Stretko s mužom

majka_7778
19. apr 2022

Čo si myslíte o chlapovi ktorý tvrdí že mu veľmi chýbate píše romantické sms , ale už mesiac nieje schopný sa s vami stretnúť a stále ruší stretnutie lebo zevraj choroba potom iné veci atď? Niesom zaľúbená po uši zatial len tomu nejak nechápem tak by ma zaujímal váš názor

diamond007
19. apr 2022

@majka_7778 hanbí sa

panelacikova
19. apr 2022

@majka_7778 no asi ťa nechce... možno ťa má ako nejakú "zálohu", že keď jemu sa bude chcieť alebo na vyplnenie voľného času. ak by mu šlo o vážnejší vzťah, našiel by si čas častejšie.

lucyluska
19. apr 2022

@majka_7778 asi nemá až taký záujem

kittykat22
19. apr 2022

@majka_7778 lebo fotka ktoru poslal, veci ktore narozpraval pravdepodobne nebudu pravda 🙂 Mozno zistil, ze si velmi fajn, a snazi sa urputne schudnut tych 10kg alebo tych 10r kt. ma na tej fotke co ti poslal 😂

zooeynka
19. apr 2022

@majka_7778 uz ste sa niekedy stretli?

majka_7778
autor
19. apr 2022

Už sme sa videli pár krát

panelacikova
19. apr 2022

@majka_7778 a? urobil na teba veľký dojem? a ty na neho? a nemyslím teraz len z jeho rečí, to žena vycíti (teda tá inteligentná), či urobila dojem alebo nie....

panelacikova
19. apr 2022
zooeynka
19. apr 2022

@majka_7778 muz, ktory ma o zenu zaujem urobi aj nemozne aby ju videl, stretol sa. Ak ma milion vyhovoriek tak zaujem proste nema, zrejme ma "rozrobenu"inu zenu ale teba nechce uplne zrusit pre pripad, ze mu to s tou prvou nevyjde. Ser na neho.

majka_7778
autor
19. apr 2022

@zooeynka úplne s tebou súhlasím myslím si to isté.. aj keď nechápem lebo tvrdí ,že by som mnou chcel vzťah ale vôbec takým rečiam neverím

zooeynka
19. apr 2022

@majka_7778 muza robia ciny. Nie prazdne kecy o vztahu, ked nie je schopny sa ani zmobilizovat a prist na stretko. Juuuuj ja by som sa realizovala a napisala mu, ze o muza ktory nema mna na prvom mieste zaujem nemam a pisanie smsiek ma nenaplna. A adios

lindous
19. apr 2022

Náhoda je niekedy blbec a sú obdobia, kedy to fakt nejde, aj ja som takto dosť dlho na niekoľkokrát odkladala a prekladala rande až mi to bolo naozaj blbé, no fakt sa vtedy nedalo inak a som strašne rada, že to môj (vtedy ešte len budúci) priateľ nezobral osobne - ale vždy som mu všetko vysvetlila a hneď navrhla alternatívu 😅 daj na svoj vnútorný pocit, či si myslíš, že len trepe a vlastne až taký záujem nemá alebo to je nejaké prechodné obdobie a že je mu to naozaj ľúto.. Keď píšeš, že tým rečiam neveríš, tak asi na tom niečo bude a tie prvé stretká neboli také, že by ťa na nich presvedčil

koniarova
19. apr 2022

Za mňa je to truľo a nechcela by som takého neschopáka.

daniela2202
19. apr 2022

@majka_7778 hrá na 2 strany

barborachors
20. apr 2022

Ma doma zenu a nevie ako to poriesit. Tak si ta nechava v zálohe.

christina_petrikova
20. apr 2022

mohla by to byt sice aj nahoda, no osobne poviem, ze na nahody moc neverim, takze bud ma este niekoho ineho, alebo ho proste lne bavi ta natahovat