Toxický vzťah

kvetinka9378494
14. sep 2022

Zdravím žienky,mam vzťah 2 ročný. Priateľ sa stále stretáva s inými ženami ktoré sú údajne len kamošky mne to veľmi vadí.. a klame mi stále keď je na služobke tak vždy s nejakou ženou. Ja už neviem,čo mám robiť. Ci z toho von.....lebo keď o tom rozprávame, tak ešte zo mňa robí pi že som žiarlivá a ze ma nepochádza atď.zastavuje sa mi rozum.. prosím vás za každý radu budem vďačná

zmrzlinka2021
14. sep 2022

@kvetinka9378494
Pokial vas vztah charakterizujes ako toxicky, nie si v nom stastna - prečo sa proste nerozides s nim?

Ono je vzdy lepsie ukoncit nie stastny vztah cim skor, ako dospiet do situacie, ze budes vydata a budete mat male deticky a obaja v tom vztahu budete nestastni.

viestta
14. sep 2022

Ci ta podvádza ci nie je jedna vec, druhá vec a zavážnejšia je, že mu neveris. Ma zmysel ostávať vo vzťahu kde sa tyras pochybnosťami? Ma zmysel vzťah kde ho tyras svojimi pochybnosťami? Ťažko povedať kto z vás dvoch je ta toxicka osoba.

katarinka89
14. sep 2022

@kvetinka9378494 rada- odísť od neho....hádam si ho nechceš uviazat na krk aj s dieťaťom

ria_zuzolova
14. sep 2022

Ja osobne by som nezniesla ani jedno jediné "pi". To by bol okamžite koniec. Vo vzťahu by ti tak nikto nepovedal. (Možno som to zle pochopila - vlastne dúfam, že som to zle pochopila.) Čo Vás vlastne spája? Nemusíš písať odpoveď, len sama sebe to vysvetli.

deti95060810
14. sep 2022

načo ti je takýto vzťah... máte spolu dieťa ? nehnuteľnosť? ak nie tak radšej sama ako s týmto trúbom...

tiumen
14. sep 2022

Uteč pokiaľ môžeš, keby si prečítaš príbehy žien čo žili s nacistickými manipulátormi pochopíš..

mandzula
14. sep 2022

Rada je rozchod.

ls56
15. sep 2022

Toto keď sa deje po 2 rokoch vzťahu,tak čo by bolo po 10tich? Jedine rozchod. Podvádza/nepodvádza,stretáva sa so ženami/nestretáva. Ty mu už veriť nikdy nebudeš, vždy ho budeš upodozrievať, aj keby bol zrazu taký, za akého ho chceš ty. Nie si vydatá,nemáte deti, nemáte spolu majetky-rozchod. Dôvera tam nie je a on ak je takýto ako píšeš naozaj,tak ťa na na saláme a si preňho len istota. Rozísť ste sa mali už dávno,lebo predpokladám,že tieto problémy nemáte deň ani dva.

kvetinka9378494
autor
15. sep 2022

@ls56 úplná pravda

krisbar
15. sep 2022

Bože ženy! Vy si strašne viete nechať s*at na hlavu. Muž čo by ma raz nazval pi by u mňa hneď skončil. A nie ešte sa pýtať na fóre. Veď to už dávno vieš!!

danyelia
15. sep 2022

Joj, tak hádam Ti neprizná, že sú to jeho milenky a frajerky...zadaný muž nemá čo chodiť s ,,kamoškami,, po služobkách, preboha...choď na výlet aj Ty s ,,kamošom,, a uvidíš, čo Ti na to povie...taký sukničkár sa už nezmení 😒