Stratil záujem o sex

27. jún 2024

Ahojte ja som už zúfalá. Popravde ani neviem čo chcem. Asi len vyrozprávať sa. Za chvíľku budú 4 roky čo som vydatá. Keď sme spolu len chodili bolo všetko super. No keď sme sa vzali všetko sa zmenil. Stratil záujem o sex. Máme ho len keď chce on. Stratil záujem o mňa. Nič iné len ma uráža. Aká som krava. Prostitútka. A potom ešte sa urazí že ako sa má to mohlo dotknúť keď to bol len žart. Všade má bordel. Nožík nechá hocikde. Kľúče klince. Matky. Proste všetko. Mali 3 roční chlapec potom to berie. A ja to musím odkladať. Strážiť kde čo dá. Je úplne sebecky. Myslí len na seba. Skúšala som späť v inej izbe. Rozvodom náplasit. Že si ublížim. Nič nezaberá. Skúšala som strašne veľa veci no nula bodov. Nič nezaberá. Všetko ňu je jedno. Nechce nikde chodiť. Zavrel nás a len ako zvieratá chce aby sme boli doma. Medzi štyrmi stenami. Ja už nemám silu. Nemám už chuť ani len žiť.

deti95060810
27. jún 2024

robíš chybu aj ty... prečo plašíš, prečo sa vyhrážaš...veď ak nič z toho nesplníš tak samozrejme že chlap si z tvojich vyhrážok robí už len srandu...

Skúšala som späť v inej izbe. Rozvodom náplasit. Že si ublížim. Nič nezaberá. Skúšala som strašne veľa veci no nula bodov. Nič nezaberá. - načo je toto dobré.

pribinak
27. jún 2024

Zavrel vás doma? Ty bez neho nikam nemôžeš ísť?

Klinece matky srobiky všetko čo nie je upratané by skončilo v kosi

A vyhrážať sa rozvodom alebo že si ublížiš? Prepáč, ale šibe ti?
Aby si nebola prekvapená, že o rozvod požiada on a použije to proti tebe

Rozmýšľaj prosím Tá

viestta
27. jún 2024

Prestan ho strasit a konecne nieco sprav. Uplne najlepsie by bolo ak by si sa rozviedla. Preco si s bordelarom, ktory ta uraza a este si aj bez sexu?

januska12323
27. jún 2024

Tebe niekto nahovoril, že manželstvo sa nedá zrušiť keď zistíš čo za debila máš doma?

autor
27. jún 2024

@viestta lebo nemám kde ísť

viestta
27. jún 2024

Ale mas. Len treba sa snazit aby si mala kde ist. Nastupit do prace, budes mat mzdu, danovy bonus a rodinne pridavky, k tomu vyzivne na dieta. Ale ak nechces prist o pohodlie, tak trp.

olimuc
27. jún 2024

Si dospela a svojpravna … mozes ist kam chces. Rozvodom ho neplas ale normalne sa rozved. Na co cakas, ze sa zmeni na princa? Zmena na debila je len jednosmerna. . Co ta pri nom drzi? Dieta ma 3 roky, sup do skolky ty do roboty. Zvladli ine, zvladnes aj ty. Ak si nieco spravis, komu pomozes? Akurat skonstatuje , ze to nemas v hlave v poriadku. Nechapem o co Ti ide, uraza ta, je bordelar a tebe vadi, ze nemate sex? Potrebujes dalsie dieta??

0silvia0
27. jún 2024

Ved bud rada ze stratil zaujem o sex, s hentakym chces sexovat? Ked ta uraza? Si ok?

viestta
27. jún 2024

@0silvia0 takto to dopadne, ked zeny nemaju sebeuctu... A mozno caka, ze po dalsom dietati nastane zazrak a uz nebude najvacsi chmulo v okrese

zanka777
27. jún 2024

Nezve ťa prostitútkou a potom chce sex len keď ma on záujem???tak keď "skončí"povedz mu koľko ti je dlžný keď si pre neho prostitútka....... Po ďalšie pozeraj aj na svojho syna pre boha živého...... Tak na žiť jedno dieťa?zatvorené doma???a ty si nevieš dupnúť a vypadnúť z domu kedy chces či si nesvojpravna?

karolinakr
27. jún 2024

hladaj spôsoby a nie dôvody..dnes nemaš kam ist, za 2 roky budeš mat..sadni si a napiš plan..ty si tu už pisala, že?
začnem sporit
hladat lacny podnajom alebo mestsky byt
zvysit si prijem
oslovit vsetkych znamych
atď atd atd
alebo ho lubiš a chces to trpiet, z času na čas sa vyplačeš sem a život ide ďalej

domkakvet
27. jún 2024

Tvoj syn uz ma tri roky, moze ist od septembra do skolky, ak si ho zapisala, ak nie skus sa popytat dodatocne a najdi si pracu, bez toho sa nepohnes.

foterlotor
8. júl 2024

Mam to opacne. Preto nechapem kolko zien tu ma problem s muzom a sexom...