Ženy,ktoré ste 30+ stretli ste aj normálnych chlapov? Alebo niekoho známeho,čo vás zarazilo,že je tam? Na inu cestu,niekoho stretnúť to už nevidím, a vždy som bola proti takýmto zoznámeniam,ale asi tomu dám šancu, kamoška má presvedčia nech to skúsim,ono si takto našla muza (strašne dobrý chlap) aj keď som veľmi skeptická.
Ja som si našla manžela na pokeci
Stretla aj nestretla. Niektorí zo začiatku vyzerali ako normálni a časom sa z nich vykľuli blbci. Na väčšine zoznamiek dookola ti istí muži a väčšine ide iba o jedno. Je tam aj kopa zadaných takže treba sa obrnit trpezlivosťou a snáď sa ti niekoho podarí nájsť. Ja som to už so zoznamkami vzdala
Kamoska si tam nasla svojho buduceho manzela. Ale nasla tam aj manzela spoluziacky. A na internetoch je to taka velka laska.
Určite stretneš...viem z vlastnej skúsenosti. Ale z 50 kusov jeden za voľačo stojí. Treba byť hlavne ostražitý, sú tam úchyláci, mamkine cecky, zúfalci, gembléri, sukničkári, ženáči, násilníci...a potom sa sem tam objaví aj super chlapík. Spoznávaniu treba nechať dlhší čas, cez písmenká sa zdá byť každý druhý v pohode...ale nie je.
Ako pisu treba trpezlivost, pozorne citat medzi riadkami. Stanovit si svoje pravidla a vediet co chces a co nie. Moze sa to podarit. Jedno je take dost dolezite, kto ma skutocny zaujem ten nebude na dlhe vypisovanie. Pozor mnohi maji viacero nikov. Ale je mozne sa takto zoznamit ja som ai tak nasla skveleho manzela a nemenila by som. Sice na druhy pokus ale ucime sa cely zivot. Drzim palce. 😉
Ja som si našla toho svojho na Pokeci pred 4 rokmi 😁 normálny vždy nie je ale už je môj, tak čo už s ním... 😁 Ale väčšinou je to zlato ❤️
ja manžela na kresťanskej zoznamke pred 10 rokmi
Iba sa zdalo ze su normalny, ked sa prejavili bol rozchod.
Ja zatiaľ nie a stretla som ich teda dosť už, možno aj 30 (odhadom) za tie 3 roky čo som s prestávkami na zoznamkách.
ahoj, ja som nasla manzela na pokeci.
bolo tam vela slizakov, ale aj vela slusnych chlapcov, introvertov aj veselych a v pohode extrovertov. pisala som si s viacerymi uplne kamaratsky, boli to slusni pracoviti chalani, mladi.
s tazkymi frajermi a slintakmi som si tam nepisala.
Jasne 🙂 v dnesnej dobe sa uz vacsina zoznamuje tymto sposobom. Dokonca toto zoznamovanie predbehlo aj zoznamovanie cez kamaratov. Ako pisu vyssie, treba trpezlivost a mat sito, cez ktore si budes vyberat muzov. Netreba ist von s kazdym, aj ked sa ti neviem ako paci. Ja som si vzdy pisala aspon 2 tyzdne s niekym, az kym som sla von. Takto som vedela, ze ci mame nieco spolocne alebo nie. Kavickari ta budu volat von uz po dvoch spravach, mna to odradilo, lebo takychto kaviciek by som mala aj 20 a stalo by to za hovno. Strasne dolezite je, ake mas poziadavky a naroky. Roky dozadu na badoo som sla von s kazdym, kto vyzeral dobre a potom som bola len frustrovana, nakolko z 5 rande bolo dobre mozno jedno. Na zoznamke som nasla mojho terajsieho manzela, s ktorym by som nemala sancu sa stretnut a to pracoval v meste vedla :D potom som tam spoznala dalsieho partnera. Vsetko super chlapi 🙂 samozrejme pisala som si tam s kadekym aj som sa stretla, ale tieto vykvety sa rychlo ukazu. Pokial nemas klapky na ociach a nepozeras len po vyzore 🙂
@marsmykkok tu bude problem skor niekde inde. Neviem, nemyslim si, ze z tolkeho poctu muzov by sa nenasiel niekto normalny. Skor by som patrala hlbsie, preco sa mi nedari v zoznamovani. Vzdy je ,zial, chyba v nas. Len ludia sa radi vyhovaraju na to, ze len nemam šťastie alebo ze vsetci su mimo
Tak isto keď niekoho osobne stretneš môže sa z toho vykľuť idiot ,tak aj z tohto..len niekedy čo počúvam už ani keď sú vo vzťahu nevedia ,, ukončiť zoznamky,, asi to je už ako životný štýl...ale samozrejme česť výnimkám..
A tak isto to platí aj o ženách...ako by dopadla anketa stretli ste normálnu ženu na zoznamke?
Zeny ja by som mohla o zoznamkach natocit celovecerny film.. Nie ze by som bola zas taka zufala, ale robim v zenskom kolektive a kamosi su bud zenati alebo gayovia, takze realnych prilezitosti je ozaj malo. Na zaciatku treba naozaj silno selektovat, pisat a pytat sa, no aj po mesiacoch a par stretkach mozem skonstatovat ze 99% im ide o sex. Opakuju sa tam stale tie iste ksichty, uz roky hladajuce a striedajuce naivnejsie zeny co na to skocia. Mam silne podozrenie ze je tam vacsina aj zadanych, hladajucich ulety. Moja generacia (30+) proste nechce vazny vztah a ten kto ano, uz davno je zenaty..
Posledna skusenost: 34 rocny zijuci s mamou (ziaden Alan Delon, bezny chlapik), mali sme 2 stretka na obidvoch sa ozral ako prasa a mal tu drzost mi nasledne napisat: "kedy mu konecne dam zajebat"..
tak problem je podla mna aj v tom, ze chlapi to maju inak a na zoznamku vacsina tych normalnych nezabludi. uz len preto, ze tu zenu hned nevidia (uprimne, vacsina z nich si vybera prvotne podla toho). su tam skor take typy, co si inak nic nevedia najst. kym my zeny kludne cez zoznamku hladame aj lasku svojho zivota, lebo romantika. tych normalnejsich tam musis velmi dobre a dlho hladat...
ja osobne nepoznam ziaden dlhodoby stabilny par, co by sa tak zoznamil. jedine cez net cez spolocne zaujmy, teda na nejakej hudobnej stranke, stranke festivalu a pod. skus porozmyslat, ci skor to nie je cesta.
Naposledy vysla velmi zaujimava statistika ohladom online platforiem.
60% muzov pise 40% zenam a zeny naopak pisu top 10% muzom. Je to extremne velky nepomer a mnohi sa zhoduju, ze social media pokazili dynamiku randenia.
Mas proste hrstku muzov ktori profituju zo svojho statusu alebo vyzoru a porom ti ostava velky podiel muzov ktori zostavaju frustrovani. Kazdy chce to leskle jablcko na vrchole stromu.
Online platforma je viacmenej pre dobre vyzerajucich ludi.
Online si vyberas na zaklade vyzoru. Pri osobnej komunikacii dokazes ovplyvnit viac na zaklade komunikacie, humoru, reakcii atd.
Ja osobne chapem preco mnohi muzi online nie su. Konkurencia je prilis velka. Muzi tahaju online za kratsi koniec, smutna realita ale tak to je.
To je jedno ci po 20tke,30tke ci 50tke...da sa najst,len to chce vediet co chces a hned spoznat varovne signaly a vcas stopnut komunikaciu
@kiwi3 nepoznas,ale je ich vela. Ja s muzom sme spolu 12 rokov. Moji znami takisto maju dlhorocne vztahy cez zoznamky.
@romi0310 Prečo myslíš? Randila by si s niekým kde vidíš, že ťa od začiatku klame? Za posledný rok boli taký dvaja. Potom další napíše vek 40 čo je pri mne na hrane k môjmu veku 32 , na rande príde starší šedivý 50 ročný pán. Další miluje svoje zviera a na mňa kašle. S jedným som randila 3 mesiace, potom sa vyklulo, že v zásadných veciach sa totálne nezhodneme (počet detí, on konšpirátor ja nie a tak). Mala som aj jeden polročný vzťah so zoznamky dávnejšie, ale to zase benjamínek rodiny, neschopný na život, hoci povahovo nie zlý, ale do všetkého sa mu starala rodina a nič mu nedovolila. Ale to bolo to asi najnormálnejšie, čo som na zoznamke stretla. Potom taký, kde aj rande prvé vyjde a neozvú sa, asi sa boja vzťahu, klamú a zataja podstatný zdravotný problém, kopa konšpirátorov a tak. Fakt som normálneho chlapa ešte nestretla.
@hopsadobrandejsa zaujímavé citat aj pohľad chlapa.
ak si z kosic, kludne napis spravu a dam ti na jedneho normalneho kontakt. iteckar, vs, 37. s kolegynami pise, sranduje, chodi von, ale ked ma babu zbalit alebo jej vyznat city, nulove sebavedomie...
Som tam par mesiacov a nie nestretla🙈
@hopsadobrandejsa Tak napríklad ja výzor nepozerám, nemám vyhradený typ muža, musí preskočiť chémia. Ale čo vidím u mužov, veľa nevie komunikovať online, nepoložia žiadne otázky, aby debata pokračovala a zase mne je trápne stále sa pýtať len ja, to vyzerá ako by druhá strana nemala záujem. Prípadne kladú tie isté otázky dookola, čo práve robíš, ako si sa vyspala, aký máš deň? Nič iné sa nepýtajú alebo sa nesnažia nejako prejsť na iné témy, debatovať o niečom spoločnom a inom a zase každý deň písať, že som spala dobre a že som v práci, to je o ničom. Teda ja skôr ako hendikep veľa mužov nevnímam výzor, ale neohrabanosť v komunikácii.
Po nespocetne vela pokusoch o najdenie jedineho normalneho som tam nasla svojho terajsieho priatela 🙂 chlap do koca aj do voza, uzasny, chapavy, milujuci, kvety mi pravidelne nosi domov, ovlada aj robi vsetky domace prace. Navyse dobre vyzera aj zaraba (to som na zaciatku netusila). 😂 mnohe by ho odmietli kvoli tomu, ze nema “meter devatdesiat”.
Ale davam za pravdu babam hore, ze jeden z tisica je normalny. Aj predosly vztah som mala cez badoo, no tam by sa o tej normalnosti dalo polemizovat 😅 je tam vela zufalcov, klamarov, podvadzacov, neschopakov aj podivinov.
Moj otec po smrti matky, chodil na zoznamky a hladal novu životnú partnerku. Neviem ci by som ho zaradila do zoznamu normalny, no ja by som ho nechcela 🤣🤣🤣ale nasiel si tam normalnu zenu 😉. Su spolu veru uz aj skoro 7 rokov. Ale on nemal chut na dopisovanie, vedel co chce a ze chce jednu. Cize trosku písania a osobne stretnutie. Takto fičal asi 3 mesiace, mal kopec roznych stretnuti, tiez hovoril, ze divne zeny su tam, zadané a vselijake mlade mu pisali, on si určil este aj vekovú hranicu max a min.. a po 3 mesiacoch sa pri jednej zastavil a uz to islo. Takze najdes ale bude to asi pracne.
Prave z tohto dovodu ma social media ako Tinder alebo vseobecne dating apps nikdy velmi nelakali. Je to vsetko velmi superficial. To je ako kazdy den jest to iste jedlo....casom ti to zacne liezt krkom.
Stale dookola tie iste otazky......ako si spal, aky si mal den, co robis......yadda yadda. Vsetko cez kopirak.
Myslim, ze online dating sa velmi neda porovnavat ked si so samotnym clovekom niekde von pretoze vzdy sa mas od coho odrazit. Moze nastat nejaka situacia kde toho cloveka na cosi upozornis co sa deje vo Vasom okoli. Nie je to obvykle strojene ako online.
Vies velmi rychlo odhadnut ci si s tym clovekom mas co povedat alebo nie. Niektore rande su ozaj ako tahanie informacii z chlpatej deky, ale na zaklade toho rychlo zistis ci to zmysel mal alebo nie.
Nalejme si cisteho vina. Muzi si online vyberaju primarne na zaklade vyzoru, zeny castokrat tiez ale vacsiu vahu pridavaju charakteru / ako sa s tym clovekom citia.
Moj osobny nazor je, ze stracas cas. Ak online stretavas len klamarov, benjaminkov a inych ktori tebe osobne nepasuju, cakat na nejaky zazrak, ze sa tam objavi muz ktory bude tebe vyhovovat a mat zaujem je naozaj malo pravdepodobne. Ak nemas uspech na konkretnej platforme, je potrebne zmenit aplikaciu za cosi serioznejsie alebo hladat partnera v spolocnosti.
Ak su zeny denno-denne bombardovane spravami od muzov ake su krasne, musi clovek prist s niecim naozaj velmi unikatnym alebo urobit velmi dobry dojem, aby komunikaciu s zenou udrzal.
Niekde von na ulici dokaze venovat svoju pozornost len jednej konkretnej osobe. Online dokaze venovat pozornost konkretnemu cloveku zatial co ju dalsich 20 bombarduje spravami. Too many distractions.
Pre muzov je online dating "uphill battle". Drviva vacsina to vzda bez vacsieho uspechu pretoze stratia motivaciu.
viacere pary z mojho okolia sa 30+ zoznamili takto ALE vsetky zeny sa zhodli na tom, ze sa treba obrnit trpezlivostou, lebo kadeake typy tam chodia a zial hej kadekoho im tam hadzalo