Mam 20 rokov a prvého sexuálneho partnera s ktorým som už cca 3 roky. Niekedy si sex viem veľmi užiť no neviem či som niekedy mala orgazmus. Ale vacsinou z toho sexu nemam nic moc… ale v poslednej dobe citim že si to uzivam a mam pocit že už idem dosiahnuť orgazmus, proste úžasný pocit a v tom zrazu úplne prestanem mat chuť na sex. Zrazu ma už nebaví a chcem skončiť. Môže to byt že som dosiahla vrchol a potom stratila chut? Stáva sa to aj Vám?
@dadulamamula ja proste citim úplne super pocit a v tom hneď prestane a už potom necitim nic… len cakam kym sa ten sex skončí :D divne vsak?
Môžeš mať problem dosiahnuť vnútorný orgazmus. Väčšinou takéto ženy majú ale velmi silný ten vonkajší.
@dadulamamula V 20ke??? Ved mlada zena sa este len uci ako sexualne zit.
@desore podaktoré v 20 sú lepšie než tie v 30 ci v 40.. Takže niet o com... Niekde je problém keď ju to nebaví.. Preto by bolo treba niečo nové vymyslieť a tým sa aj niečo nové naučiť žeby?
@dadulamamula V com su lepsie? Nechapem, co sa mi snazis povedat.
Ze 20 rocna dokaze prezivat sex lepsie ako 40 rocna?🤣
@desore by si sa čudovala.. Nie každá staršia zena je skúsenejšia..
Ahoj 😊 podľa mňa orgazmus si mala a to vnútorný, uspokojila si sa a dosť.. niektoré ženy to tak majú
Ahoj nápis mi moja kamoska mala podobný problém 🙂
@dadulamamula @bluka Aka je tema? Prezivanie sexu alebo skusenosti? To su absolutne dve rozdielne veci.
Vazene damy, ako mozte povedat, ze 16 rocna resp 20 rocna vie o sexe viac.
Evidentne ste este mentalne 20+-, a s detmi sa mi na tuto temu nechce bavit. 🙄
@desore tak dieťa si tu ty sama a pravdepodobne ešte veľmi neskúsené veľa šťastia v živote
@dadulamamula Dakujem. ☺️
Dostala vrchol? To musíš vedieť sama ci si ho dosiahla.. Nedá sa opísať.. Každá žena ho inak vníma.. Keď ťa to nebaví skúste niečo obmeniť, alebo niečo zaujímavé kúpiť