Fungujúci vzťah bez fungovania v posteli je to proste zivocisnost každému to chyba čo si myslite o stretávaní s inou osobou s jednou tou istou stále na nezáväzný se… žiadne city len potreba.. dá sa tak fungovať? Nechcem ukončiť vzťah v ktorom nič nechýba len kvôli tomuto
ak je neaky problem treba ho vyriesit a nie schovat .. ak vam to nefunguje v postely -vyrieste to ak to nejde rozidte sa ... inak problem zakryjes dalsim problemom a mas hned 2 .. ked sa to prevali-znicis cloveka na kt ti mozno zalezi
vsak v tom vztahu chyba zakladna zlozka ktorou sa odlisuje vztah kamaratsky, kolegialny, surodenecky od toho partnerskeho. partnerstvo bez sexu sa vola priatelstvo. ako kamaratstvu v nom nic nechyba ako partnerstvu v nom chyba podstatna vec. ja neviem to je ako dat si brynzove halusky bez halusiek.
preco nehladat vztah so vsetkym?
ale ak s tym druha strana suhlasi tak v poho ale nie poza chrbat na tajnaka.
...jednoducho povedané vzťah, kde niečo chýba
Ak je to vecou dohody všetkých zúčastnených, teda aj vrátane partnera, tak okey, vzťahy a fungovanie v nich sú rôzne 🙂 Ak to má byť podvádzanie za chrbátom za mňa tade cesta nevedie a je to hnus, sorry.
Nestaci ta tema o “nezavaznych stretnutiach”?
Dá sa tak fungovať v tzv. otvorenom vzťahu ale malo by to byť na dohode. Taký vzťah je u mňa 🚩
Máš 2 možnosti, buď bude o tom druhá polovička vo vzťahu vedieť a súhlasiť s tým, to je ten lepší spôsob. Alebo to budeš riešiť ako neveru a to už je na tvojom svedomí, no dá sa všetko...
Každopádne, ak to bude ako nevera, porozmýšľala by som nad tým, dokedy chcem žiť v nefungujucom vzťahu, ktorý nenapĺňa moje potreby.
Rieš jeden problém, nevytváraj ďalšie.
Ak si zena budes obycajnou pobehlicou, ak si muž budeš kurevníkom, aku odpoveď cakas ? Ak vo vztahu nieco nefunguje treba to riešiť
Jedine navrhnut otvoreny vztah. Alebo sa rozist, pripadne to riesit
Oficialny partner aspon vie, ze je nemozny v posteli?
Netreba balit hovno do celofanu, nebude z neho salonka - ked vo vztahu nefunguje sex a jednej strane to nevyhovuje, tak v tom vztahu nieco chyba a nie je funkcny vztah a tomu co popisujes, sa normalne hovori nevera. A ci sa da takto fungovat - no to sa treba poradit s tou druhou stranou, ci mu to nebude vadit.
Toto ale vôbec nie je fungujuci vztah. Bol by, keby ste s chýbajúcich sexom obaja ôk a šťastní vo vztahu bez akéhokoľvek ALE.
A to ty nie si. Naviac - sú rôzne spôsoby ako mat sex aj pri zdravotných problémoch, teda pokiaľ človek nie je celkom ochrnutie. Netreba sa obzerať zato po iných.
Ja by som to nespravila, pokial by sme si vo všetkom inom rozumeli. Hľadali by sme spolu iné možnosti v tejto oblasti, a ze ich je habadej. Pokial je muz egoista a je mu jedno ako sa cítiš, je to tým dupľom nefunkčný vztah.
Takže za mňa určite nie a vtipy ako otvorený vztah tiez nie. Keby bol tvoj nuž takto naladený navrhne ti to sám.
A uvazovala si o tom, že ak budeš mat niekoho čisto na sex, bude uzasny a časom do toho vojdú city? Potom co urobis? Budeš mat dokonalý vztah a ešte aj super sex pri jednom muzovi. Chcem vidieť potom tu tvoju dilemu.
Vztah v ktorom nic nechyba len to hladas inde 🤣
Zdá sa, že všetci máte dokonalé vzťahy a dokonalých partnerov....su aj muzi, ktorymi nepohnes...
@bruno1 presne, naco to tahat. Ked raz viem ze partner je pre mna v sexe nevyhovujuci, idem dalej.
Autorka ja som mala tiez naozaj, velmi fungujuci vztah a milovali sme sa az za hrob. Dlhe roky som to nechala tak lebo laska.. potom si vravim ze uz nie, raz by som isto hladala sex inde. Takze som sa rozisla
preco sa pytas nas ? to sa musis opytat tvojho partnera ci ti da pozehnanie k tomu 🙂
@gelifil ak ním neponehm a nechcem sa za žiadnu cenu rozviesť, prípadne za to môže nejaký zdravotný problém, veď všeličo sa stáva, tak ho prijímem taký aký je, obetujem sa a žijem v celibáte.... kúpim dobrú hračku a fungujem... určite nebehám na tajňáša za iným.... ak mám potrebu toto robiť, nemôžem sa tváriť že vzťah je super a fungujúci...
Tvoj muž je egoista keď mu to nevadí a nechce to riešieť a svoje potreby si rieši sám.Vy máte len kamarátsky vzťah keď nemáte spolu intímnosti, ktoré sú základ funkčného vzťahu a raz tak či tak to buchne a jeden z vás sa zapozera inde alebo bude podvádzať.Takže si sadnite a dohodnite sa ako ďalej.Ísť za odborníkom, keď odmietne, ma ťa na háku, otvorený vzťah alebo rozchod.Nenatahovala by som čas lebo časom už o teba vôbec nezakopne a tvoja psychika dostane zabrať .
Myslím že táto téma nieje pravdivá ,preto lebo autorka vôbec nereaguje na príspevky .
Vzťah, v ktorom mi toto chýba by som nenazvala "vzťahom, v ktorom nič nechýba".... lebo chýba a pre mňa dosť podstatná časť... keď to partneri chcú mať takto a súhlasia s tým obaja, je to ich vec, pre mňa ťažko predstaviteľné, ale veď nemusím rozumieť všetkému, hlavne, že nikomu nie je ublížené... poza chrbát je to podľa mňa hnus, nevedela by som tak fungovať... a aj keď odhodím morálku, riziko, že city prídu je podľa mňa dosť veľké (a ešte väčšie, že budú iba jednostranné, čiže nakoniec bude ublížené viacerým)...