Svojho partnera nemilujem

20. aug 2024

Ahojte žienky.
V poslednom čase si uvedomujem že svojho partnera nemilujem.
Sme spolu 8 rokov. Máme spolu dve deti. 2 a 4 roky majú.
Neviem prečo som ho prestala ľúbiť, vadí mi aj to keď sa ma dotýka, hladká, dáva mi pusu,keď vraví ako ma miluje ....🥺
Nechcem mu ublížiť. Je to dobrý chlap.
Nechcem aby sme boli od seba kvôli deťom.
Síce veľa času nemá na nás keďže je do 19 večer v práci ale aj tak.
Nechcem aby deti vyrasti bez otca.
Prosím poraďte mi.
Mám od neho odísť a žiť s tým pocitom že som rozbila rodinu?

loliki
20. aug 2024

Daj si do poriadku hormóny. Ženy sú strašne premenlivé, výkyvy nálad každú chvíľu. Čudujem sa, že to tí muži s nami vydržia. Začni svojho partnera milovať, nájdi na ňom to dobré a pekné a bude všetko OK. Naozaj neviem, prečo ti vadí, keď máš dobrého muža, ktorý ťa pohladí, dá pusu. Zamysli sa nad sebou, či si ty v poriadku. Alebo si nájdi takého, čo ťa nebude hladkať ale fackať a potom sem vypisuj.

sisska96
20. aug 2024

Na to sa hovorí, nevieš čo so sebou od dobroty

limoncino
20. aug 2024

@loliki dáš prosím radu, ako začať milovať niekoho, koho neľúbiš? Má začať čarovať či ako? Sama vidíš, že ju to trápi, Tvoja rada bola úplne zbytočná. Život v partnerstve bez lásky jedného z nich je peklo pre oboch, najmä ak osoba, ktorá neľúbi je empatická a vidí, že to partnerovi ubližuje, obviňuje seba, trápi sa, snaží sa zaľúbit, ale niekedy to proste nejde a nikto s tým nič neurobí. Láska sa nedá naprogramovať ani vynútiť.

autor
20. aug 2024

@limoncino 😢veď toto. Dakujem ti za pochopenie ❤️

loliki
20. aug 2024

@limoncino Dve deti sa asi nenarodili bez lásky. Ona píše, že ten muž je dobrý. Ako nemôže ľúbiť dobrého? To ona sa musí dať do poriadku a to jej práve radím. Možno je vyčerpaná, možno si treba dopriať romantiku bez detí, hľadať cestu k sebe a nie od seba.

gaborka28
20. aug 2024

Stretneš sa asi s viacerými názormi, prevazne takými, že ty si “vadná”, veď keď ta nebije, nepije a nehrá automaty, je to skvelý chlap a ty si len nevďačná a nevies, čo so sebou.

Kazdopadne, nenechaj sa znechutiť alebo odradiť, vo vasom vztahu ste vy, nie modry konik. Možno je teraz priestor na to, aby si si utriedila myšlienky, či ho naozaj nelubis alebo to je len istá forma vyhorenia - si na všetko sama, nedostavas naspat nic partnerské, citis sa ako “sluzka”… dovodov môže byt veľa a myslím, že mnoho žien ich pozná, i keď to neprizná. Najlepšie ale asi bude pohovoriť si o tom s partnerom, ako to ma on, ako to máš ty a čo viete s tým urobiť. Mnohym pomaha partnerská poradňa, ale s tým musia byt okej obaja. V každom prípade treba zacat o tom komunikovať, lebo si vas to neskor pocka v horšej podobe. Vlastná skúsenosť. Ale ak vo vasom vztahu nie je len vycerpanie, ale realne tam chyba laska, je to trápenie. Mnohé v tom ostávajú dobrovoľne, ale prečo sa týrať. Deti to citia a podľa mna to spôsobí viac problemov, ako keď ľudia ukončia vzťah este pred fázou nenávisti. Nech sa to zda akokolvek ťažke, je to oslobodzujúce. Ak sa lubite, ale je tam vyhorenie, s tým sa dá stále veľa urobiť. Drzim palce

enmery
20. aug 2024

No, láska vôbec nemusela zmiznúť. Možno si to len myslíš. Môžu to byť hormóny alebo psychika. Ak by si odišla, skončilo by sa partnerstvo, nie rodičovstvo. Toto sa často stáva nie veľmi skúseným ženám a zvláštne, že vždy pri dobrých mužoch. Poznám takých príbehov dosť- po odchode žena zistila, aké kusy, ktoré vôbec nehladia, nedávajú pysy, nemilujú, chodia po svete. A ani sa nestarajú o rodinu. Len už bolo neskoro vrátiť sa k tomu milujúcemu partnerovi. Takže ak nechceš riešiť lekárov, mala by si sa porozprávať s partnerom, čo sa v Tebe odohráva. Určite nie sa pretvarovať. Zomelie to Teba a žiadny partner si nezaslúži byť klamaný.

7miriam77
20. aug 2024

Skús si predstaviť život bez neho, že budete od seba....ak si s tou myšlienkou úplne v pohode, fakt ho nemiluješ a dopraj ho inej

tramtada31
20. aug 2024

Ja si myslim, že si v istom smere vyhorena z toho, že si doma s detmi. Ten stereotyp ta zabil a hladas problemy tam, kde nie sú. Vrat sa do prace, začni zit zivot (venuj sa nejakému koníčku, zajdi ku kadernicke,…) podľa mna objavis čaro zivota, možno aj partnerského

lavender94
20. aug 2024

No niekedy si ho ľúbila. Muselo sa asi niečo zmeniť. Podla mna by to ešte mohlo stáť za záchranu. Toto prežíva pi dlhej dobe veľmi veľa partnerov a treba podľa mňa cielene vyhľadávať tu vášeň, nemať stereotyp. Rodičák je na toto strašný podľa mňa, psychická a milostná samovražda. Možno keď budú deti väčšie, budete mať viac času na seba tak sa to zmení. Alebo skúste poradňu. Nemyslím si, že toto musí byť nutne koniec vzťahu. Mate ešte veľmi veľa možností, čo s tým. Keď sa všetky vyčerpajú, vtedy je na mieste premýšľať nad odchodom.

osky
20. aug 2024

Kusok nad tvojou temou je tema o tom,ako zenu nebavi sex s jej muzom.
Lebo on ju nepobozka,nepohladi...nic.
Ty mas dobreho muza,kt ti prejavuje naklonnost.
Skus najst pricinu,moment kedy sa to stalo,ze zrazu ti vadi...
Je v tvojom okoli niekto iny,kt.narisil vas vztah?
Stalo sa medzi vami nieco zle?
Ma tvoj partner dostatocnu hygienu?
Neviem....ale len tak prestat niekoho lubit mi pride zvlastne...
To musi mat pricinu...

walentina7
20. aug 2024

Ostaň s mužom. Až tak sa zle nemáš. Počkaj aspoň kým deti podrastú, uvidíš čo ďalej.

nenne27
21. aug 2024

Viem si predstavit aku nakladacku by dostal chlap, keby to sem napisal.aky je nezodpovedny hajz..l, nevyzrety jedinec apod.ved si najdi milenca, rozved sa, nech sa paci 🙂 a nebudes takto trpiet s nejakym nudnym dobrakom ktoreho nemilujes.stavim sa, ze po takom chlapovi ako je tvoj vystartuje kazda zena 🙂

januska12323
21. aug 2024

Kedy ste boli naposledy na rande?

ina2405
21. aug 2024

A nie je tam nikto tretí? Ani žiadny milý kamarát na čete, ktorému sa zdôveruješ, ani kolega? Veľakrát príde také odmilovanie práve vďaka tretej osobe. Ak by to tak bolo, spravila by som všetko pre záchranu manželstva. Tráva je zelená tam, kde sa zalieva.

zmrzlinka2021
21. aug 2024

@limoncino láska je rozhodnutie, nie emócia. To je rozdiel medzi zamilovanostou a láskou. Láska koná aj napriek tomu, že chýbajú motýle v bruchu, vášeň. Oni nemajú manželstvo z rozumu, dohodnuté, čiže treba len robiť skutky lásky.

thirstymonk
21. aug 2024

Keby si ho nemilovala, tak seres na to, ci mu ublizis, alebo nie. Milujes ho, len sa potrebujes spamatat, to je vsetko. Myslim to v dobrom.

@limoncino ako zacat milovat? Ty asi nevies co to je laska, vsak? Myslim skutocna. Nie motyliky. Je to tvoje rozumove a slobodne rozhodnutie chciet druhemo dobro. Takze ako zacat? Jednoducho sa rozhodnes. Uz nemame 14 😉

autor
21. aug 2024

@januska12323 už ani nepamätám.
Na výlety a také dovolenky chodíme skoro stále. Ale s deťmi stále.

autor
21. aug 2024

@ina2405 nikto tretí nieje.
Nemáme sociálne siete a vlastne s nikým si nepíšem.

dharmasanata
21. aug 2024

Daj mu prosím ťa šancu nájsť si ženu, ktorá ho bude naozaj milovať..

autor
21. aug 2024

@osky nikto nenarušil nič. Samozrejme že má hygienu. Chodí čistý, voňavý, upravený. Oholený a všetko ako má byť. Asi sa poriadne prefľaskam nech sa spamätám.

autor
21. aug 2024

@thirstymonk áno, presne tak. Máš pravdu.
Asi bolo toho veľa na mňa za poslednú dobu a tak si nahováram hlúposti.
Myslím že ten wellnes čo nám naplánoval nám,teda mne pomôže.

maminkadeticiek
21. aug 2024

Co robit?Urcite sa nerozchadzat v takomto pripade a zacat navstevovat manzelsku poradnu.Toto su riesitelne veci.Nikto nema iskrivy vztah plny lasky cely zivot.Je to makacka udrzat si to.A ja som presvedcena ze u nas to je len preto ze sa ideme z casu na cas zozrat,o to sme si vsak potom vzacnejsi.Mna by harmonia urcite zabila 😁

maminkadeticiek
21. aug 2024
dharmasanata
21. aug 2024

Ľudia, ale jej už vadí keď sa jej dotkne či dá pusu..akože silou mocou držať vzťah aj keď je jej zle z jeho prítomnosti? 🤦 Nechcela by som sa toho dožiť aby partnerovi bolo zle z toho že sa ho dotknem.

janickacrazy
22. aug 2024

No podľa mňa ťa ubíja ten stereotyp, si doma 4 roky s deťmi, furt to isté dokola, no predstav si, že sa rozvedies, budeš musieť nastúpiť do práce, deti do škôlky, budeš behať hore -dole ako unavená srnka, nikto ti nepomôže, veď budeš sama. Manžel si zoberie deti cez víkend a na tebe ostanú všetky povinnosti aj platby. Myslíš, že sa budeš mať lepšie?

iceberg
22. aug 2024

Tak ja skôr cítim tiež vyhoretie , stereotyp, proste ponorková choroba , hormóny rozhádzané tie zaútočia s náladou hneď a nedostatok vášne .