Testosterón tablety u manžela

7. dec 2024

Ahojte. Môjmu manželovi som dnes pri upratovaní našla tieto tablety. Som mierne zaskočená , nepoznám ich ale čo som googlila tak som to pochopila že su na erekciu? Chcem sa ho nato opýtať zajtra keď budem vedieť o tom viac

ina2405
7. dec 2024

Nielen na erekciu, na celkové zlepšenie vitality a zdravia u muža. Načo okolky? Však normálne sa s ním porozprávaj.

deti95060810
7. dec 2024

tak asi niečo už hapruje a nechce zažiť trapas

anika234
7. dec 2024

Testosterón je všeobecne dôležitý hormón pre muža, či už na libido, tvorbu spermií, ďalej je dôležitý pre tvorbu bielkovín vo svaloch - čiže typická mužná postava, mineralizuje kosti, je dôležitý aj pre zdravé psychické funkcie. Necvičí náhodou ? Alebo nie je unavený ? To sú zväčša faktory na jeho užívanie. Prípadne kľúčovú úlohu zohráva aj vek, pretože s vekom jeho hladina prirodzene klesá. Ešte mi napadlo, ak sa s ním o tom budeš rozprávať, tak sa skús opýtať či ich má od lekára. Tento hormón by sa nemal užívať len tak. Fotku žiadnu nevidím, tak neviem o aké tabletky ide

ibrunova
7. dec 2024

Môj ho jedol, keď cvičil.

cukroska
8. dec 2024

To už chce zbystriť pozornosť.

damian85
9. dec 2024

Názov tabliet. Testosterón tablety neexistujú. Existuje napr tribulus ale to nie je testosterón tableta.

barborachors
9. dec 2024

mozno ma mladú suchtu a chce byt za kanca... inak si to neviem vysvetliť

888elizabeth
10. dec 2024

@barborachors ??? Alebo pre svoje zdravie. Čo je na tom, že muž chce byť zdravý? To čo tu za teórie niektoré máte na modrom koníku?