Strata chuti na sex

3. dec 2024
autor
3. dec 2024

Som vo vztahu 4 mesiace. Mali sme spolu parx sex, najskor ten sex chcem avšak počas neho stratím záujem a prestanem byť vlhka. Toto sa mi stáva od začiatku.. viete mi s tým poradiť?

dejzy10
3. dec 2024

No tak pravdepodobne ide o psychicky problém .. možno počas toho máš v hlave iné myšlienky a nie si úplne uvoľnená.. aspoň si to ja takto predstavím že by to mohlo byt z toho dôvodu

autor
3. dec 2024

@dejzy10 práve že nemám iné myslienky.. bola som aj dlhší čas sama predtým nez sme sa dali dokopy, nikdy som sa neuspokojovala ani za tie roky single života... pritom v prvom vztahu som ten sex chcela skoro stále.

dejzy10
3. dec 2024

tak z akého dôvodu “stratíš záujem” .. priťahuje ta ten partner, nezradil ťa nejako , nemáš nejaké zdravotne problémy ,únava ,stres?

vanilkovazmrzka
3. dec 2024

Mozno si si odvykla, a uz to nepotrebujes 😃

autor
3. dec 2024

@dejzy10 ešte dávno pred rokmi som nemala najlepšiu skusenost s jedným chlapom, no už sú to roky odvtedy.. neviem ci to môže mať na to vplyv. Potom som mala toho partnera, s ktorým som ten sex chcela ale nevedela som sa nejak uvoľniť, čiže ani orgazmus nebol (alebo to nevedel, neviem), on ma podviedol čiže ďalšia zlá skúsenosť a teraz sa asi cítim, že ma asi znova len niekto používa ako vtedy a preto asi dostanem blok alebo neviem 🙂

autor
3. dec 2024

@vanilkovazmrzka keby som nemala 28, tak by som si vravela okay.

dejzy10
3. dec 2024

Myslím ,že to bude ten problém ..veľmi záleží na minule skúsenosti a pocity ..

vanilkovazmrzka
3. dec 2024

Tak oslov nejakeho sexuologa. Tazko povedat kde je problem. Mozno mas zlu skusenost ktoru nemas spracovanu
Ale aj asexualita je pomerne bezna a normalna a clovek k nej dospeje casom aj napriwk tomu ze uz sexualne zil

autor
3. dec 2024

@dejzy10
@vanilkovazmrzka bola som už na vyšetrení hormónov a všetko je v poriadku..

vanilkovazmrzka
3. dec 2024

Ale hormnony nevravia nic o psychike 🙂

thirstymonk
4. dec 2024

Psycholog. Gynekolog. Treba riesit. Nikdy nevies, co za tym moze byt.

janickacrazy
4. dec 2024

V podvedomí máš tie zle skúsenosti, ktoré si zažila a kľudne to môže byť aj pár rokov dozadu, je to tam uložené a preto reagujes ako reagujes. Treba si to poriešiť nejakou terapiou, potom budeš v poriadku. U žien ide sex cez hlavu, pokiaľ to tam nie je upratané, tak môžu byť problémy.