Tabletky na zvýšenie chuti na sex pre chlapa

22. mar 2023

S ktorymi mate najlepsie skusenosti. Je ich strasne vela. Hladame tabletky kde chlap bude mat castejsie zaujem o sex. Ked uz si na to spomenie tak to ide. Len tej chuti chyba.

mikadooo
22. mar 2023

Hmm sorry, osobnú skúsenosť nemám, ale nie je na toto viagra? Či k dr nechceš so svojím problémom? Všetko ostatné, obávam sa, budú len marketingové "ťahače peňazí z vrecka". Ale - ako píšem, osobnú skúsenosť nemám. (Len s inými "zázračnými produktami")

autor
22. mar 2023

@mikadooo vyagra je asi na to aby stal. Ci mylim sa? S tym problem nie je. Problem je s intenzitou ze nie je potreba.

mikadooo
22. mar 2023

Aha 🤔.

veselo_neveselo
22. mar 2023

Je treba ist k dr. Moze byt malo testosteronu, ktory je treba liecit. Moze byt vysoky tlak, co tiez nepridava.
A inak ako pri zenach, spanok, zdrava zivotosprava, svoje hobby, a ziadnu nudu v partnerskom vztahu.

sergejj
22. mar 2023

Modry obal APHRODISIA V pre muzov a maju aj pre zeny - cerveny obal. Osobna skusenost mozem odporucit. Doporucujem davat dve cca hodinu dve pred sexom a nerozdelovat to na jednu rano a jednu vecer (v navode su obe moznosti, no dve naraz nam vyhovovali viac). Treba pouzivat dlhodobo no uz po prvej davke ucinok tam bol. 🙂 vela zabavy prajem

kacernakokse
23. mar 2023

Skúste ten Tribulus terestis - nejaké lepšie značky aby tam aj niečo bolo v tej tabletke a pokiaľ to nezaberie, tak k Dr. Aby sa zistila hladina testosterónu pokiaľ ho bude nedostatok, dá sa to riešiť. Pokiaľ sa zistí, že je vo dostatok je to psychologicky problém, s tým dr už nepomôže. Možno psychológ zameraný na tieto problémy

milanpetras
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
foterlotor
25. mar 2023

Ak potrebuje chlap tabletky tak je zle. Minimalne percento je zdravotny problem. Vacsina ma proste milenku. Treba si otvorit oci a nezit s takymi muzmi.

autor
26. mar 2023

@foterlotor mam oci otvorene