Ste štastné v manželstve?

13. sep 2022

Ja si uvedomujem aké veľké šťastie mám ale čo sa týka manželstva mám pocit že to je rutina , také oničom . Moja otázka je ste naozaj šťastné ? Je to také ako ste si to predstavovali ?

nelca84
13. sep 2022

ja ano, dakujem za opytanie 😉

babovka2321
13. sep 2022

Nemohla som urobit lepsie, ako si zobrat svojho muza za manzela 🙂

waggi
13. sep 2022

Som ;) Úplne najviac. Jasné, že niekedy ti môže prísť, že váš vzťah upadá do stereotypu, vtedy ale si musíte zaužívať niečo, čím si ho osviežite.

xena0
13. sep 2022

Áno ☺️ manžela milujem a som šťastná že mám muža akého mám

komplikovana
13. sep 2022

Ked sa ti zda, ze je to o nicom, treba hodit pokec s manzelom a urobit nieco, aby ste sa z rutiny dostali. Je to iba na vas ako si to nastavite, fantazii sa medze nekladu.

doriiis
13. sep 2022

Nie som vydata a nas vztah mal prestavku par rokov....ale vzdy som s nim bola stastna.A som

7lenka11
13. sep 2022

ja som s mojím mužom už 10 rokov, z toho manželia sme viac ako 4 roky a nič lepšie sa mi nemohlo stať, ako to, že som ho stretla a vzala si ho.. je to zároveň môj najlepší kamarát, vydržíme spolu aj 24/7.. aj po toľkých rokoch sa vieme spolu rozprávať dlhé hodiny a nikdy sa spolu nenudíme 🙂 je galantný, pozorný a ľúbime sa aj po rokoch

sapetka
13. sep 2022

Som stastna a dokonca aj za tu rutinu pri dvoch detoch to niekedy inak nejde. Akurat vcera som mala slabsiu chvilku lebo mala nechcela spat co som ju 2hodiny uspavala , prisiel manzel a zobral ju. Tiez v noci ju nosil ked ju bolelo brusko a nemohla kludne spat. Ja som bola taka unavena ze som ani nepocula… som stastna a vdacna za mojho muza ze nas miluje robi vsetko pre nas aj ked mame niekedy vymenu nazoru co patri do kazdeho vztahu ale nemenila by som za nic

terka402
13. sep 2022

Nešťastné ženy ti sem nenapíšu!

...a prajem ti, nech sa vo vašom manželstve všetko na dobré obráti👍

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ivik4
13. sep 2022

Tu su vsetky stastne co Ti napisu 😄
Ja by som kludne vedela byt aj stastnejsia 😄😄
Ale nestastna niesom

lucia851
13. sep 2022

Áno som šťastná milujem svojho manžela neviem si predstaviť život bez neho

autor
13. sep 2022

@zoro9836 akurát že tej roboty a všetkého je viac než dosť. Za čo som naozaj vďačná .. ale teda nie som moc snim šťastná . A pýtala som sa či sú aj iné ženy čo to majú rovnako ale vidím že všetky sú šťastné . 😄 O depku viac.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lenkakravcova
13. sep 2022

Áno, a ta rutina mi celkom vyhovuje. 🙂

17alexis
13. sep 2022

Ano, som. Obcas sa poskriepime, ale za nic by som ho nemenila. Moj muz je to najlepsie, co ma v zivote stretlo. ❤

komplikovana
13. sep 2022

Daj si otazku, co potrebujes, aby si sa citila v manzelstve stastna? Komunikuj s manzelom, lebo nic sa nerobi samo.

autor
13. sep 2022

@komplikovana zaľúbenost .

nicicka
13. sep 2022

V každom normálnom vzťahu to niekedy zaskripe. V živote nič nie je len čierne alebo biele. Občasná búrka je prospešná. Vymenou názorov si ľudia vydiskutuju čo sa im páči a čo nie. Tie čo píšu že je ich manželstvo rozprávka buď klamú alebo ešte majú ružové okuliare...kriza príde v každom manželstve.

danusskaaa
13. sep 2022

Ja som bola dlho nešťastná a keďže ani po rokoch prosenia, kričania a sľubovania sa nič nezmenilo (len k horšiemu) tak sa rozvádzam... a aj napriek tomu, že je to ťažké obdobie - urobila som dobre. Zrazu sa dokáže človek zmeniť, keď dostane takú šupu od života. Len škoda, že neskoro

janickacrazy
14. sep 2022

Ako dlho ste spolu? Zalubenost trvá zvyčajne tak prvé 2-3 roky. Potom príde láska, ak je dobre. Ale na vzťahu treba stále pracovať, aby nebola nuda. Veď choďte na rande len tak.

autor
14. sep 2022

@janickacrazy 8 rokov ...

marca12
14. sep 2022

Kazdy vztah je casom rutina a treba ho obcas ozivit,snazit sa,aby nezapadol prachom. Ja som stastna a spokojna,mam rada tu rutinu. Viem,ze ma doma niekto caka a viem,ze ked chcem vyskocit z rutiny,nema problem sa pridat,sme partaci.