Strata chuti na sex

17. máj 2022

Ahojte,
Som rok po pôrode a stále nemám ako takú chuť na sex, väčšinou je to len aby sa nepovedalo.. Priateľ ten má vždy, aj ja som bola taka pred pôrodom ale teraz je to na bode mrazu,máme akože sex stále ale aj to sa veľa krát premôžem na silu. V poslednej dobe sa mi naozaj nechce a ani necítim nejak tú chuť ako predtým, vadia mi aj dotyky a naozaj neviem čo už s tým, nechcem to takto lebo by to bolo len horšie a horšie. Priateľ ma priťahuje, lenže už je to veľa krát to isté neviem byť ani taka že prídem ja k nemu a začnem ja niečo vždy len on čaká že ja prídem a ideme na to.. Rozmýšľam či nie sú nejaké tabletky na podporu alebo niečo, kojím takže neviem či existuje niečo také.

jaskolka
18. máj 2022

Keď ešte kojis, je to normálne
Hormóny stále nemáš "v cajku" pozornosť sa stále sústredí na dieťa. Keď ta partner priťahuje, vzrušuje, ľúbiš ho, tak by som to až tak hrozne nebrala. Keď odstavís dieťa, mali by sa to vrátiť do pôvodného stavu.
Tetaz skúste trebárs dieťa uložiť, romantický kúpeľ, trochu vínka, Príjemná atmosféra a uvidíš, pôjde to možno samo

mrva
18. máj 2022

presne ako hovori jaskolka. Hormony su nastavene na dieta. Hlavne si to vyjasnite s partnerom. Nech v tom mate jasno. To, co si uprimne napisala nam, musi hlavne vediet on. A v akejkolvek krize mu to opakuj. Nech aj on trosku hlada sposoby, ako ti pomoct to nastartovat. Lebo ani dokojenie nie je zaruka, ze sa to vrati samo do normalu. Povedz mu, ze uz by si zacala rada na navrate povidneho stavu pracovat, ale potrebujes, aby sa aj on do toho "oprel" a vymyslal nieco nove. Drzim palce. Presli sme si tym takmer vsetky. Ale najdolezitejsie je komunikovat s partnerom.

mareri
26. máj 2022

občas sa to stane, ale skus si vziat nejake afrodiziaka, mali by pomoct, inak ti poradit neviem

marianarem
3. apr 2023

Mne po jednom 2 rocnom vztahu trvalo zhruba pol roka, kym som bola schopna vobec uvazovat nad inym muzom. V skutocnosti mi par dni po rozchode vstupil do zivota moj terajsi manzel. Ja by som problem ako ty mozno az tak nemala, ale zase vzdy, ked bol s manzelom nejaky hlbsi rozhovor, nejaka chvila, ze som pocitila blizkost medzi nami, tak sa objavila u mna bolest v oblasti srdca. Nehrozilo, ze by sme sa vtedy dali dokopy. Pripominalo sa mi, ze tam.este mam nespracovanu ranu. Po tom pol roku to bolo.lepsie, po roku som zacala byt rada tomu rozchodu. S muzom.sme sa ale davali dokopy este dlho, ale to je uz iny pribeh, hlavne, ze sme uz boli jeden druhemu v zivote.