Tekutina pred vyvrcholením

16. jan 2021

hhey,, chcem sa opýtať asi to možno nieje otázka na ženy ako na mužov ,, ale možno ste to niekde čítali alebo tak ,, za opýtanie nič nedám

Pred vyvrcholením sa u muža tvorí predejakujačna tekutina,, chcela by som vedieť či z muža vyteká neustále pred tým ako dôjde k samému vyvrcholeniu ,, alebo trvá nejaký čas kým sa zase nazbiera nejaké množstvo a po určitom časovom intervale zase vytečie z muža.(( Viem že obsahuje nejaké malé množstvo spermií,, obsahuje stále alebo len tesssne pre vyvrcholením?)) Ďakujem ak by ste vedeli poradiť;)(

pininka1
16. jan 2021

Podla mna to nemusi byt len pred vyvrcholenim, ale celkovo ked sa muz vzrusi. Moj muz to nema vobec, ale mala som frajera predtym ktory ked sa vzrusil vzdy mal trocha mokre slipy.

marseillefan
16. jan 2021

Paradoxne som muž, ale vôbec sa k tomu neviem presne vyjadriť. Pri masturbácii som čo si pamätám nezaregistroval, že by zo mňa pred vyvrcholením niečo vytekalo. Podobne som napríklad nikdy nezaregistroval polúcie (polúcia = že spermie vytečú samé počas spánku). Tiež už pekných pár rokov fičíme na prerušovanej súloži a manželka neotehotnela, takže zrejme zo mňa fakt nič nevyteká pred orgazmom. Je však tiež pravda, že minimálne raz denne to zo seba potrebujem dostať von, či už so ženou, alebo bez nej, tak možno je to vďaka tomu. Ak by som ejakuloval raz za týždeň, je dosť možné, že by to bolo u mňa inak.

miro1360
16. jan 2021

u každého inak, u niekoho môže tiecť stále u niekoho vôbec, nejaké spermie bude obsahovať, je tam síce nižšia šanca otehotnieť, ale skôr či neskôr sa tak môže stať ... vyššia šanca otehotnieť je keď muž nebol dlhšie "vyprázdnený"

dominik2795
16. jan 2021

Zo mna napriklad vytecie vzdy

alas20
16. jan 2021

@miro1360 Spermie v tej tekutine ostavaju najma z predosleho sexu. Mocenim sa vyplavia. Preto cim vacsi odstup od posledneho ejakulatu, tym mensia sanca na otehotnenie.

https://www.healthline.com/health/healthy-sex/c...

alas20
16. jan 2021

Sanca otehotniet z pre-ejakulatu sa pohybuje od 4 - 20 % To znamena, ze 4 az 20 zien zo sto moze otehotniet za rok, ak pouzivaju iba tuto metodu. 4 % su ked sa pouziva spravne.

kikanikakika
20. jan 2021

Ja som z toho otehotnela...