Keby ste stretli muza presne podľa svojich predstáv, všetko by fungovalo, rozumeli by ste si... je aj príťažlivý, rozumný, starostlivý, hodiny sa viete rozprávať, gentleman, všetko funguje ako ma... Avsak ma malý penis 🙈🙊 zostali by ste s ním? Neviem či som ja "veľká", ale je to najmenší kúsok aký som kedy videla. Neviem teraz, či sa vzdať sexu, pretože nič pri tom necítim, alebo človeka, s ktorým mi je dobre. Tak ma len zaujímajú názory.
To co je maly? Vyjadri to v cm
Spočiatku by mi to možno nevadilo, ale ktovie časom. Ak to neklape v sexe, tak neviem, či to môže klapať v dlhodobom vzťahu. U nás je sex tmel.
Pri dnesnej ponuke hraciek do spalne a zaroven ponuke polodementnych necitlivych zadubencov by som ten penis kludne ozelela...
to mi pripomína tú pesničku Proč nejsi větší
Hľadaj ďalej...nie kvôli veľkosti penisu (s tým sa dá pracovať, iná forma uspokojenia, hračky,...), ale kvôli tomu, že keby si to s ním videla na dlhú trať, tak ti to podľa mňa ani nenapadne... a to je sex podľa mňa vo vzťahu dôležitý a môže byť dôvodom na rozchod, ale toto by bolo pre mňa riešiteľné ako som už písala vyššie, ak vedia obe strany rozumne komunikovať
Mozno teraz mas pocit ze by si to ozelela, a ze sa s tym da zit, ale o 5-7 rokov by to prislo. Ak vo vztahu nefunguje sex, tak to fungovat nebude. Vztah brat a sestra ta zacne nudit.
🍿
@morgane1975 tam zúženie nepomôže keď ho má veľkosti tampónu.
@apolka77 to si zabila 🤣🤣🤣
za mna sa velkost penisu precenuje 🤷♀️ ak ho teda zrovna nema velkosti OB Mini, uz som v zivote mala kadejakych partnerov a velkost penisu zial nie je garancia dobreho sexu 😀 obcas prave naopak, si mysli, ze je kral dzungle a zena moze byt vdacna a rovno mat orgazmicke stavy, lebo ma tu cest s nadpriemernym
@aaadkaaa vidim to ako ty, co z toho ze my nemame taky problem ale muz na nas zvysoka kasle na mna aj na deti..a tiez je to teda necitlivy sebec
Aj maly gaspar vie narobiť velke divadlo,chyba je v technike,nie vo veľkosti🤷♀️😃
@aaadkaaa áno ja to vidím rovnako, ale klamala by som, keby poviem, že mi nie je asi aj trochu ľúto za tým skvelým sexom s bývalým. Síce až pri tomto partnerovi som zažila prvýkrát milovanie z lásky, cítiť to z neho. Ale zároveň je to také síce nežné, ale zatiaľ dosť opatrne, teda že slušne, až nudné no.
@inana11 ja som čítala článok, že vraj aj s malým je možné vniknúť zboku. No nám sa to ešte nepodarilo a táto poloha mi dosť chyba.
Ale možno aj ja som divná. Som po pôrode, teda zrejmw som väčšia ako panna.
Ked ste este len na zaciatku a uz ti chyba dobry sex... Pre mna by to buducnost nemalo, ale vela zien ti tu povie, ze po rokoch maju sex uz len raz za dva mesiace (😬) a ze to nie je dolezite. Ty musis vediet ako to mas nastavene
Pozri, moj muž ma veľký penis a aj tak sa pri sexe nikdy vaginalne nespravim 🙂 🙂 cize skôr mám sex kvôli splynutiu a uzitiu si blizkosti
Počkaj ,teraz som zmatena… dieta asi nie je jeho,či? Kolko si po pôrode? Ja som teda mala cisarsky takze zmeny zospodu nemám,len tie časové sledy mi unikajú 🤷♀️
Tak si poloz otazku,ako by si sa ty citila v opacnom garde. Ze si neskutocne super zena,matka,gazdinka,dobra duša, ale tvoja ehm je pre neho ako mega jaskyna. Kazdy chlap by Ti dal kvoli tomuto nedostatku košom.
Si zvyknuta na iny sex. Tak mozno je dobre vyskusat nieco ine, ine polohy nie tie ktore si robila s ex. Ako bolo pisane hracky atd atd.
Mala som jedného priateľa, ktorý ho mal naozaj ako tampon , nedalo sa ani do ruky chytit, iba medzi prsty, bolo to trápenie teda. Ale zato oral vedel excelentne 👍
Ma milujucu manzelku, ktorá mala predtým debila a tohto si nevie vynachváliť aj po rokoch, lebo je to velmi starostlivy muž, aj otec. Co ma vsak zarazilo, tak ju podvádza a dokonca ma aj mimomanzelske dieta. Velmi tomu nechápem ale vidíš, aj o takého sa trhaju. Možno je za tým ten oral
Jaj zboku by si rada? To sa nam nepodarilo s byvalym a ten bol dost obdareny... to musite zacat v inej polohe a do hentej sa potom opatrne presunut
Tak ja mám jednu známu, ktorá sa s chlapom rozišla, kde aj veľkosť hrala rolu... už je to pekných pár rokov a ona odvtedy tuším asi ani nikoho nemala a nemá...pomaly bude mať 41. No tak neviem, či to aj neoľutovala.
Co znamena maly?
Ja by som s tým asi bola ok. Existujú aj iné metódy uspokojenia ako penis do vagíny🤷. Tak tým by som asi začala. A on je s tým ok, že v podstate vrzúka len tak navoľno? Lebo možno by to aj on privítal, tie iné metódy 😁.
Radšej vrabec v hrsti ako holub na streche. Bodka..
Dnes už robia aj take operácie kde žene zúžia… viete čo. Tak možno by to pomohlo.