Stratila som sexuálny apetít

2. mar 2023

Po desiatich rokoch s manzelom som stratila sexualny apetit. mojho muza to nici. da sa s mojim nastavenim nieco urobit? muz sa snazi,ale na mna akoby nic nezaberalo. ked sme sa parkrat pochytili, uz ani nenavrhuje milovanie, lebo sa asi boji, ze ho odmietnem co mam robit?

autor
2. mar 2023

este chcem povedat, ze manzela milujem a neplanujem ho poslat k vode

mimi3008
2. mar 2023

Nemate male deti, z ktorych si vycerpana?

autor
2. mar 2023

@mimi3008 uz su trochu vacsie, 6 a 4, ale roky pri nich nam dali zabrat

tanyag
2. mar 2023

Možno ty ho neplánuješ poslať k vode, ale ak to nezač eš riešiť, môže sa stáť, že pošle k vode on teba...intímný život je v manželstve/partnerstve veľmi dôležitý

goodidea
3. mar 2023

Nejaký kompromis? To je fakt tak ťažké kvôli mužovi ktorého tvrdíš že miluješ mať aspoň raz týždenne sex?

milanemila
3. mar 2023

Kludne to moze byt aj kvoli hormonom aj kvoli vycerpaniu atd. Ja by som sa “nepremahala”, lebo taky sex aj tak stoji za prd. Skor skus hladat pricinu. Zajdi za gynekologom, nech ti spravi vysetrenia hladininy hormonov, skus navstivit sexuologa. Ako dlho to uz trva, cim to zacalo? Mali ste rozdielni sexualny apetit aj pred detmi? Podla mna ked manzel uvidi, ze sa snazis ten problem riesit, tak to oceni. Ja mam najvacsiu chut na sex, ked moj muz povysava, postrazi na par hodin malu alebo umyje kupelnu 😂😂😂 ale suhlasim, ze manzel stoji za to aby si to riesila. Hovori sa, ze ked sex funguje je to 20% vztahu a ked nefunguje tak 80% 🙈

rokina13
3. mar 2023

@goodidea ano moze to byt také tazke. Načo takyto komentar ked tej problematike ocividno vobec nerozumies. Ked autorka zacne 1x tyzdenne mat sex s muzom nasilu tak sa mu zhnusi tak, ze napokon ho k vode posle a budu trpiet este viac vsetci. Toto je velmi zlozity problem, takze nebagatelizujme.

goodidea
3. mar 2023

@rokina13 a ty si jej ako poradila keď tej problematike očividne rozmies?

tamtamka26
3. mar 2023

skús voľne dostupné "lieky" Aphrodisia V pre ženy. je to na prírodnej báze a obsahujú len afrodiziakálne látky niekde z Peru a tamtých šamanských krajín 😀 . kedysi som ich skúšala pre rovnaký problém a na mňa to dosť účinkovalo....

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
foterlotor
4. mar 2023

Nerozumiem kde je problem? Ved nemusite mat sex 3x denne. Ked mas manzela a mas problem s nim spat, je to nepochopitelne. Jedna vec je nemat chut a druha nemat zaujem. Ani muzi nemame vzdy chut, ale je to prijemna cinnost, tak kde je problem?