Ahojte, som po druhom pôrode a keďže mi skončilo šestonedelie chcela by som pomaly oživiť náš sexuálny život, problém je však v tom že mám strach z bolesti. Po prvom to bolo tak isto ale vedeli sme si nájsť čas a ísť na to pomaličky ale teraz to nejde. Pri dvoch náročných deťoch večer bojujeme s únavou a keďže cez deň spí len mladší tak to nejde . Staršieho vzhľadom na situáciu nemáme kam dať takže ani rande neprichádzajú s úvahy. Nejaké nápady ako to prekonať ? Nerada by som vedľa manžela iba žila ako kamarátka aj keď viem že je to problém v mojej hlave
Treba si len nájsť na seba čas a ono sa to pomaličky zmení. Chápem, že je toho veľa, stále je čo robiť a už sa do romantiky večer púšťať nikomu nechce. Skúste si naplánovať niečo a prispôsobiť tomu denný rozvrh. Že by ste mali celý deň taký kľudnejší, aby ste večer neboli úplne vyčerpaní.
Tak popros kamarátku, aby ti staršieho zobrala von na ihrisko v čase, keď malý spí. Alebo si cez deň pospi ty s malým, aby si bola večer čerstvá. Určite niečo vymyslíte. Keď sa chce, všetko ide.
Myslím, že muž bude mať k tomu pochopenie, skúste dať staršieho k starkým hneď budete mať viacej priestoru pre seba a aby ste na to išli pomalšie.