Strata chuti na sex

6. nov 2020

Ahojte. Počas tehotenstva som v 2 mesiaci začala krvácať.. našťastie všetko dopadlo dobre.. no s priateľom sme prestali mať sex.. Bála som sa aby sa opäť niečo nestalo.. Postupne som si zvykla nato nemať sex.. Myslela som si že sa to po pôrode vráti do normálnu.. Ale zatiaľ sa veľa nezmenilo.. Som takmer 2 roky po pôrode a je to stále rovnaké.. Chuť na sex mám možno tak 2 krát za mesiac. Inak sa skôr k sexu presviedčam..
Dosť ma to mrzí aj zo strany partnera...
Viete mi poradiť niečo hocičo.. tablety nápoj atď.. ?
Veľmi chce aby sa to zmenilo ale z mojej strany to nejde..
Alebo vlastne zmení sa to niekedy ??
Dosť som z toho smutná...

lulu0123
6. nov 2020

Nekojis este?Ja som to mala kym som kojila.Potom sa to dalo do normalu.

goodidea
6. nov 2020

2x za mesiac je fajn 🙂 ( bez irónie )

ruzasipova
6. nov 2020

Mne klesalo libido kazdym porodom. Teraz by mne osobne stacilo raz za mesiac v case ovulacie. Vsetko ostatne je len kvoli partnerovi.

thoughtfulweirdo
6. nov 2020

Ja by som po porode nezacala mat chut na sex ani nikdy, keby som cakala, ze sa sama vrati. Nepomohlo nic ine, len zacat sexovat a ta chut o nejaky cas postupne prisla. Ako sa hovori, s jedlom rastie chut.

veve19900811
6. nov 2020

Ahoj, u mna to bolo opacne - partner po svadbe na mna prestal mat chut, sme mladi, bezdetni, nechapala som to a dost ma to trapilo. Ja mam navyse chut aj za dvoch (xixi), tak som to brala dost zle. Rozpravali sme sa, bolo mu to luto, no nevedel to napravit. A tak som zacala patrat. Vzdy ma velmi zaujimali “bosorky” a carodejnictvo. Jasne, neverim na bosorky, ani na nejake ritualy. Ale tak verim, ze mrtve duse tu po smrti ostavaju, ze sa pridu s nami rozlucit, zazila som to sama. A tak som si povedala, preco nie? Dostala som sa k jednej babicke na dedine na Liptove, pocas zivota robila aj porodnu babicu, ludia k nej chodievali s partnerskymi problemami, babicka akosik vzdy vedela pomoct. Tak som za nou zasla aj ja a povedala jej, co ma trapi. Poradila mi cesnakovy zazrak. O cesnaku je vseobecne zname, ze je to afrodiziakum, ak je spravne pripraveny. Babicka mi poradila, aby som si pripravila drobny cesnacik a este so supkou ho nenapadne vlozila muzovi do podpazusia. Ano, znie to debilne, teraz prestanete citat, aj ja som sa zasmiala a odisla. Lenze situacia doma mi uz liezla na nervy a tak som si povedala - no a co? Po prvej noci nic, ale ked som to zopakovala 2x, vsimla som si male zmeny. Najprv ma z nicoho nic pobozkal, zrazu bol milsi a po tyzdni sa mu vratila chut! Baby, neverte, je to na vas. Ale ak neviete, ako dalej, za toto nic nedate! Drzim palce 🙂

ljzozv
6. nov 2020

@veve19900811 aj keby som ti chcela verit, to sa ako dá nenapadne strcit cesnak do podpazusia?

nice202
6. nov 2020

@ljzozv
@veve19900811 toto aj mňa zaujíma, ako si mu strčila ten cesnak nenápadne do podpazušia?

anickaaa6aaa
6. nov 2020

Hm.. dievčatá po porode sa väčšina z nas tvarite ze je za vodou a ma vybavene.. Ale mužom to proste chyba.. Ak chcete mat kľudne manželstvo treba pre to aj nieci robiť... Nie len plakať ze muz chce, ide za inou.. Stale sme zeny! Tak necj to tí naši milovaní aj citia...

pseudomonas87
6. nov 2020

@veve19900811 a prosím ta keď ráno vstal, ved to mu ten cesnak musel vypadnúť a ak nie je blbý, tak sa musel pýtať, že čo to?
Inak ja by som svojmu musela momentálne asi strčiť celú hlávku cesnaku do podpazusia
... 🤣🤣🤣

veve19900811
6. nov 2020

@nice202 @ljzozv zvykneme si vecer davat pohar-dva vinka, potom velmi tvrdo spi 😂, nepocuje nic. Akoze raz sa stalo, ze sa zobudil skor ako ja a nestihla som to rano spratat, tak to bola taka strasne divna chvilka, tvarila som sa uplne zdesene, ze to som asi zo sna isla vymyslat obed, no uplna kravina, ledva som to zahovorila 🤦🏼‍♀️. Inak som to vzdy stihla odpratat. A nebol ani smrad, lebo neosupany cesnak nesmrdi. Ja mam doma take polienko, ako zaspi, tak ostane. Uz je nastastie aktivnejsi 😜

ljzozv
7. nov 2020

@veve19900811 ved to, ze sa nezobudil na to, ze mu ho tam davas, plus vysvetlenie, čo robi strucik cesnaku v posteli. 🤔😅
Ak ti to pomohlo, tak je to super. Len ja som si toto nevedela celkom predstavit 😎

susily
Odpoveď bola odstránená
Zobraz