Sú muži nervózni, keď nemajú sex?

14. jan 2023

Ako to vidíte vy ženy sú muži nervózni keď nemajú sex? Správajú sa ku vám horšie a mate pocit ze s vami jednaju ako s poslednou? Nevedia pochopiť ze večer už nevládzete keď ste celé dni s malymi deťmi a staráte sa o domácnosť.

ucholacik
14. jan 2023

Haha tak to skorej som ja nervózna ako môj muž...ale áno sú chlapi,ktorý keď to nemajú vstanú hore riťou a amen tma s nimi celý deň...Môj prípad to nie je 😭😭😭

dzulli1980
14. jan 2023

No tak pokiaľ má chuť na sex a nemá ho, jasné, že je nervózny ... no správať sa k Tebe ako k poslednej handre ho to neoprávňuje ... však mu na deň, na dva nechaj deti, domácnosť, Ty oddychuj a potom večer chci po ňom sex, taký bude "rád".

lucia147852
14. jan 2023

Tak je rozdiel byť nervózny a správať sa k niekomu ako k poslednej....To že je nervózny je normálne, to že sa nevie ovládať a je to hulvát, to normalne nie je

h2o2
14. jan 2023

U nás to je tiež opačne 😂.

mikadooo
14. jan 2023

Tak môj určite áno, ale snaží sa to nedať najavo - chápe racionálne, že nie vždy mám na to ešte energiu. Nestáva sa ale často, že by som ho poslala do kelu a keď už ho pošlem, tak potom na druhý deň sa už nevykrúcam, skôr sa na to snažím nastaviť, že večer bude rošošo (dám kávu navyše, alebo ak je víkend, tak snažím si ráno dlhšie pospať, atď.).

evqa93
14. jan 2023

Môj keď nemá sex, tak nemôžem povedať že je nervózny, ale je taký nesvoj, veď kto by nebol,ale namňa kvôli tomu nieje iný. Naopak snaží sa mi vyjsť v ústrety lebo každému sa môže stať raz že nemá človek náladu, alebo je unavený, v mojom prípade som vyčerpaná niekedy z malej a úplne ma chápe, lebo niekedy sa z nej vyčerpá aj on 😄Nieje sex dnes môže byť zajtra 😎

viestta
14. jan 2023

Moj je mimoriadne snazivy ak nieco chce, aj riad umyje, aj povysava, aj caj mi spravi 😅

lucka_ke
15. jan 2023

@viestta presne aj u nás
@dzulli1980 môjmu by nevadilo celý deň makať na stavbe, on má chuť vždy len stačí mrknúť 😝

terry658
15. jan 2023

Ja mám dojem, že skôr sme obaja taký podrazdenejší a to už vieme že je potrebné sa začať jeden druhému venovať. Nikdy by som nepovedala, že je sex vo vzťahu tak dôležitý. Vyslovene mám dojem, že keď sme spolu častejšie tak sa vieme lepšie porozprávať, pochopiť a vychádzať si v ústrety v bežnom živote.

kiki68
15. jan 2023

Zalezi na dovode, ale celkovo su nervoznejsi. Aspon moj je taky, ze uz vidim, ze to chce nejaku pozornost v tomto smere. Neni zly, ale viem, ze uz je taky roztrzitejsi. Mozno tie muzske hormony funguju ako u nas zien PMS

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
wiw8
15. jan 2023

Vobec nie, moj muz je nervozny akurat tak, ked je hladny 😀

brembo
15. jan 2023

@viestta aspoň vieš,o čo mu ide 😂

brembo
15. jan 2023

@h2o2 😂😂😂😂

avicii18
15. jan 2023

Dajte si do googla "silicone sex doll" a pochopíte, že už žiadny chlap na svete nemusí byť nervózny 🙂

viestta
15. jan 2023

@brembo u kazdeho sa hrkotajuce korunne klenoty prejavuju inac. U teba ako?

brembo
15. jan 2023

@viestta Ja som sám,takže na nervozitu nemám dovod😂

foterlotor
15. jan 2023

Tak pridam nazor z muzskeho tabora - za seba mozem napisat, ze ano je tam ista nervozita. Samozrejme kazdy si vie pomoct sam, ale zenske telo je zenske telo. Je to uplne iny pocit.

viestta
15. jan 2023

@brembo ja, tak to je ine. Anicku Dlanovu nebolieva hlava

brembo
16. jan 2023

@viestta 😂 Anička má dovolenku😂

ladygina
16. jan 2023

tak zelazi od toho , kolko ten sex nebol. ale tak vo vseobecnosti by som bola povedala, ze chlapi maju toto tak trocha inak ako my