Ahojte. Skôr ako ma ukameňujete...našla som si kamaráta s výhodami (on 35 ja 26) fungovali sme takto dva roky teraz som zistila že som s ním tehotná ale zároveň som zistila že on je ženatý. Hneď ako som mu to oznámila povedal že ide bývať somnou že si kúpime byt a budeme spolu a jeho žena podala žiadosť o rozvod pretože sa jej priznal a keďže oni deti nemajú je rád teší sa stará sa o mňa. Ibaže stále sa na neho tak trochu hnevám že mi v tom klamal. Nechcela som sa stresovať kvôli malému lebo to je prvoradé a tak som mu dala šancu on hneď po rozvode kúpil byt kde teraz žijeme a naozaj robí pre mňa všetko čo mi vidí na očiach a na maličké sa teší neskutočne. Neviem v podstate mi nechýba vôbec nič sme zabezpečení funguje nám to a keď sa malé narodí chceme sa vziať ale stále ma trápi to že mi klamal a neviem kedy by mi to povedal keby som to ja nezistila sama
Boze tieto fantasmagoricke konikovske pribehy🤦🤦🤦🤦. Raz tu tak jedna baba pisala nieco podobne a realita bola taka ze ostala sama s bruchom a on pri manzelke. Ale tu to prezentovala ze on zije s nou 😀😀 a tesia sa na babo. Nevravim ze je to tvoj pripad len toto forum treba brat s velkou rezervou.
Nepisala si tu nedávno toto iste len si este nespomínala ze si tehotná? Ci to je len velmi podobný prípad
Takže ty si mu oznámila, že si tehotná, povedal to žene, podala o rozvod, už ich stihli aj rozviesť, už aj stihol kúpiť byt a stihli ste ho zariadiť a tešíte sa na dieťa. Ešteže na Slovensku všetko ide tak rýchlo. Ale všetko dobré ti prajem. Ja by som nechcela chlapa, ktorý mi 2 roky zabudol povedať, že je ženatý. Kto takto dokáže klamať, tak je proste klamár a s takým človek za mňa veru žiadny spoločný život.
Tieto pribehy "zenaty ktory ma ale velmi miluje a poradte co s tym", su teraz nejake trendy , ci sa mi to zda?
Fiha tak dostala si sa do patovej situacii- jeho manželka by mala teraz otvoriť sampus a ty len dufaj, že mu nebude prekážať bruško, iné tehotenske vady a ze si nenarazi dalsiu kamošku s výhodami
Mna skor zaraza ze za dva roky si autorka nevsimla ze asi nieco nieje s kostolnym poriadkom a pan je zenaty…
Za 2 roky si nezistila,ze je zenaty???Cudne!
No ak si tehotna uz dva roky, tak by som tomu pribehu mozno uverila 😁
Ja som raz citala taky pribeh z cervenej kniznice, ze typek oplodnil naraz manzelku i milenku a koncilo to nejako tak, ze "u koho bude spat dnes , ktore bude nosit na rukach a prebalovat? Viem, ze sa trapis, trapi sa ona a ja tiez..." 😄 tak este by sa dalo ist na vyssi level 👍
Gratulujem, že si šťastná. 🙂
Wau Vy ste prvá lastovička milenka, kt otehotnela a ženatý muž ju nechal v hanbe. Super. Či klamal neklamal,potrebujete otca pre dieťa a hlavne peniaze 💰,čiže tu idú úvahy a sebaucta bokom a splietanie nejakých brazílskych seriálov.
Buďte rada,že sa zachoval ako chlap ,ako alfasamec a nie ako zelenac a nechal Vás chodil gravidnu po svete samu,môžte skutočne ďakovať ,ste mala pekelné šťastie , toto je ako výhra v Las Vegas . Užite svoju výhru, bývalej povinsujte všetko dobré do života a hor sa na materstvo. Hlavné si užívajte naivitu ak ste prvorodička,že jeeeej aké je bábätko chutnúcke, a makucke, lebo potom prídu galeje doživotné .
Ešte kým je čas choďte na zábavu, užívajte slobody, konfety,afterpárty, lebo narodením dieťaťa sa otočí Vás život o 1000 stupňov. Koniec radovaniek a koniec návštev reštaurácii s Michellinskou hviezdou.
Kto toto vymysla??🤔
A co sa vam narodilo? Kolke dieta kým stihol ten rozvod a vysporiadanie bsm? 🤦♀️
Wow, on je vysoko postavený politik, oligarcha, že si teraz zistila, že si s ním tehotná, ale už sa stihol rozviesť?
Ty si za 2 roky nezistila, že je ženatý, keďže k tebe prišiel zasunul a išiel domov k žene, ktovie koľko rokov ti bude trvať zistiť koľko takýchto kamošiek ešte má. Po rokoch možno spoznáš aj nevlastných súrodencov svojho dieťaťa. Hlavne, že si zabezpečená. To je najdežitejšie. Čo tam potom, že 2 roky dokázal žiť dvojaký život.
A ako si to zistila, keď ti to nepovedal on?
Karma je zdarma, pamätaj…
@wheel a este aka je ta jeho zena furia, nestaraju sa o seba a pod.
Len aby si sa ešte o ďalšie dva roky nedozvedela, že má aspoň 3 deti.........Ideálne každé s inou. Teda ak to je reál a nerobíš si prdel 🙈
Tak ty budeš tá milenka z príbehu zo včera ...kde manželka zistila, že ju muž podvádza a s milenkou čaká dieťa .... prečítaj si reakcie manželky....prejde ťa chuť aj na milenca aj tu niečo vôbec vypisovať
No moja, niekto tu nevie počítať. TERAZ si zistila, že si tehotná a on už sa stihol aj rozviesť kvôli tomu aj vysporiadať s manželkou aj kúpiť byt.
Človeče to bude určite Superman.
Ľutujem jeho ženu. Obaja (ty aj on) ste chudáci slušné povedané.
to tebe akoze neprekaza, ze ta takto oklamal? spravil to raz, spravi to aj druhy raz, to je heslo, ktorym sa riadim, zatial mi to zakazdym vyslo.