Ste ozaj šťastné doma, v rodine a vo vzťahoch?

devilka1
6. jan 2023

Ahojte 🙂 zaujimalo by ma či ste žienky ozaj stastné doma v rodine vo vztahoch a tak 🙂 mne pride poslednu dobu take všetko prazdne,bezvyznamne aj ked som navjačsí optimista na svete 🙂 je to cudne, rozisla som sa s partnerom ale myslim ze som to zobrala dobre 🙂 aj vianoce boli akesi take ine ako keby oničom, začala som cvičit pir viac vody nastavit mysel na pozitivnu vlnu viac sa o seba starať ale v pozadi je stale akysi nepokoj a taky čudny pocit. Stale sa to snažim otačat na tu pozitivitu a vidieť vo všetkom len to dobre ale vždy ma niečo hryzie že nie je všetko ako by malo byť. Poznate ten pocit?

savanna
6. jan 2023

Myslim, ze si sa trochu nechala stiahnut tou filozofiou "falosnej pozitivity". Po rozchode je uplne normalne citit prazdnotu a bezvyznamnost a je potrebne dovolit si citit sa pod psa. Podla mna tou silenou pozitivitou si akoby oddalujes proces smutenia a vyliecenia po rozchode, preto mas pocit, ze ta stale nieco hryzie. Zalez si pod deku, poriadne si poplac, povedz si, ze prave teraz je vsetko nanic, ale bude to lepsie, ked sa dusa vylieci.

devilka1
autor
6. jan 2023

@savanna praveže je kolu rozchodu plakat nechcem ja som plakala vo vztahu 🙂 plakala by som opat kebyze do toho vztahu opať vstupim, aspon tak to vnimam 🙂

majada35
6. jan 2023

Podobne to je aj u mňa. Momentálne šťastná síce nie som, ale som spokojná. To je pre mna dôležité.

xsimonkax
6. jan 2023

Šťastie je stav mysle. Pocit. Nie trvalý ani večný, premenlivý ako každý iný pocit, smútok, radosť, atď atď.

apolka77
6. jan 2023

@devilka1 júj tak si buchni šampanské 🥂 že už plakať nemusíš....ale nie, všetko má svoj čas. Je úplne normálne že sa takto cítiš.
A kto povedal, že nie je všetko tak ako malo byť? Možno práve všetko je tak ako má byť...My ľudia si všeličo predstavujeme a keď to nie je podľa našich predstáv tak pociťujeme úzkosť..ale taký je život.
Všetko prejde len buď trpezlivá..nepremyslaj prečo sa teraz necítis šťastná ...šťastie je vrtkavé muška jenom zlata...prijmi súčasný stav aj keď nie je dva x príjemný.

0silvia0
7. jan 2023

@devilka1 clovek nemusi byt stale stastny. Niekedy mozes byt zufala, nestastna, smutna, nervozna atd. Netreba vyzerat do buducnosti kedy uz pride to lepsie, treba zit to co je.

jahodka8
7. jan 2023

@devilka1 Tak závisí prečo ste sa rozišli. Ja na mužoch neznášam to, že nevedia komunikovať a sú často sebeckí. Ja zasa ľutujem že som nebola schopná sa rozviesť. Stále doma upratujem a nikto to neocení.

0silvia0
7. jan 2023

@jahodka8 ved neupratuj tolko. Rozdel cinnosti aj na ostatnych.

66bublinka66
7. jan 2023

@devilka1 odporúčam knihu ako byt šťastný 😊

micusa2222
7. jan 2023

@devilka1 hľadaj nový vzťah, nových priateľov, nájdi si program..ako píšeš, pozitívnej energie máš dosť...tak neboj sa, bude dobre ...

julie19
7. jan 2023

Šťastie je veľmi subjektívne, dnes môžem byt šťastná vo vzťahu a doma v rodine a zajtra nie a za pár dni zas áno 🤷‍♀️ To je o nastavení a ostatných okolnostiach … teraz dnes ráno 7:05 keď mi jedno bábätko spi spokojne v posteli a druhe dieťa s tatinom pozerajú Toma a Jeryho v telke a ja mám čas na kávičku a modrého koňa 😅🤣 tak hej som šťastná … čo bude poobede keď deti chyti únava a manžel bude nervózny lebo bude treba ísť na veľký týždenný nákup … to ti neviem povedať 🤣🤣🤷‍♀️… ako sa nastavia tak sa budeš mať a vidím napr že teraz si nastavená že si urobila dobre keď si vzťah skončila, tak si to užívaj a teš sa ;) a zas príde čas keď to budeš cítiť tak že by to chcelo nový vzťah tak sa budeš zas tešiť z toho ❤️

sante81
7. jan 2023

@devilka1 som rozvedená a žijem sama s deťmi. Menila som prácu, ukončila nefunkčný vzťah a cítim takú vnútornu spokojnosť, rovnováhu. Sme zdraví, máme vlastný byt, nič viac nepotrebujem. A už som zmierená s tým že ani muža, pretože čo muž v mojom živote, to idiot 😉

minsi
7. jan 2023

@devilka1 byť šťastný pre mňa znamená prijať všetko tak, ako je. Naša nespokojnosť pramení z toho, že nieco nie je tak, ako by sme chceli. A všetky pocity prijímam. Ak mám chuť plakať, tak plačem, nič nepotlacujem, ale dávam emóciám voľný priebeh a beriem to tak,že teraz ten pocit mám, prijmem ho a nechám odísť😊Ale neviem, to je také moje sybjektivne vnímanie 😊

sense
7. jan 2023

A čo je to šťastie? Čo znamená byť podľa teba šťastný? Lebo pre každého je šťastie niečo iné.
Ci som šťastná? Neviem... Som spokojná...som zdrava, mam zdravé šikovné dieťa kt milujem. Mam partnera s ktorým som spokojná a šťastná aj napriek svojim mucham (tie mame každý), kt je zdravý. Nič podstatné mi nechýba. Tak ak je toto šťastie, tak áno som šťastná.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
micusa2222
8. jan 2023

@sante81 uvidíš, čo má prísť, príde..keď to najmenej čakáš...

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz