Zdravim, zamýšľam sa nad tým, že moje bývalé lásky boli zväčša chlapi, ktorí nemali šťastie v láske, iba krátke stretávačky alebo Max polročné vzťahy a veľa žien ich odmietalo, pre ich svojské, ale nie zlé povahy.
Ste s chlapom, ktorého žiadna nechcela? Aké boli dôvody, pre ktoré boli odmietaný?
neviem preco ho nechceli ale som im za to velmi vdacna, nemyslim si vobec, ze manzel ma svojsku povahu, podla mna je fesak a velmi dobry clovek, skor to u neho bolo a u mna tiez to klasicke - chcel on ju nechcela ona jeho a naopak 🙂
Nikdy som sa v jeho minulosti nepitvala. Je mi jedno, či ho iné chceli alebo nechceli a prečo, hlavne, že ho mám ja 😄.
Moj sa podla mna ziadnej, o ktoru mal zaujem, neotvoril. Nikto nedostal sancu spoznat, aky naozaj je. Aj pri mne to trvalo dlho.
ja asi nerozumiem otazke. akoze nechceli? to vzdy dostal kopacky ci ako? mozno si len skratka zle vyberal. ja takeho nemam ale zaujala ma otazka tak som zvedava 🙂
Ano som, vzdy bol zalubeny do takej, ktora ho nechcela. A vtedy si ine ani nevsimal. Stale som rada, ze mna si vsimol, aj ked to trvalo.
Co znamena, ze ziadna nechcela. Zoznamit sa s niekym je cista nahoda, byt v spravny cas na spravnom mieste. Staci covid, praca na home office, ze dotycny/a nie je na chodenie do barov, festivaly,... a uplne normalna zena, ci muz si nevedia dlho nikoho najst.
To je pekne pitoma otazka. Akoze ci som vyzvala nejaku konkurentku na suboj? Tak nie. Ani panic nebol (to by tazko pri troch detoch dal), takže nejaka ho kedysi chcela urcite. Podstatne pre mna bolo, ze on chcel mna a nie nejaku inú (a plati aj naopak, samozrejme). V 20 by mi chlapec, ktory sa vzdy len nestastne a bez uspechu zamiloval, nevadil. V 40 ano (hovorim o jeho veku, nie svojom)
Ja z tohoto usudzujem, že ani ty si moc šťastie v láske nemala, keď píšeš, že tvoje bývalé lásky... tiež si ich mala asi viac na ceste za tým pravým a nemyslím si, ze by o tebe hovorili, ze ta žiadny chlap nechce.... Vôbec to nemusí byť tak, že ich žiadna nechcela, len im to proste nevyšlo, bud sa k sebe nehodili, mohli práve rozbiehať kariéru alebo sa stretli v nesprávny čas.
Práveže u nás bol opačný problém...môj manžel bol žiadaný až sa žien musel zbavovať že si nejaké veci vymýšľal...on nikdy dáko v tínedžerských časoch nepotreboval mať hneď frajerky a zaujímať sa o ženy ako ostatný nadržaný pubertaci. Jeho zaujímal skôr šport.Skor ja som bola za mladi tá ktorá nebola dajako žiadaná chlapmi.Asi som nebola ich typ alebo som není taká tá prvoplanova krásavica.
po pravde nad takymito vecami mi ani nenapadlo sa nejako zamyslat, tiez som mala kratke vztahy, potom jeden dlhsi, ale teda vobec by mi nenapadlo, ze napriklad muz by ma bral, ze som nejaka ktoru nikto okrem neho nechcel, kam vobec taketo myslienky vedu???
Som s chlapom, ktoremu jeden vztah nevysiel, aj pre jeho tazsiu povahu. My dvaja sa ale viemw celkom dobre dohodnut a vyjst spolu(zatial😀)
Môjho veľmi nechceli lebo má raštep pery a podnebia. A dobre urobili. Aspoň zostal celý pre mňa.
Môj mal to nešťastie, že oba dlhšie vzťahy stroskotali na tom, že jedna išla študovať na druhú stranu zemegule a odchádzala a prichádzala a druhá sa zalaskovala pri mori do miestneho.Obidve sa tam vydali a su s nimi roky aj majú deti.
Takže svojim spôsobom ho nechceli🙂on nechcel ísť do zahraničia a spoznali sme sa v práci kde sme ako kolegovia rozoberali svoje trápenia,🤪