Stretko s mužom

20. jún 2024

Ahojte. Mam menšiu dilemu. Bavím sa s jednym mužom krátko, stretli sme sa, rozumieme si. Všimla som si, že iskra preskočila viac na jeho strane, keďže sa ma začal dotýkať, objimat...až to prerástlo do bozku. Dohodli sme sa na stretku znova, ale jemu do toho prišla práca, zdá sa mi, že už aj po menej píšeme, ale aj napriek tomu cítim od neho záujem.
Aj tak cítim neistotu, keďže som sa dozvedela na stretku, že sa dosť popálil a dával dokopy dlho zo vzťahu, až tie baby začal striedať, a že má pocit, že sa uzatvoril....no, ale ja neviem. Dať na to druhé stretko, alebo ho brať, ako trocha sukničkára a zísť z kratšej cesty?

kiwi3
20. jún 2024

nebrala by som to prilis vazne. akoze na druhe stretko mozes ist, mozno si povies, ze vlastne ani sama nemas zaujem. mne to pride, ze ta vopred pripravoval, ze mu o nic zavazne nejde, aby si ho potom nemohla obvinit, ze ta vodil za nos.

zero1
20. jún 2024

tak mladý pánko sa uzatvoril. to sú také rozprávočky aby to striedanie žien nevyzeralo tak zle. popáliť sa vo vzťahu mohol, ale nech nehádže svoj ďalší život na bývalú. to je jeho rozhodnutie, rozhodol sa striedať ženy. si s tým v pohode?

rosavia
20. jún 2024

Tak, ked menej pise, asi sa uz zaujima menej. Ved mozte sa este stretnut, a uvidis.

hipuska
20. jún 2024

To si sa dozvedela od neho? Či kto ti to povedal?

cindy22
20. jún 2024

Skusila by som asi este jedno stretko ale tie bozky a chytacky nech si necha. Z osobnej skúsenosti keď ma chlap seriózny záujem tak na to nikdy netlaci.

iv007
20. jún 2024

Na prvom stretku ta obchytkava a oblizuje, prizna sa ze striedal zeny vraj kvoli traume.. 😱 Myslis, ze toto je muz na vazny vztah? Ja by som o neho nestala, ale tak kazda mame ine kriteria.

domkakvet
20. jún 2024

Uzatvoril sa a pri tom striedal zeny, ved to ani do kopy nejde, tak bud sa uzatvoril, alebo striedal, no mozes este skusit stretko, ale nic velke neocakavaj.

karolinakr
21. jún 2024

možno to myslel tak, že strieda ženy v posteli, ale jeho duša je uzamknutá
tam sa nedostaneš, ale na posteĺ nepovie nie..

muzskylukas
15. júl 2024

Tak v ton prípade s tebou hrá hru, v štýle, že ťa necháva čakať než odpise aby v tebe vyvolal neistotu. Manipulačná technika, dával by som si na to pozor, vzťahy ktoré mal si sám vybudoval. To ze sa popalil za to si môže sám.