Ahojte , začnem tak klasický , že som sa s niekým.spoznala cez zoznamku. Je slobodný, starsi od mňa o 10rokov , rozvedený, s dospelým synom. Keďže sme si celkom rozumeli, správy neboli nasilu písané ani nešlo o žiadne sexuálne reči tak sme si vymenili WhatsApp. No tam to začalo. Vymieňali sme si hlasové správy keďže som celkom bojko čo sa týka telefonovania. Takto som sa cítila pohodlnejšie. Zdá sa že je to fakt jeden z mála chlapov normálnych čo majú ste hodnoty na správnom mieste ALE...
Bliká mi kontrolka. Keď sa mu ozvem naposledy na obed a potom až ďalší deň na obed..tak za ten čas mám 5 zmeškaných hovorov, 5 hlasových správ s obsahom: či sa nehnevám, či ma niečím neurazil , či má niečím neodradil nech sa mu ozvem, že on to pochopí ak.sa už nechcem s ním baviť. Ja nie som.ten typ čo si bude písať sto správ denne a sto krát volať . A toto sa mi dáko na ňom.nezda , že je ako to pekne nazvať .. niekedy otravný? Aky máte názor na toto?
To by ma veru riadne otravovalo, pan sa mi zda trosku nevyrovnany.
Taky isty ako ty. Staci jeden hovor a pripadne jedna ospravedlnujuca SMS ze sorry, ked som ta vyrusil, ale vlastne aj ta je zbytocna, ved nie sme male deti, je nam jasne, ze ked niekto nedvihne ma na to dovod a ked bude chciet ozve sa spät, ved vidi neprijaty hovor. Dobre ti blika kontrolka.
toto robil aj brembo, nastastie sa dostal do kludu
Terorista???? 🤦♀️ otravný áno ale TERORISTA??????????? sa uvedomte...nazývať niekoho teroristom...asi neviete, čo to slovo znamená...
@mimka2019 všimla si si tie uvodzovky ? Asi nie 😁🙏
Tiež mi to príde také celé prehnané z jeho strany. Neviem so by to potom vyzeralo vo vzťahu. Ja som odišla od tyrana, psychopata a manipulátora, chorobne žiarliveho a kontrolóra, takže som veľmi veľmi opatrná a takéto správanie mi jednoducho svieti na červeno. Čo je aj škoda lebo som si myslela, že konečne vyzretý normálny chlap do života ....
Pre mna taky chlap strati iskru, znamena to pre mna, ze nema dostatocne sebavedomie a boji sa, ze pride o tvoju priazen, niekomu to lichoti, mne vobec… casom sa to moze zhorsovat a aj vo vztahu by ta mohoˇ chciet stale kontrolovat
No pravdepodobne si našla podobný vzorec muža, ktorý ťa priťahuje. Zmeň nastavenie. Ak toto robí na začiatku..
ja budem prvá, čo vyjadrím v diskusii úplne iný názor. ak žena muža naozaj veľmi zaujme, v zmysle, žeby s ňou rád komunikoval častejšie, než tak, že ona sa mu ozve naobed a potom 24 hodín mlčí, hoci vidí, že on jej napísal, tak aj celkom chápem, že jej 5x napísal a 5x zavolal. napísal jej predsa slušne. opýtal sa, či ju niečím náhodou neurazil alebo či sa nehnevá... mohol sa obávať, či sa jej niečo nestalo napríklad.... nevidím v tých otázkach nejaký nátlak, môže mať o ňu naozaj seriózny záujem. ja keď som kedysi písala s mužom, tak ešte sme sa ani nedávali dokopy, len sme si písali a vedeli sme si písať aj niekoľko hodín za deň 😀 takže v tom nevidím nič zlé. neboli sme pár a nemala som problém napísať: "kde si"? a on to nebral tak, že ho kontrolujem.... neviem, pokiaľ sa autorke nevyhráža a nenadáva jej, nevidím v ňom hrozbu. a teroristu už vôbec nie 😀
@panelacikova áno, v začiatkoch je to o intenzívnom kontakte. Možno po roku, dvoch, desiatich je to už iné🙂.
@autorka veď ak ti intenzívne písanie prekáža, stačí mu to napísať. Budem mať čas až vtedy a vtedy. Len vieš.. aj jemu môže blikať kontrolka, že nemáš čas, lebo riešiš popri ňom iného. A vykašle sa na to. Komunikácia je základ.
@panelacikova No hej, ale čo on má 14 rokov? Veď sa správa ako nestabilný puberťák. To sú základy randenia... Ja keď sa to iskrilo medzi mnou a mojou terajšou manželkou (presne pred 20 rokmi), tak si pamätám ako ma na Vianoce cukalo poslať jej ako prvý smsku, ale ovládol som sa a ono to zrazu cinklo od nej... do dvoch týždňov sme boli pár. A to vtedy randila s iným chalanom. Keby som sa správal ako on, tak nezbalím ani gumenú anču.
@panelacikova prikláňam sa k tvojmu názoru. Ja, keby som na jeho mieste, a pisem si s mužom ktorý o mňa javí záujem a zrazu sa mi 24h len tak neozve, tiež by som asi napísala či je všetko v poriadku.
@marseillefan vidíš to. Keby sa "ovládla" aj ona, tak ste sa nikdy dokopy nemuseli dať. Len pre ješitnosť 🙂
@hsara99 tak. Napokon, možno on ju chce čím prv spoznať, nemá asi chuť okolo nej rok krúžiť ako okolo umeleckého diela..
@panelacikova to nie je ješitnosť... to sú základy randenia.. čím je žena viac v neistote, tým skôr sa na teba nalepí. Žiadna žena nechce chlapa, čo okolo nej behá ako psík...
@hsara99 Jedna sprava a 5 neodpovedanych sprav je rozdiel, on by mal mat tiez nejaku hrdost, ked sa ona neozyva, ved aj keby ona mala realny problem, tak co by jej pomohol? Toto je bud ziarlivost z jeho strany alebo hranie divadielka aky je starostlivy, takze manipulacia, vsak su len dvaja neznami, ktori si pisu. Na jeho mieste by som to brala ako signal, ze ona nema az taky zaujem. Co asi nema, ak sa mu neozyva bezdovodne 24 hodin.
@marseillefan Súhlasím. Dotyčný pán robí chybu, hoci to zrejme myslí dobre. Myslím, že väčšine žien vyhovuje, keď záujem muža skôr postupne narastá a dáma pritom má pocit, že sama si určuje tempo zbližovania. Koniec koncov, ženy sú vzťahotvorné pohlavie.
@marseillefan
@germaniawerks pozreli ste sa z toho vôbec z pohľadu toho muža? že možno má za sebou skúsenosť, že ho nejaká ťahala rok za nos a napokon z toho nič nebolo a tak má momentálne záujem to urýchliť, nech vie, na čom je? hmmm... 🙂 ja teda nepoznám ani jedného chlapa, ktorý by vyčkával ako idiot. jednoducho chce vedieť, na čom je..
@panelacikova ja sa na veci práveže pozerám optikou muža a pre tohto konkrétneho pána nemám žiadne pochopenie... takto sa vzťah nebuduje, takto sa dostávajú kopačky. Veď sú ešte len vo fáze spoznávania sa... žena vtedy možno ešte ani nevie, čo chce... ale určite nechce psychopata, čo jej nechá za deň 5 odkazov a tlačí na ňu.
Ak chce chlap zistiť, či má žena záujem, existuje milión lepších možností - pozvať ju niekam na rande (ak pôjde, má záujem), dotknúť sa jej ruky (ak ju neodtiahne, má záujem), pokúsiť sa ju pobozkať (ak zareaguje pozitívne, má záujem), ak sa smeje na tvojich trápnych vtipoch, má záujem, atď, atď... prípadne sa jej môže opýtať (veľmi to neuznávam, ale ok).. ale preboha RAZ!! A počkať si na odpoveď, nie nechať 5 odkazov!!!
Ano suhlasim s mardeillefanom najlepsia skuska, ci sa niekomu pačiš vojst do osobneho priestoru - tam si pustame najblizsich a sympatickych ludi to 0.50cm od tela tusim alebo ako
Ale toto je nič, ty si dostala 5 odkazov, mne raz jeden mlaďas nechal 27 odkazov neprijatych hovorov.Toho som hned bez diskusie na fore odstranila.Bol to pekny chlapec ale 27 hovorov? A raz som jednemu napisala, ze ho lubim, tam som mala tiez 10 neprijatych hovorov, on nezvykol volat, tak že, čo sa deje - si pytal 50 eur..To len tak na pobavenie😅
pre mna su takyto zufali kontrolovaci a citovi vydieraci no go. urci mu hranice, ze mas jednoducho aj svoj zivot, ak to nepomoze a bude v tom pokracovat, tak to skonci.