Su tu zeny ktore odpustili neveru.. ci uz sexualnu alebo emocnu... a neskor aj po rokoch ich to mata a nie su s tym ok? Ako to riesite?
Prosim ak s takou situaciou nemate skusenost nezahlcujte diskusiu.
Za mňa nevera - strata dôvery voči partnerovi ... mala som partnera, ktorý podviedol, ukončila som to ... vzťah bez dôvery je, za mňa, zbytočný vzťah ... všetko je o prioritách, a ten, pre ktorého je prioritou zatr.kať si, aj napriek tomu, že má vzťah, rodinu, nestojí za nič ... to je jednoducho v človeku ... podvedie raz, sľúbi, že sa to viac nestane, no podvedie aj tretí, aj desiatykrát ... ak si v takej situácii, odíď, ukonči to ... nemá to zmysel, pretože toho chrobáka v hlave nevytesníš.
@terina25 a odpoved k otazke?
Ja poznám babu, ktorú frajer nonstop podvádzal a už sa zaňho vydala. 😁 Čiže asi ju to nemáta. Inšpiruj sa ňou, ak ti bol muž neverný 😁.
Hlavne treba rozlisit odpustenie a zitie dalej, lebo nieje ine vychodisko. Ked uz raz chcem aby ten vztah pokracoval a chcem odpustit treba urobit hrubu ciaru a aj ked je to tazke nevytahovat to dennodenne na svetlo. Poznam vela takych co sa biju do prs ako zachranili vztah, hlavne kvoli detom a doma cirkusy kazdy den, kazdodenne obvinovanie a pod. A pritom mnohe by si mali vstupit do svedomia, ci tych chlapov same nevohnali do naruce inej. Ja si myslim ze nic nieje ciernobiele a neda sa kazda nevera hodnotit rovnakym metrom. Za mna osobne to stopka vztahu nieje, u mna je to akekolvek fyzicke napadnutie, toto je umna bez sance na akykolvek navrat.
ja som odpustila emočnu neveru (ešte horšie ako sex.). a čo sa stalo ? neustale sa to tahalo s nami. stále som to mala pred očami, hadky boli na dennom poriadku. nevedela som to spracovat. potom som sa zacala viac sustredit na seba, venovat sebe... vybudolvala som si taku lasku k sebe, že mi začalo uplne uprimne prekazat, že si chovam na prsiach zdradcu.. už by som to nespravila nikdy. na svete je 7 miliard ludi, vedela som, že niekde je muž, čo bude dobry čestny vasnivy a bude iba moj. a vidíš - už ho mam 🙂
Su ich miliony. Urobili to len kvoli financnemu zabezpeceniu kvoli detom. To, co sa odohrava v ich srdciach a mysliach, ti nepovedia.
Ja som to síce chvalabohu neriešila, aké poznám zopár párov, kde bola nevera a aj to prekonali, jedna sa za takého vydala, hoci vedela, že ju podviedol. Takze asi sa to dá riešiť.
@banderaska29 level expert 👌
A mas dovod byt aj po dlhsom case podozrievava? Su nejake naznaky, ze sa zase nieco deje, alebo je to len v tvojej hlave?
Skus sa s nim o tom rozpravat, ano je to klise, ale mozno pomoze povedat, ze citis neistotu, hoci aj bezdovodnu… a urcite bude lepsie sa o tom porozpravat skor, nez sa s tym vo svojej hlave uplne vybicujes do nejakej prilis emotivnej vymeny nazorov.
@vanilkovazmrzka ja som odpustila, vlastne obaja sme si odpustili... Nespravili sme hrubu čiaru ale zacali odznovu... Ale bolo to strasne ťažké..... dlhy boj a jednoduchšie je rozist sa... hlavne z mojej strany ale teraz som šťastná ze som to zvládla
@rossalinda jednoduche riesenia nemusia byt vzdy tie najspravnejsie. Ja nemam na neveru taky vyhraneny nazor, ze by automaticky musel nasledovat rozchod… je milion dovodov, preco sa to udeje, ak ti dvaja ludia maju zaujem na tych dovodoch popracovat, ak im na vzajomnom vztahu zalezi, tak - ano, aj napriek tomu, ze je to velmi tazke - dokazu sa s tym vysporiadat a vztah zachranit. Takze ja drzim palce kazdemu, kto dokaze bojovat, a problemy aktivne riesit, nez ze by pri prvom naznaku nepohody utiekol…
Kamoska odpustala (ano mnozne cislo) ,otehotnela,vzala si ho,rok po svadbe si vravela dost,podvadzal neustale.. a to boli spolu od puberty..
Dalsia kamoska bola neverna,muz odpustil (ale vedel len o jednom,o druhom - dobrom kamosovi nie) a vedu spokojny zivot,on sa prebudil a zacal sa teda konecne venovat rodine.
Dalsia kamoska sa pokusala odpustit ,dlho ,ale bolo zjavne,ze muz ju uz ako zenu nechce len ako matku jeho deti a upratovacku. Skoncilo to.
Pomohlo?isto nie. Riad sa svojim pocitom a maj uctu k sebe samej i sebelasku.
@autorka Kamoska zazila...boli uz manzelia,mali dve deti. Zistila neveru, nie jednu. Pytala si radu. Povedala som jej,ze ma dve moznosti. Bud sa rozvedu alebo mu odpusti, ale nielen odpusti, ale nebude to spominat, vyhadzovat na oci a podobne. Ostala s nim. Chapem,spolocne deti,majetok, city tam este boli tiez, z jej strany dost silne. Isty cas sekal dobrotu, ale nie velmi dlho. Su spolu ale este stale. Nie je to ani zdaleka ruzove a nevera sa opakovala a asi aj opakuje.Ju to cele zoziera, lebo mu uz neveri a podozrieva ho, nepreniesla sa cez to vobec. Pri kqzdej hadke mu to splechne do ksichtu. Takze tak.
Ty si myslis,ze ti tu zeny budu pisat pod svojim nickom zatial co ty si anonym?