Zdravím žienky,mam vzťah 2 ročný. Priateľ sa stále stretáva s inými ženami ktoré sú údajne len kamošky mne to veľmi vadí.. a klame mi stále keď je na služobke tak vždy s nejakou ženou. Ja už neviem,čo mám robiť. Ci z toho von.....lebo keď o tom rozprávame, tak ešte zo mňa robí pi že som žiarlivá a ze ma nepochádza atď.zastavuje sa mi rozum.. prosím vás za každý radu budem vďačná
Ci ta podvádza ci nie je jedna vec, druhá vec a zavážnejšia je, že mu neveris. Ma zmysel ostávať vo vzťahu kde sa tyras pochybnosťami? Ma zmysel vzťah kde ho tyras svojimi pochybnosťami? Ťažko povedať kto z vás dvoch je ta toxicka osoba.
@kvetinka9378494 rada- odísť od neho....hádam si ho nechceš uviazat na krk aj s dieťaťom
Ja osobne by som nezniesla ani jedno jediné "pi". To by bol okamžite koniec. Vo vzťahu by ti tak nikto nepovedal. (Možno som to zle pochopila - vlastne dúfam, že som to zle pochopila.) Čo Vás vlastne spája? Nemusíš písať odpoveď, len sama sebe to vysvetli.
načo ti je takýto vzťah... máte spolu dieťa ? nehnuteľnosť? ak nie tak radšej sama ako s týmto trúbom...
Uteč pokiaľ môžeš, keby si prečítaš príbehy žien čo žili s nacistickými manipulátormi pochopíš..
Rada je rozchod.
Toto keď sa deje po 2 rokoch vzťahu,tak čo by bolo po 10tich? Jedine rozchod. Podvádza/nepodvádza,stretáva sa so ženami/nestretáva. Ty mu už veriť nikdy nebudeš, vždy ho budeš upodozrievať, aj keby bol zrazu taký, za akého ho chceš ty. Nie si vydatá,nemáte deti, nemáte spolu majetky-rozchod. Dôvera tam nie je a on ak je takýto ako píšeš naozaj,tak ťa na na saláme a si preňho len istota. Rozísť ste sa mali už dávno,lebo predpokladám,že tieto problémy nemáte deň ani dva.
@ls56 úplná pravda
Bože ženy! Vy si strašne viete nechať s*at na hlavu. Muž čo by ma raz nazval pi by u mňa hneď skončil. A nie ešte sa pýtať na fóre. Veď to už dávno vieš!!
Joj, tak hádam Ti neprizná, že sú to jeho milenky a frajerky...zadaný muž nemá čo chodiť s ,,kamoškami,, po služobkách, preboha...choď na výlet aj Ty s ,,kamošom,, a uvidíš, čo Ti na to povie...taký sukničkár sa už nezmení 😒
@kvetinka9378494
Pokial vas vztah charakterizujes ako toxicky, nie si v nom stastna - prečo sa proste nerozides s nim?
Ono je vzdy lepsie ukoncit nie stastny vztah cim skor, ako dospiet do situacie, ze budes vydata a budete mat male deticky a obaja v tom vztahu budete nestastni.