Zdravím, chcem sa poradiť ohľadu sexu. Budem s partnerom skoro 5 mesiacov a ešte sme sa z mojej strany nedostali k samotnému sexu. (Mám 19 a ešte som panna). Dôverne sa o tom rozprávame. Do ničoho ma nenúti, ale cítim,že on by rád. Akože priateľ ma priťahuje po všetkých stránkach len ja akokeby neviem ako sa mám pocitom na to cítiť,že už by to mohlo byť. Celkovo neviem uplne ako ma telo na to reagovať.Skúšame nazvem to také predohry, skúsili sme kúpeľ (; Podarilo sa mi uvoľniť orálne. Používame lubrikant, aj keď som vlhká a robí ma rukou ako keby sa mierne uhybam, nie je mi to nepríjemné, ale buď ma to štekli alebo ako keby mi to je tým pohybom nepríjemné a potom skúsi niečo iné. Celkovo citim,ze moje telo reaguje až precitlivene. Necítim sa dobre ešte s tým,že by mal ísť do mňa do úplnej hĺbky. Trochu sa toho bojím. Pomáha mi pustiť si hudbu. Aké by ste mi dali rady vyskúšať niečo nové, uvolniť sa atď...
Ďakujem
Ja by som to nerobila, ak nie si o tom presvedcena...ja som v tvojom veku podlahla tlaku okolia, aj ked som to nikdy nerobila, tak vtedy ano a dodnes to lutujem...
Prvy sex kym sa nepretrhne panenska blana, nie je velmi prijemny. Ale potom uz je fajn. Kazda si s tym presla. Neboj sa, neboli to, len je to kus neprijemne. Ale nie je to nic strasne, co by sa nedalo vydrzat. Ale samozrejme musis chciet. Ak ta lubi, pocka.
@danielinaa Som stotožnená,že prvý sex nie je najlepší. Príde mi miestami preceňovaný (;
Nech si da kondom. Mozno si "stiahnuta" lebo sa bojis mozneho tehotenstva. Tak ale 1x to zvacsa nie je ziadna super pecka. Aj sexu sa treba naucit. Drzim prst.
@beata_k používame, bez toho by som ho poslala domov
Pises, ze ti pride precenovany. Tak naco chodite okolo horucej kase? Predohry, vane, prsty...Chodte do toho a hotovo.
@beata_k Pretože neviem ísť na sucho... nespravím sa dvomi prstami... Precenovaný v tom,že ako ho vidia ľudia a ako ho vnímam ja. Počúvam,že sex je téma číslo 1 akokeby bol na prvej priečke, pre mňa nie je na prvej, ale mladý človek ho potrebuje, aby objavil samého seba. Ja som na dotyky, slová a taktiež sa chcem o svojho chalana pekne postarať, aby sa cítil dobre, priniesť nejaké vzrúšo, skúšať nové veci. Celkovo nemám každý deň na to chuť. Potrebujem sa na to cítiť byť v rovnováhe sama so sebou
Ja ti rozumiem. Ja len podotykam, ze 1 sex je nic moc. Tak si kup gel, chlapec spravi co ma a potom kazdy dalsi sex sa on mozes starat a hyckat ako len chces. Pokial si rozhodnuta, ze do toho chces ist ...zjavne chces. Este raz, ja stale pisem o 1 sexe. Nie o sexe vseobecne
Ty s este sex nemala tak Jasne ze sa ti zda precenovany. Nie kazdy chlap to vie rukou zda sa ze ten tvoj to nerobi dobre . To co si opisala je taka snaha z povinnosti ked to chlapa ozaj bavi vie lepsie kde a ako siahnut, Mozno by t pomohol poharik sampusu alebo tak na uvolnenie. Ale nesil to ked sa na to necitis .. Mozno vas vztah nie je to co by to malo byt a podvedomie nepusti.Mozno s inym by to slo hop sup. Mozno ho len potrebujes dlhsie spoznavat aby si mu doverovala a citila vasen.
No neviem o tom zeby niekto precenoval prave prvy sex, ak prides na to aky sex je ak to bude s tym pravym a bude v tom všetko čo treba, budeš ho preceňovať aj ty 🙂 Myslim ze tam musi byt ta chemia ze sa na seba vrhnete ze to chcete obaja, co ja viem, take dlhe chodenie okolo toho , neviem ci sa daco zmeni. Proste musis byt vzrusena , aby si bola mokra. A bud si z toho vrusena, z priatela, alebo nie si.
Počkať, až keď mu budeš viac vnútorne dôverovať, až potom nebudeš precitlivene reagovat
Tak neviem, či je 1 sex precenovany, ale za seba môžem povedať, že bol skvelý.
Ale príde mi, že ty ešte fakt nie si pripravena, keď toľko premýšľas, či si pripravena
Jednoducho vtedy nad tým vôbec uvažovať nebudeš, pretože budeš chcieť, len aby si už, rovno povedané, mohla ho v sebe cítiť. Hotovo, inak to neviem vysvetliť.
Možno ešte neveríš priateľovi celkom, možno obava z bolesti, z tehotenstva...alebo skrátka chyba tam určitá chémia. @stastna17 to napísala veľmi presne.
Ak uvazujes, premýšľas, uhybas..tak zrejme to ešte nie je ono.
Používate kondóm načo? Na prsty? Veď píšeš, že sex ešte nebol 😂
Bohuzial nie si vzrusena a prehnano sa bojis. Pokial budes mat blok zo sexu, mozes mat najlepsieho milenca a vela vody nenamuti.
Naplanujte si sex den, dva, tri pred ocakavanou menstruaciou a nemusis stresovat.
Tak, nie je na prvej lebo si to povedzme nezažila, ono v tvojom veku je telo nabite hormónmi a nemal by byt s ničím problém
Podľa mňa to strašne analyzuješ!
A mňa prvý sex dosť bolel
@tosomja Keby sa na to odhodlám...
Pises o sexe, ze "Precenovaný v tom,že ako ho vidia ľudia a ako ho vnímam ja. Počúvam,že sex je téma číslo 1 akokeby bol na prvej priečke, pre mňa nie je na prvej". Ako mozes vediet, ako ho vnimas ty, ked si este panna? Ver mi, ze netusis, aky moze byt sex dobry a hlavne dolezity vo vztahu a aby si nebola prekvapena, aky dolezity sa pre teba moze stat 😉. Ano, prvy sex nebyva ziadna velka slava ale postupne ako sa s partnerom viac spoznavate, skusate, dosiahnete ten spravny rytmus. V kazdom pripade, ver, ze sex je naozaj jednou z najdolezitejsich veci vo vztahu. Zalezi samozrejme na tom, ake libido maju obaja partneri. Ja ti zelam, aby tvoje prvykrat bolo najepsie ako sa da na prvykrat 🙂. A hlavne, aby si do toho sla, az ked budes naozaj chciet a citit to tak.
@hope87 Ďakujem
Nepríjemne Ti nejaké dotyky byt môžu, z mojej skúsenosti sa chlapi dotýkajú silnejšie ako je mi prijemne, tiež musím viackrat sepnut “jemnejsie” “slabšie” 😉)
To určite nie je, že si precitlivena.. každému je prijemne niečo iné, to je celé.
Enjoy😉
Nebudem ti klamať, mňa osobne prvý sex veľmi bolel, v posteli to po nás vyzeralo ako po transfúzii. Ale takto to samozrejme nemá každá žena. Nemala si ešte sex, tak si nevieš predstaviť, aké pocity pri tom môžeš mať, ako bude tvoje telo reagovať, ako sa budeš cítiť ty sama. Ja som začala samú seba objavovať až po tom, ako som už mala nejaké tie sexuálne skúsenosti a úprimne to bolo pre mňa osobne prínosnejšie, keď som už vedela, čo od tých pocitov celkovo čakať. Sex dokáže vzťah veľmi utužiť, lebo vás s partnerom spojí ešte viac a prehĺbi vašu lásku. Teraz nechcem, aby to vyznelo nejak naivne, ale určite sa budeš cítiť pri priateľovi viac uvoľnená, viac sama sebou, viac mu budeš dôverovať. A nie je nič lepšie a krajšie, ako sex z lásky, keď sa partnerovi pri tom pozeráš do očí a vzrušuje ťa už len to samotné puto, ktoré máte medzi sebou. Ak si ale nie si istá, či je tvoj priateľ ten správny človek na prvý sex, máš pochybnosti, nechoď do toho.
Pred pár rokmi som chodil s jednou babou. Mala 20 a bola ešte panna. Mala už vzťah s chlapom s ktorým bola rok, ale necítila sa že by to ešte chcela a bála sa. So mnou chodila 3 mesiace a zrazu to prišlo, chcela to nebála sa lebo mi stále vravela že som pre ňu ten pravý 😉😁 takže myslím že to je aj o tom s kým to je ak je to z lásky tak je to krásne
Keď sa na to budeš cítiť, budeš sa aj vedieť uvoľniť a povedať, čo ti robí dobre a čo nie.
A on keď nie je debil, tak počká.