Zoznámila som sa cez internet s veľmi príjemným mužom, rozumieme si, zdá sa, že máme dosť podobné názory aj pohľad na život. Nie som zrovna typ, čo hľadá na nete, ale tak za stretnutie pri pohári vína nič nedám.
Nejak som pred stretnutím nervózna, napádajú ma myšlienky čo ak sa mu nebudem páčiť, čo keď nepreskočí iskra, čo ak... A milión ďalších čo ak 😂
Asi je hlúpe byť kvôli tomu v strese, ale je vážne fajn a nechcem nič pokaziť.
A ešte jedna vec, oblečenie..čo si obliecť? Ja mám rada džíny a tenisky, ale to sa na stretko asi nehodí, či?
Oblečenie zaleží od toho aky typ stretnutia to bude.. ak nejaka prechadzka kludne rifle, ak nejaká večera tak niečo slušnejšie
A jasne myšlienky čo máš su uplne v pohode 🙂 ale treba ich prekonať a veriť si 😊
Chápem 🙂 úplne. Prvé rande cez net som prežívala rovnako, ale teda, my sme si písali asi necelý mesiac (povedala som si, že nejdem strácať zbytočne čas😂). Hlavne, cez písmenká som sa veľmi rýchlo namotavala. Ale teda, na stretnuti som hlavne bola rovnaká ako cez písmenká a aká som bežne. Aj ty sa na nič nehraj, buď taká, aká si stále. A čo si obliecť? No ja som mala džínsy, tričko, kardigan, tenisky. A môj už teraz fakt frajer mal mikinu, džínsy...hlavne aby si sa cítila komfortné ;) lebo mať nervy z chlapa a ešte aj z minisukne...to je teda fakt na nervy :D
Chod oblecena v com sa citis dobre a hlavne nehraj pretvarku. Mali by ste sa poznat tak aky naozah ste a nie sa pretvarovat. A co sa tyka pocitu je to ok 🙂 je to normalne, my zadane roky tym istym len v tichosti zavidime tych mravcekov v brusku 🙂
Ale teda trochu ma zaskočilo, keď mi napísal, že chce aby som si dala šaty.
Alebo aspoň sukňu. Ale teda teraz do tej zimy sa mi nechce dávať krátke veci.
Nesla by som. Na zaklade toho, ako ta instruuje co si mas obliect, je bud nadrzany, alebo len drzy. Osobna skusenost.
Pozri, ty sa musíš cítiť fajn a nie byť nervózna ešte z oblečenia. Normálne si daj rifle, hádam neodíde, keď ťa uvidí. A keď odíde, aspoň si ušetris čas. A ja už len z princípu by som si šaty nedala len preto, že to napísal ;) mám vlastný názor. Nemusím počúvať chlapa.
...na jednej strane sa mi nepáči, že diktuje, čo si máš obliecť,na druhej, možno Ťa chce pozvať do nejakého nóbl podniku 🤨
Ak sa rozhodnes pre suknu/saty, kludne si pod ne daj zateplene leginy a kozacky (aj bez opatkov), proste sa oblec, aby Ti bolo prijemne a na to hod suknu... Nemoze cakat, ze v oktobri dojdes v sukni a tenkych priesvitnych pancuskach, snad taky blby nie je :D
No keby mi chlap napise daj si saty, tak kontrolka zablika daky uchyl a uz by som si dopisala, este ta ani nevidel a uz rozkazuje cele zle
Akoze ja bežne nosím šaty aj keď je zima von ale keby mi to takto napíše tak just si dám nejaké gate. Ja klasické džínsové rifle nemám nenosím ale napríklad kozenkove nohavice alebo obyč cierne džínsy by som si dala
Toto som ešte nevidela aby chlap diktoval čo si mám obliecť a ešte k tomu keď idete na prvé rande a v podstate sa nepoznáte vôbec
Pise ti, ze si mas dat suknu a toto je podla teba prijemny muz a este mas z neho tremu? Nesla by som ani nahodou, normalny chlap ti toto nenapise. Mas velmi nizke standardy na to, co je fajn chlap. Hladaj prosim ta dalej niekoho normalneho.
Mňa to takisto zarazilo a hneď mi napadlo to, čo aj Vám. Že just si nedám nič krátke. Snáď mu ide o mňa a nie o telo.
Ideme iba na kávu, viac som nechcela prvý krát.
Tiež som mala rande cez net a tiež som chcela vedieť čo bude mať oblečene aby som ho mohla obísť ak sa mi nebude páčiť 🤣. A musím povedať že to bol dobrý nápad.
@h2o2 My sme sú fotky videli 🤣
Tak v tom prípade ako píšu baby najskôr to bude uchylak...
Teším sa s Vami,že vyzerá to tak,že ste našli spriaznenú dušu ,že z virtuálneho sveta sa chcete prehupnut do realneho a pravdepodobne pokračovať v prehlbovaní spoznávania sa. Internetové zoznamovanie je akýsi už trend tejto doby a treba ho prijať ,v zmysle ,že aj takáto možnosť tu je. Rozumiem Vasemu nadšeniu, zvedavosti a príjemným pocitom,kt Vás aktuálne sprevádzajú. Podľa mňa je však namieste,aby sme boli aj trošku nedôverčiví a pochybovali trošičku , lebo kým človek nie je konfrontovaný face to face ,my ľudia máme taky uzus ,že sa chceme ukazovať v lepšom svetle a susorit si perie . Ak by som ja rozmýšľala nad stretnutím,určite by som mala na pamäti svoju bezpečnosť. Pekné by som otvorila očká doširoka a nechala sa unášať nepoznanym a prežívala príjemné napätie,zároveň sledovala s kým trávim čas. Určite by som sa stretla s dotyčným opakovane niekde na verejnosti, prípadne by som ho zoznámila s nejakou kamarátkou, všímala si ako reaguje hlavne na nepríjemné situacie, frustráciu, vytvarala obraz o nom, snažila by som sa odhlásiť toxického človeka ,lustrovala nenápadne ako to má so zdravím ak by tam hrozilo niečo vážnejšie, opakovane ako je maťom s hygienou, co jeho rodina aká je , prosto Interpol .
Píšete , že či sa mu budete páčiť, mať reálne očakávania, buď áno ale. nie, minimálne môžte poznať niekoho zaujímavého, niečo od neho naučiť, niekoho kto vstúpil do užšieho kruhu Vášho egoizmu,držať vášeň z erotického úspechu na uzde, a viacmenej byť zdržanlivejší. Idete stráviť príjemný večer , bodka. Mať fantáziu je fajn ,ale reálne fantazirovat ,že to nemusí vyjsť.
Čo sa týka dresscodu, ja by som volila určite ženský outfit ,kt. by postrhol moju osobnosť a ženskosť, ale je nie vyzývavý,lascivny, skôr decentný štýl, aby som sa cítila ok, byť ženská , pôsobiť ženský atraktívne, zaroveň mať cudnosť ,byť zdržanlivá, správať sa ako francúzska dáma,nič ľahko dostupne, byť ako lacný fastfood, makeup kt mi ide,nie ako veľkonočná kraslica ,prosto žena s veľkým Z. Dodržiavať stereotypie z veku neadrtalcov, byť korisťou, muž je predátor a lovec , nebyť príliš emancipovana a,ale ani príliš závislá, ukazovať so šarmom inteligenciu . Aj tak záleží na každom kadetovi,alebo adeptovi individuálne, je to veľmi rozdielne , čo sa danému človeku páči, zároveň byť sama sebou.
Aj tak ako iný výsledok nie je,bud bud tam bude sexualita a prežívanie sexuality - erotika,alebo nie, nie je možné sa pomýliť .
Mozno ta chce pozvat do drahsieho podniku aj tam sa da sediet pri vine. Narovinu sa ho spytaj, preco saty, ci kvoli podniku alebo len tak.
Isla som tusim v slusnych rifiach a saku - na veceru. Saty nosim bezne, ale ak by mi napisal chlap poziadavky na oblecenie na prve stretko, just si dam nieco ine 🙂 ved chod, aspon rychlo zistis, co je to za typka.
Ja som takto bola s viacerymi a žiadny nebol uchyl, normalni. Zostala som cca s piatym, co som stretla
Nejdes na svadbu,daj si co chces,neprezivaj to
A k tomu ze Ti hovori co si mas obliect, no u mna by sa uz stretka nedockal chlapec
Ahoj a koľko máte obaja rokov prosím?
Pokojne si obleč, v čom sa cítiš dobre. Pokiaľ ide o zovnajšok, tak ho asi môže zaujímať viac tvoja postava, než to čo máš na sebe. Takže v pohode.
@germaniawerks No mám boky 😅 takže dúfam, že sa neotočí.
A on ma koľko rokov ?
To si sa ho pýtala že čo si máš obliecť? V Tom prípade by som ho pochopila
@autor ako to dopadlo?
hodi sa hocico, v com sa citis prijemne a prirodzene. a neber to tak vazne. z toho prijemneho muza, s ktorym si tak cez net rozumiete, sa este celkom lahko moze vyklut nejaky magor alebo smradoch (alebo ktovieco). osobne by som hned nesla do nejakeho romantickeho posedenia pri vine, ale mozno do nejakej aktivity- spolocnej zaluby (z ktorej sa da aj popripade lahko zdrhnut).