Milé dámy, obraciam sa na vás lebo si neviem dať rady. Trápi ma samota a neviem si nájsť priateľku, partnerku.
@cocolino234. Ďakujem za stručnú charakteristiku. Tak aby si/ste mali predstavu. 45rocny, rozvedený, žijúci sám. Som viac introvert, no nebránim sa ľuďom. Chodím medzi ľudí, mám rád šport, hory. No osloviť ženu mi robí problém. Tak trochu mám z vás strach
@peter162 jeee no to si tu zalichotil teraz 😉 absolútne ti ale neviem poradiť 😒, ale aspoň dodám nádej 🙂, môj muž má 41, ja 27. Tento rok sa nám narodilo dieťa.. Povedal mi, že čakal celý život na mňa...v podstate kým ma nemal, chodil len do práce a domov. Mal par známosti, ale nič vážne. Až teraz "žijeme". Aj ja a aj on. Spoznali sme sa v práci. Nebol to žiaden odvazlivec..skôr sa hanbil.
Ale je z toho laska ako hrom....
Takže držím palce. Stále si mladý a verím ze aj dobrý chlap, prajem ti nech sa ti niekto pripletie do cesty... Ať to stojí za to 😉
@zorana999 tak to gratulujem 🙂 lebo v dnešnej dobe nájsť lásku je dosť ťažké. Neber to tak, že sa ľutujem, no o 45rocneho muža moc záujem nie je 🤣 Ešteže mám dcéru a ta mi vypĺňa aspoň kúsok samoty. Ja sa držím hesla,,Kde je vôľa tam je cesta '' A ešte raz ďakujem za odpoveď a podporu.
Najhoršie na samote je to, že sa nemôžeš tešiť domov z práce, plánovať spoločne výlety, zavadzat v kuchyni, opora keď ju potrebuješ......
Vážim si vás, ktoré ste sa zapojili do môjho problému a ďakujem za odpovede.
Mas oproti zenam jednu obrovsku vyhodu. Pekny presedively udrziavany chlap v 45 sa minie ovela skor ako zena v tom istom veku, pretoze ja zo svojho okolia vnimam, ze 45-rocna udrziavana zena sa hodnoti ako ta, co nevie s noblesou starnut a "chcela stara mladou byt" a 45-rocny chlap ako zrely fesak (samozrejme, ak nema zhnite zuby, brucho na 3/4 metra, nasrate za nechtami a vyjadrovanie sedliaka).
@mandzula Z časti s tebou súhlasím,čo sa týka mužov. No musím ti oponovať ohľadom žien. Áno páči sa mi prirodzená krása ženy a nie keď má tvár ako obraz hrajúci farbami. Samozrejme že každý chceme partnera/ku upraveného na pohľad pritazliveho aby sme sa cítili pri ňom ako z rozprávky Kráska a zviera a v duchu si vraveli aké máme šťastie. Len niekedy obyčajný tuctovy chlap ti dá viac lásky,porozumenia a podpory ,Samozrejme to platí aj naopak. Nie nemám pupok a vlasov mám trochu menej🤣 a začínajú sa striebrit. Chcem povedať iba to, ze páčia sa mi ženy každého veku a pre mňa vrásky okolo očí sú pekné.
možno by si mohol skúsiť nejakú zoznamku, ak ti priamy kontakt a oslovenie robí problém. ak by ti vyhovovalo si s niekým písať, tak by si následne nemusel mať taký problém sa s danou ženou po čase aj stretnúť
@mandzula ale to znie,ze nás hadžeš do jedného vreca. Pozri ja vôbec nemám nič proti ženám v mojom veku, práve naopak, je to super keď sa o seba starajú a keď sa cítia tak lepšie, tak to je fajn. Ale ak ťa trápi čo hovoria ostatný na teba, tak zvysoka kašli na nich lebo ti len závidia. Dôležité je ako sa cítiš ty.
@peter162 prepac ale nechapem preco ta trapi samota. Ja si myslim, ze je naivne si mysliet ze stretnem nejakeho partnera a lusknutim prsta sa mi zivot zmeni k lepsiemu. Ak ta trapi samota, tak porozmyslaj co ta bavi, zaujima ako by si rad travil volny cas.....a zacni sa tomu venovat. Bud si najdes klasika chlapske hobby ako napr fotbal, polovacku, motorky...., kde teda bude mensia pravdepodobnost stretnut zeny, aj ked nie nerealne.....alebo take zaujmy ktorym sa venuju vsetci - napr sa prihlas k turistom......lebo takto z teba krici zufalstvo ako velmi potrebujes niekoho a to vobec ale vobec nie je sexi....😒
@rikarika ďakujem za úprimnosť, no ja som vcelku aktívny človek a spoznávam pri tom veľa ľudí mužov i žien. Vieš ale nájsť partnerku vôbec neni jednoduché. Neviem ci to je dobou ale mnoho žien sa díva len v čom sa vozis, aké značkové oblečenie máš, ako často a koľko môžeš na ňu utratiť..... Jednoducho sa vytratila láska zo vzťahov,porozumenie a podpora. A ak sa ti zdá ze som zúfalý, tak sa mýliš. Celý čas som sa staral o ex a dcéru aby mali všetko, áno rád sa starám o svojich blízkych, o rodinu a priateľov. Teraz mi to trochu chýba sa o niekoho starať, ak je toto definicia zúfalstva tak prosím. Tým pádom som bol vychovaný byť v zúfalstve cely život.
@peter162 a preco sa potrebujes o niekoho starat? Ved si vlastne protirecis, najprv si napisal ze nie je lahke si niekoho najst, lebo zeny pozeraju v com sa vozis a ake znackove oblecenie nosis a na druhej strane sa chces o niekoho starat, ved ak sa chces o niekoho starat, potrebujes k tomu peniaze a cas.... staraj sa sam o seba v ramci svojho volneho casu, dopraj si sam sebe. Ja si myslim, ze sa treba vyrovnat aj s moznostou ze uz partnerku do zivota nestretnes. Je to ako ked napr. zena ktora sa snazi roky otehotniet a nejde to, sa po rokoch zmieri, ze jednoducho uz neotehotnie,a bac, zrazu ako blesk z jasneho neba otehotnie. Ak prujmes moznost ze uz partnerku do zivota nestretnes a vyrovnas sa s touto situaciou, ze to tak je, jednoducho ostanes v pohode urcite sa ti bude lahsie dychat...neviem ci som ti pomohla, ale mne to dava zmysel.
Stiahni tinder, daj dobrú fotku a už len ťahaj prstom 🙂 nič ťažké, aspoň sa zabaviš a možno sa ti tam niekto zapáči a sadne až tak, že sa stretnete. Nikdy nevieš 🙂
@rikarika jasne že rozumiem, vieš bol som vychovaný v duchu starať sa, preto som z toho taký. Tú možnosť som si pripustil hneď po rozvode, no verím že ešte zazijem ten pocit keď sa vrátiš k milovanej osobe. Znie to dosť uboho ale ja verím v lásku aj v mojom veku 😁 som ti vďačný za názor.