalšia žena. Tak teda môj názor je ze toto by som nikdy nedovolila, už len z toho dôvodu ze by som mala môjho muža vidieť ako pozerá na inú nahú ženu a nie ešte že by s ňou niečo robil 😀😀 je to u vás tak isto? Alebo je tu niekto šialený? 😅😅

janetinka27
20. júl 2022

obcas tu zabludia aj muzi (pubertaci) spovedat netusiace mamicky 🙄

riesska123
20. júl 2022

toto tu už bolo veeeeela krát, aj keď myslím úplne zbytočná téma🥱🤷‍♀️…na nič konkrétne sa nepytas žiadnu radu nepotrebuješ nič neriešiš len na názor ktorý aj tak každý ma iný, jedna zena ti povie kľudne a druha žena ti povie v žiadnom prípade.. a čo ty z toho máš že budeš vedieť že 28 žien by do toho slo a 19 by ohrnalo nad tým nos?? 😂 no ak ťa to tak velice moc zaujíma, pohľadaj si… nájdeš nejednu tému na modrom koňovi kde sa rozoberá názor na trojku vo vzťahu…. vidíš to ani nemusíš čakať na reakcie k fb článku, aj keď pochybujem že tam niekto bude pisat viac ktomu…. takze tak🤪

au1994
20. júl 2022

@riesska123 spraví si podľa komentárov štatistiku a výpočtový vzoroc, aby si podľa neho našiel frajerku, ktorá bude chcieť trojku. 😂😂

riesska123
20. júl 2022

@au1994 tak to aby očakával ŠIALENE komentáre keď založil ŠIALENÚ diskusiu a hľadá ŠIALENÝCH ľudí 🤣🤣 dúfam ze to slovíčko ešte nezabudne použiť keď odpovie niekomu na kom. veď je to sialena téma 🤷‍♀️

nikol789
20. júl 2022

Hlavne že ty píšeš pod anonymom a my ti tu mame písať čo intímne by sme spravili alebo nespravili... prebuď sa

tomas115
20. júl 2022

Trojka je najrychlejsia moznost ako sa dopracovat k rozchodu/rozvodu. Ja som to sice neskusal ale moj stryko ano a doviedlo ho to to tam velmi rychlo :D Ono v ten moment to mozno date ale potom ked sa to Tvojej partnerke ulezi v hlave , ze co sa stalo tak to uz nedostanes do normalu ani ked sa poskladas.

sara07
20. júl 2022

väčšina len rozmyšla ale malokedy k tomu dôjde , drvivá väčšina nemá na to gule 😂, takže to ostáva len vo fantazii a táto spoločnost tu sa ti k tomu nikto neprizna

juliastrakovave
20. júl 2022

No za prvé sa mi nepáči že by som mala odpovedať človeku čo píše článok ako anonym... No ale k veci musia byť obaja rovnako šialený a rovnako to mať v sebe usporiadané. Nakoľko ak by ste do toho nešli ako pár a obaja rovnako tak to dôjde skôr ku krachu ako ku úžitku... Prečo to viem my sme trojku skúsili, bolo to zaujímavé ešte dodám že naprosto v triezvom stave všetci 🤣🤣....
Takže ja gule mám to priznať 🤣🤣🤣🤣

spadnutaslivka
20. júl 2022

@tomas115 na to väčšinou býva protinávrh na 2 chlapi a 1 žena. Toho manžela/partnera vtedy veľmi rýchlo prejde túžba po trojke 😀 Už ho vidím, ako sa pozerá, ako niekto robí jeho ženu šťastnou

viestta
20. júl 2022

A alternatíva, že ty, tvoj chlap a nejaký ďalší dobrovoľník. To už by bolo priechodné? Lebo pri dvoch babach sa musí chlap viac snažiť, pri dvoch chlapoch si žena viac užije. Skus o tom hodiť s chlapom reč.

vsauce_
20. júl 2022

Si sem prišla nájsť nejaké tips and tricks? 🤡

miadi
20. júl 2022

Gratulujem ze si objavila clanok o 3ke. Pockaj ked objavis clanok o 4 😜

marca12
20. júl 2022

Preco sa vzdy o trojke pise ja,moj mazel a dalsia zena. Preco nie ja,manzel a dalsi chlap

viestta
20. júl 2022

@marca12 lebo chlap by každej žene po takom návrhu promptne vylepšil fasádu. Len hlúpe ženy sa nazdávajú, že keď sa sexu s ďalšou podvolia udržia chlapa a šťavu vo vzťahu.

gubcikova
20. júl 2022

Ja mám rada trojku -ja , posteľ a viečka z vnútra 😉

bubulacikkk
20. júl 2022

Asi pred5rokmi som bola u kamaratky ktoru som straaaasne dlho nevidela.jej muza som nepoznala prespala som tam s detmi dve noci.prvy vecer mi povedala ze mavaju trojku s kamaratom spolocnym .ze koly nej lubi manzela ale skratka nechce ho"podvadzat"on sam jej navrhol toto riesenie.prislo mi to najskor zvratene nechutne ale on ju tak lubi a ona viem ze isto tiez len skratka raz mesacne jej dopraje "toto"nechce sa koly tomu rozviest.nesudim ich neprinalezi mi to ale vraj keby chcel aj on zenu dovoli mu to kedze on ju nevie uspokojit. Inak su vraj stastni..a asi aj su maju krasne dve deti su spllu17 rokov laska milacik pomahaju si ..ja osobne by som to neskusala ale nesudim.....iba tolko lebo tu viacere pisete ze asi sa tu nejaky odbavuje a podobne ked sa tu nieco take opyta.verte su ludia co to praktizuju a pride im to asi normalne....

lesana25
20. júl 2022

Za svoj život som mala trojku toľkokrát, že to ani spočítať neviem. Občas aj štvorku. Najmä z matematiky.

marca12
20. júl 2022

@bubulacikkk veru je dost takych ludia. U nas v malom zapadakove si pary organizuju swingers party. Dozvedela som sa to,ked sa kamoska rozvadzala a povedala mi,ze ju muz do toho nutil,odmietla,on tam chodil. Tak sa s nim rozviedla. Bezne sa to deje,ale mne osobne je z toho na grcanie. Predstava,ze si ma pohazduje niekolko chlapov a takisto,ze by moj strkal vtaka do niekolkych zien za vecer,no hnus. Ale ked sa dvaja najdu,ok. Len si to nedokazem predstavit,ze si rano sadnu za stol s detmi a pekne milo sa usmievaju akoby sa nic nestalo.

queen_mary
20. júl 2022

Co je na tom? Kazdemu co sa paci a ak s tym obaja suhlasia a dohodnu si pravidla, tak why not. Ak ide manzelsky par do trojky, tak vacsinou je to tak, ze zena je bi a muz sa pozera. Dohodnu si hranice, co ano a co uz nie. Niektorych muzov vzrusuje, ked sa pozeraju na partnerku s inym muzom. Potom su 4ky, kde si mozu, ale nemusia prehodit partnerov. Dolezite je, ze to vyhovuje paru, ktory to robi. Divoka jazda o tom mala suoer podcast a je to rozsirenejsie, nez by tu asi vacsina cakala.

20erika07
20. júl 2022

Neviem si to predstavit, ze pred mojimi ocami by manzel robil nieco intimne inej zene. Taktiez si neviem predstavit ani opacne, mat druheho chlapa a pred manzelom si s nim užívať. Ale vzdy som to tuzila vyskusat , aj tak aj tak, no mozno niekedy v inom živote 🙂

vilma7
20. júl 2022

Ja mám trojku denne v posteli, ja , vedľa mňa z jednej strany dcéra a z druhej odfukuje syn.

autor
21. júl 2022

@janetinka27 bohužiaľ to teraz tak nieje 🙂

svetlonos
21. júl 2022

Nie ze by som mala zly zivot a starosti plnu hlavu ale teda aj ked som bola slobodna bezdetna, nepoznala som nudu. Ty evidentne nevies co zo sebou, prides mi ako keby si o nieco takom prvy krat pocula a beries to ako senzaciu.
Ti, ktorym to (ne)vyhovuje, niet co riesit. Tam, kde chce len jeden je to pruser.
Ak fakt nemas co ine robit a treba ti zakladat xtu diskusiu na tuto temu, pozri si tu historiu.
A mimochodom, preco myslis, ze tu cudzih ludi zaujima tvoj mazor na tuto temu?

autor
21. júl 2022

@svetlonos je to diskusia kde sa môže diskutovať, teba keď toto nezaujalo tak nečítaj a nekomentuj. Mňa náhodou zaujímajú názory ľudí na takéto témy.

pazdura
21. júl 2022

Ta zavolám i susedov a i už...
.... Ach tie prázdniny...

svetlonos
22. júl 2022

😁 presne, je to doskusia a nie sukromna, chcela si nazor, tu ho mas 😉

autor
22. júl 2022

@svetlonos na názor tejto témy nie tvojich vyplodov

viestta
22. júl 2022

@20erika07 a tretia alternatíva intimnosti medzi tebou a tou druhou, štvrtá, ty pozeráš ako si chlapi uzivaju. Možnosti je celkom dost

20erika07
22. júl 2022

@viestta to ma nenapadlo 😄

mareri
22. júl 2022

žena, muž a vibrator ano!