Mam 22 rokov a prestala som mať chuť na sex. Už vyše roka mam vzťah 5 rokov. Ľúbim ho a viem ze mu to chýba. Z jednej časti chcem aj ja ten pekný pocit ale vždy keď do toho ide, tak mi to začne byť nepríjemné. Nedokážem sa ani bozkávať. Neviem sa uvoľniť. Beriem už 2 mesiac maca - forte, co ma byt na podporu ale bez zmeny. Pri tom mam predstavy a partner vie co ma presne uspokojí ale keď už príde do toho... Nedá sa mi. Nedá sa mi s nikým. Ani bozkávať sa s niekym iným. Myslím to tak ze to nie je len problém konkrétne on ale ako žena by som mala veľa príležitostí no proste mi myšlienka na sex príde niekdy divná a nechutná. Mrzí ma to, chcem to zmeniť a chcem uspokojiť svojho partnera a aj seba. Neviete mi prosím poradiť?
@kikuska6913 neberies antikoncepciu?
@kikuska6913 Neberieš niečo na depresie? Aj antidepresíva môžu spôsobovať negatívne na sexualny apetít,stres,námaha v práci,či lieky na stres.Prípadne zmena pachu partnera,či pribratie,hormonálna nerovnováha.
@chrumka333 nie neberiem.
@domkakvet no depresiu mam to je pravda, teraz som začala brať aj lieky prvé 4 dni ale ze by depresia až tak vedela zničiť túžbu po sexe?
@alison11 nie nebrala som. Teraz som práve začala 4 dni tomu sú co som začala brať lieky na depresiu. Do vredy som však nebrala nič.
@kikuska6913 ano moze.
@domkakvet tak potom čo ďalej? Začala som brat lieky na depresiu ktoré zvyčajne ešte viac túto chuť zničia. Nechcem prísť o priateľa viem ze ma ľúbi no tak isto viem ze je muž.
Musis dostat pod kontrolu tu depresiu. Podla mna este sama v sebe podporujes ten stres, ze ti to s partnerom nejde, ked nad tym stale premyslas…
@vanilkovazmrzka na začiatku nie ale keď už prešli mesiace a rok... Tak áno jasne ze ma to trápi
Zrejme lieky maju vedlajšie učinky utlm - prečítaj si leták..Inak aj bez liekov pri depresii mozeš mat zniženu chut..To su normalne veci. Možno zmenit lieky alebo len počkat, kym prejdu fazy.Moja mama nemohla ani jest, pit, spať uplne vypla..Však porozpravaj sa s doktorom, kt.ti tie lieky predpisuje
A z čoho maš tie depresie?
@kikuska6913 vyriesit tu depresiu, zistit z coho pochadza a riesit to, alebo zmenit lieky.
@kikuska6913 ahoj, ja ked som mala dlhodobý vzťah 7 ročný, tak sa mi to tiež stalo 🙂 teraz mám 24 rokov. Tiež s partnerom sa mi stalo že sa mi skratka zo dna na den znechutil sex, aj intimne partie, hlavne muzske 😅 neviem preco..dovod na to nebol, v sexe nam to super klapalo...len z nicoho nic prisla uplna nechut..ale same to preslo 🙂 trvalo to asi tri mesiace, partner to prezil v pohode 🙂 ja si myslim ze je to normalne ze sa raz za dlhy zivot vyskytne taka situacia, hlavne este v tak mladom veku kde je clovek stale trochu vo vyvine...byt tebou sa nebojim, nestresujem, partnerovy to normalne vysvetli a ono to zase príde 🙂 je to len take obdobie ktore odide tak rychlo ako prislo 😁
@kikuska6913 kedy to vzniklo, ci len tak bezdovodne, mozno bude predsa len chyba v nom, ze nejako zmenil spravanie, alebo dalsia moznost depresia.