Snubenec v tej dobe frajer si somnou zacal vztah a po par týždnoch sa prevalilo že sa stretava s byyvalou alebo sa v tom čase keď bol somnou dali opäť dohromady. Nejaku dobu to ťahal na dve strany večer v noci somnou a cez den s nou. Lebo bola vydatá. Mmá dve deti z manželstva.Ako slepa a hlupa som sa tvárila že to tak nieje a ako keby som to nevnímala a nepripustila. Potom sa rozviedla a našla si niekoho iného a odvtedy "frajer" žije somnou a tvári sa ako sa hrozne milujeme. A ako chce len mňa a jasné ze uz poznám aj jeho rodicov rovnako aj on mojich. Dokonca má skoro po roku požiadal o ruku.
Ešte keď sme sa dali zas dokopy vliezla som mu do telefónu a písal si s bývalým kolegom niečo v zmysle že aj tak ju bude mať hocikedy keď bude chcieť. (Tu byvalu)Viem že dostanem silný hate teraz a právom ale je šanca že sa možno chce pohnúť už bez nej a myslí to somnou vazne? Priateľ má 35 a ja 24. Pokojne budte kriticke asi to potrebujem z inej hlavy pocut nazor
@venom19 myslis ze neni sanca zetym ze si nasla ineho sa on v nej sklamal a kedze ja som mu odpustila a stále som ho lubila a dala mu sancu ze si to uvedomil a naozaj somnou chce byt?
Viem ze som hlupa ale nechcem urobit nieco co budem lutovat takze to chcem premysliet a pozriet sa nato zkazdeho uhlu
Myslim, ze je sanca, ze ak ta nebude podvadzat s touto, najde si dalsiu.
Aj ked odpustanim ludi ucime co im budeme tolerovat a je velka sanca ze somnou aj tak vybabre.
Uz sa s nou nestretava kedze ona ho poslala do certa
spamätaj sa kým nie je neskoro... kopni ho do zadku a nájdi si niekoho normálneho.
to je pod úroveň mať takého chrapúňa.
Vidim, ze ho ospravedlnujes, nevadi ti aky je, ved tak s nim ostan, ale potom nelutuj stratene roky 🙂
Tým, že si mu to odpustila, si nedosiahla to, že on sa uvedomí a bude chcieť len teba. Dala si mu tým najavo, že si môže robiť, čo chce a ty mu zase odpustíš a dáš ďalšiu šancu. A to si píš, že si aj bude robiť, čo bude chcieť.
Tebe nevadí, že zo seba robíš rohožku? On ťa dlhodobo podvádzal a skončil len preto, že ona si našla iného. On vôbec nič neľutuje a podvedie ťa znova či s touto alebo s ďalšou. Naozaj si chceš ničiť život dúfaním a zatváraním očí?
A ešte: to si na tom tak zle, že v 24 rokoch potrebuješ o 11 rokov staršieho rozvedeného otca dvoch detí, ktorý ťa navyše podvádzal s bývalou a prišiel za tebou, zalepiť ti ústa žiadosťou o ruku, keď ho bývala kopla do zadku?
@h2 ona ma dve deti z toho manzelstva nie on
A tebe nevadí ze ta požiadal o ruku a ako sama píšeš sa tvári ze sa milujete?
To čo je? V prvom rade si treba nájsť niekoho kto si ta bude vážiť a nie sa ťahať s 35 ročným ktorý to ešte nemá v hlave usporiadané...
@kikusenka1 ani nikdy mat nebude v hlave nic usporiadane...
Keď nie je k dispozícii bývalá, zatiaľ si dobrá aj ty. Ty si #2.
V juli ideme na dovolenku. On sa s nikym nestretava momentalne to viem. Myslela som ze 35r uz bude rozumnejsi a zodpovednejsi :(
Stale mi vravi ze mamiluje a ze uz ma len mna a mozno by bolo aj vsetko v poriadku lenze kvoli tej minulosti co bolo mam stale taky hnusny pocit a neviem sa ani uvolnit lebo si stale hovorim ze to spravi zas ked bude mat sancu
Samozrejme že to spraví zas, keď ho už bývalá nechce tak skúsi inde. Prečo si mladá 24r žena chce uviazať na krk takéto niečo?
Kto chce kam... 🤦♀️
keby si napisala, ze mas 44 a 2 deti. ale slobodna 24 rocna, zena, vsak si mozes chlapov vyberat, preco si si vybrala takyto vadny kus?! preco si ho nekopla do riti, ked si vedela, ze sa stretava okrem teba aj s inou?! ty si cislo 2, momentalne na chvilu mozno1, kym nestretne opat nieco lepsie a opat budes 2. to su take typy, bez ohladu na vek. nedavno tu bola diskusia, predvcerom tusim, chlap zenu podvadzal, odpustila mu, lebo nasluboval hory-doly, urobila si s nim 2 deti a nasla teraz v spalni ine vlasy ako ma ona. a co dalej, lebo nema s 2 detmi kam ist. a je to jeden pribeh z mnohych podobnych. kopni toho svojho princa do riti a najdi si takeho, pre ktoreho budes vzdy prvou.
Moj názor ti radšej nenapíšem... snáď tak urobia iné.
Preco samu seba zhadzujes? Nemas k sebe trosku ucty? Absolutne ta neriesi, si ta druha ak nie neviem kolka v poradi
Zoto chces zazivat cely zivot?
Trosku sa nad sebou zamysli
Robíš hlúposť, ale na to prídeš aj sama časom.
Urobíš niečo, čo budeš ľutovať?Áno a tá vec bude, keď s takým pakom ostaneš. Pretože už si mu ukázala, že si preňho rohožka. Keď nebude podvádzať s touto, tak to len preto, že ona nebude mať záujem-nie preto, žeby si Ťa on vážil alebo ľúbil. Nájde si ďalšiu a ty stratíš najlepšie roky života kvôli hlúposti. Toto má ďaleko od lásky.
aj mne ex stále hovoril,ako ma miluje...bohužiaľ,iba reči,skutek utek
A kym na to prides, aka si naivna, tak daj pozor, aby si neotehotnela, lebo byt druha a este aj tehotna, nie je ziadne terno
Ak tuzis po tej dovolenke, lebo, tak sa mi zda, ze to Ta este pri nom drzi, tak si ju teda este uzi a potom, papa
Nestracaj krasne roky tvojho zivota s takym hlupakom, ktory to s tebou absolutne nemysli vazne.
Možno sa od nej nemohol oslobodiť.Mozno dospel a ľúbi teba,ale ,buď na pozore.....Môže si miesto nej,popri tebe ,nájsť inú....ja na tvojom mieste ,,som tak ,,na pozore,že až.......A porozmýšľaj ,či ti to za to stojí.Si mladá,,,,,nedaj si zničiť život.A nehrni sa do manželstva....Možno si len jeho ,,zadné dvierka,,
Moj nazor je, ze si velmi naivna a s takym si znicis zivot. Zijeme len raz, treba si vybrat muza, ktory si ta bude vazit.