Ahojte baby...
Potrebujem radu...s priateľom sme spolu 5 z toho 3 roky žijeme v spoločnej domácnosti. Žiadne závažné problémy nemáme len bežné výmeny názorov. Obaja sme rozvedení a z predošlých manželstiev mám dieťa len ja 15 ročnú dcéru. Náš problém sa týka sexu, trvá to zhruba rok čo sme spolu intímne možno raz za mesiac ak nie aj viac...
Obaja máme veľmi aktívne zamestnania, tak som to skôr pripísala únave...ale keď príde víkend a obaja sme oddýchnutí tak si zoberie bajk a spraví okolo 100km. Pochopiteľne keď príde domov tak je unavený a nič z neho nemám. Toto trvá už nejakú dobu...
Pred pár dňami mi praskli nervy, a som sa ho spýtala aký má problém vo vzťahu...po dlhom váhaní mi povedal že mu vadia moje kilá..je pravda že som trochu pribrala ale nič extra moja výška 175cm a váha zhruba 80kil. Povedal mi že pri sexe nevládze je z toho unavený ževraj je to z toho že som ťažká...on má 30 rokov a ja som o 5rokov staršia. Pozorujem na ňom únavu aj mimo sexu, príde z práce ide na 2 až 3 hodiny spať, poslednú dobu sa mu stáva že zaspí do práce. Ja osobne si myslím že to nebude mojou váhou keďže som na Tom zhruba rovnako ako keď sme sa spoznali, a nebol žiadny problém nikdy sa na nič nesťažoval. Neni ten typ že by sa mu páčili ,,vychrtliny,, snažila som sa urobiť kompromis že ja schudnem pár kíl a on pôjde k lekárovi... nepríde mi totiž normálne že 30 roční chlap je stále unavený. Veľmi s tým nesúhlasí podľa neho je problém len s mojimi kilami. Nemám pocit že by mal niekoho iného, stále tvrdí že má miluje a aj ja jeho... Viete mi poradiť čo si mám o Tom myslieť ? Stretli ste sa už z niečím takým? Moc ďakujem za všetky rady a názory 🙏🙏🙏 🙂🙂
toto na chlapoch neznášam, neochotu priznať si, že problém môže byť aj v nich, a nech sa to týka čohokoľvek, no a v partnerských vzťahoch tým pádom je vinná vždy žena podľa nich, keď sa čokoľvek deje, tak oni na tom vinu nenesú. No nič, len pokračuj v tom, že nech ide na preventívku, má na ňu nárok každé 2 roky, tipujem, že na nej ešte ani nebol ako je dospelý, tak nech proste ide. Urobia mu základné vyšetrenia, doktorka sa popýta na problémy, ak spomenie únavu, tak ona už vie na čo sa zamerať a čo ešte dovyšetriť. Tiež si myslím podľa tvojho popisu, že na 30 ročného to je skoro toľko únavy...
Keby mu niečo bolo a bol by unavený, tak 100 km na bike, by určite nedal.
@piskota81 vieščo, aj môj je často unavený ale ak by aj padal na hubu, neni toho žeby sme si nenašli na seba čas v posteli. samozrejme každý je iný, ale je to trošku ego, možno lenivosť. neviem...ale ja by som tak žiť nemohla, to je najkrajšia časť večera keď deti zaspia 😀 a to obaja pracujeme, podotýkam. skús ho trošku ešte vyspovedať, dajte si vínko, skús najprv citlivo a milo, niekedy chlapi majú bloky a trápi ich veľa vecí čo v sebe dusia.. daj mu pocitit že sa ti môže otvoriť. a možno prídete na kameň úrazu.
neber to v zlom, ale mas fakt dost vela kil na svoju vysku.
ja na tvojom mieste chodim na bajk s nim, jasne, ze nie sto km, ale idem.
a je mi jasne aj to, ze nadvaha nemam byt dovodom pre taketo nieco, ale ked si fakt predtym bola stihlam naozaj mu to moze vadit.
si este mlada na to, aby sitakto priberala,
žeby 30 r. chlap mal problémy so sexom? nato je ešte moc mladý....nebude za tým niekto iný?
Ak máš nadváhu, prečo nezoberie aj teba na ten bajk....však nemusíte spraviť 100km, môžte o polovicu menej a u teba pôjdu kg dole.... sa mi to celé nezdá.... vieš s kým chodí na tie túry?
@deti95060810 ja si tiez myslim, ze tam bude nejaka bokovka
Kedže si mala rovnakú váhu ked ste sa zoznámili a páčila si sa mu, skôr to bude lenivosť, nezáujem. To sa stáva ked vyprchá prvotná zamilovanosť. A prečo by mu mala vadiť váha, ved nemusíš byť na ňom, akáže ťažká, ked je on na tebe a ked udrží žena muža, čo by to bolo za chlapa, aby on ju neudržal?
@karpina co zle citam ? ja tam vidim len toto
"po dlhom váhaní mi povedal že mu vadia moje kilá..je pravda že som trochu pribrala ale nič extra moja výška 175cm a váha zhruba 80kil"
a teda (podla mna) je to dost kil, cca 15-20 kil nadvaha
ja som mala pred pol rokom skoro 77 kil, meriam 173 cm a vyzerala som ako velryba, teraz mam o 12 mene a 5 kil este davam dole.
v zime som mala 46 rokov, cize to ide aj v zrelom 😀 veku
Pozorujem na ňom únavu aj mimo sexu, príde z práce ide na 2 až 3 hodiny spať, poslednú dobu sa mu stáva že zaspí do práce. Ja osobne si myslím že to nebude mojou váhou keďže som na Tom zhruba rovnako ako keď sme sa spoznali, a nebol žiadny problém nikdy sa na nič nesťažoval. Neni ten typ že by sa mu páčili ,,vychrtliny,, snažila som sa urobiť kompromis že ja schudnem pár kíl a on pôjde k lekárovi... nepríde mi totiž normálne že 30 roční chlap je stále unavený. Ve
Keď tvrdí, že je to tvojimi kilami, tak na just by som ich zhodila a zaujímalo by ma čo by potom povedal 😉
Na tvoju vysku sa optimalna vaha u zien v priemere hybe okolo 70kg cize cca 8-10kg nadvahy tam byt moze.
Ak ti tvrdi, ze problem je v tvojej vahe, skus schudnut a uvidis ci dojde k zlepseniu.
@piskota81 akoze toto keby rieši môj muž tak by ma šľak trafil ..... Nebudem radšej písať koľko kg na svoju vysku mám lebo ma ukamenuju iste ženy tu ..... Ale poviem vám len jedno môj muž vždy povie len toľko že má miluje aj pevnejšiu aj chudu .... Momentálne som tehu a k tomu ešte aj pevnejšia a všetko klape jak má .... Verím tomu že za rok budem a dosť chudšia ....jasné budem sa cítiť sebavedomejsie a aj sex bude iný
...ale môj muž by ma nekritizoval za vahu my sa milujeme aj keby máme anorexiu aj keby máme obezitu ..... Či on mňa alebo ja jeho
@piskota81 prestavať ho pritahovat
Zeny, pri ktorej polohe musi muz udrzat celu vahu zeny, ze mu je tazka? Poucte ma prosim, asi som neskusena 🙂
@piskota81 ak chceš, schudni kvôli sebe a nie kvôli mužovi.
@piskota81 unava a sex spolu vobec nesuvisia v pripade, ked chlap tuzi po zene. vtedy zabudne aj na unavu, aj na pracu, ci ine povinnosti. je to vyhovorka, za ktorou je nieco skryte. mozno jeho problem s potenciou, alebo skutocne absencia pritazlivosti. ale par kil plus minus nemoze byt urcite dovodom odmietania, ked predtym bol vztah plny pritazlivosti. toto sa vsak moze stat v pripade, ze chlap, alebo aj zena, ide do vztahu viacej z rozumu ako z lasky a tuzby, a chemiu uplne podceni. to moze casom viest az k uplnej sexualnej abstinencii
@piskota81 niečo málo schudni a ak sa to ani potom nezmení, pošli ho doprdele ty... si ešte moc mladá, aby ti nejaký muž hovoril, že ho nepriťahuješ.
Prepac, poviem ti to ako nezainteresovana osoba. Mne to bohuzial pride tak, ze sa ti chce nejakym sposobom vyhnut a jednoducho ten cas hoci aj prespi 😏 alebo ide na bicykel. Pride mi, akoby potreboval zahnat myslienky a vyvetrat si hlavu. Bud urobil nieco zle, alebo na nieco pomysla...popripade to, co ti povedal moze byt odrazovym mostikom = stretol nejaku mladsiu, stihlejsiu a atraktivnejsiu. Tym, ze chce od teba aby si schudla, "ti este dava nadej"... Budem ti drzat palce, aby to bol omyl, zial, tak to na mna posobi
mozno by bolo fajn ho nahovorit, aby sa dal vysetrit, ci jeho unava nema nejaky zdravotny podtoon. inak super to hned zvalit na zenu