Zoznámila som sa s jedným chalanom s ktorým sa od januára stretávame začali sme spolu spávať. Ale on trávi stále dosť času na sociálnych sieťach (badoo-pokec) aj keď tvrdí že s nikým si tam nejako nepíše. Ale neviem, skoro cely deň tam svieti, si musí písať už asi s kazdkou 🤣 ale otázka znie - má to význam sa naďalej stretávať
@158polica158 Podľa toho, čo očakávaš v tvojom veku od života.
@oli18 😂 👏🏻 toto je uplne fantasticka odpoved. Tymto si zodpovedala uplne vsetky otazky tu na MK 😀
@anonym0001 Máš 40, hádam by si mala vedieť, či chceš chlapa na sex, alebo na vzťah. Podľa toho sa zachovaj. Ako si ho opísala, je jasné, aký typ je.
skor je v dnesnej dobe vynimocne najst na tychto portaloch niekoho kto tam netravi vela casu a pise len jednej, vacsinou su tam tie iste ksichty cele roky, pisu viacerym, namotavaju viacere a dvihaju si ego. proste odpad, roky dozadu to malo aku taku uroven a nasli sa tam aj normalni muzi, dnes uz len ten vykvet
Noo ale keď vieš ze on je online tak musíš byť online aj ty 🤔 aké signály dávaš taky výsledok dostávaš 😉
@janai1 zas keby online nebola a neodsledovala so ho tak by bola naivnA
Mám falošný účet áno práve koli nemu že či tam chodí a koľko trávi času … mna tie siete nezaujímajú, odpad…
@158polica158 ved mu skus napisat ci by sa stretol aj akoze s tebou 😉
@brembo ved to dnes nie je problem...jasne zeby t9 spravil..nemaju ziadny vztah...stretavaju sa iba za jedninym.ucelom 🙂
@miskamicha a prečo by sa nemohol stretnúť? Veď nemá frajerku..je slobodný a s ňou len spava
@diamond007 ved som pisala 🙂 ze moze...ze sa stretavaju iba za jednym jedinym.ucelom..citaj vyssie
@miskamicha letmo čítam komentáre sorač 🙂
@158polica158 a kde ste sa spoznali vy?na badoo?
@158polica158 no evidentne ta ma iba na sex