Stáva sa vám niekedy, že nedosiahnete orgazmus?

12. okt 2022

Ahojte baby, včera sme si spravili s priateľom večer pre seba... Dopadlo to dobre.. Priateľ sa mi krásne venoval snažil sa aby som sa spravila resp. Mala orgazmus. Fakt dlho ma robil.. Aj to na mňa išlo, ale nepodarilo sa trošku som sa cítila hlúpo ze sa toľko snažil a ja nič.. Chcela by som sa len opýtať stáva sa to občas aj vám? Je to normálne? Ďakujem

sona96
12. okt 2022

Je to normálne, aj mužom sa to občas stane.

nerya
12. okt 2022

Mne sa skôr občas stane ze ho práveže mam 🤣🤣

bessie12
12. okt 2022

ano obcas sa to stane. je to normalne

tosomja
12. okt 2022

@nerya 🤣

moonlight1210
12. okt 2022

Jasne, ze sa to stane. Podla mna podmienkou dobreho sexu nie je orgazmus na konci. Clovek si to moze uzit aj bez neho.
Aspon pre mna nie je povinnou jazdou mat ho kazdy jeden raz, inak to nestalo za to a sklamanie.

U chlapa je to asi ine. Neviem. Na to ti uz odpovedia konikovski muzi. 🙂

nikpa
12. okt 2022

@nerya 😅😄🤣 takých žien je asi viac

cukricek12
12. okt 2022

Zažila a vôbec nám to nevadilo. Niekedy sa urobil len on, niekedy len ja, ale väčšinou obaja a ani vo sne by ma nenapadlo premýšľat, či to je správne, nesprávne, či sa to stalo druhým a podobne. Sex sme si užili obaja a to je pre mňa najdôležitejšie 😉

autor
12. okt 2022

Ďakujem vam

ankare
12. okt 2022

Mne sa to stáva,keď sa milujeme ráno, vtedy neviem dosiahnuť orgazmus. Som vzrušená, páči sa mi to,ale neurobím sa. Naopak, môj manžel je najviac vzrušený ráno. 🤷

miadi
12. okt 2022

Preco si sa citila hlupo? Ved orgazmus nie je na rozkaz. Tak nech sa nabuduce snazi viac .,robis si z toho zbytocne problem. On uz aj zabudol ze nieco bolo..

sszuzu8
12. okt 2022

Ako úplne bežná vec. Orgazmus som mala len s jedným chlapom za celý svoj život. Ostatní nič

autor
12. okt 2022

@sszuzu8 aj ja len pri terajšom no poslednú dobu ho nemôžem dosiahnuť aj keď sa priateľ snaží

sunny15
12. okt 2022

Netreba sa zrejme sústrediť NATO aby si ho dosiahla za každú cenu,sex si užívaj a nerieš či budeš mať orgazmus či nie,proste tomu daj voľný priebeh.

autor
12. okt 2022

Vyskúšam ďakujem pekne.. U mňa je to fakt boj aby som ho dosiahla neviem prečo

stanulienkat
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
54tinka54
12. okt 2022

Áno stane sa.. u mňa to napr záleží aj od DC.. pár dní pred menzesom ho nedosiahnem, manžel sa môže vtedy aj na hlavu postaviť 😅

autor
12. okt 2022

@stanulienkat ďakujem za radu

1ivanka1
12. okt 2022

@nerya normalne si ma rozosmiala😅😅😅100 bodov

sergejj
13. okt 2022

Ano stava a to som muz. 😀 nepotesi to ale zas to nieje tragedia. Zalezi aj vsetko okolo ma to byt predsa spolocny relax. A co sa nepodari dnes dobry partner/partnerka vynahradi vecer, alebo na dalsi den. 🙂 pri oboch pohlaviach su aj egoisti co myslia len na seba . 🧐

cakambabatko
13. okt 2022

Neviem presne aký druh orgazmu myslíš ale ak ste to robili len vaginálne, tak väčšina žien štatisticky nedokáže dosiahnuť orgazmus vaginálne alebo sa im to nedarí tak často…Ak ste to robili aj klitoriálne, tak myslím, že sa to proste občas stane, že to nejde a nelámala by som si tým hlavu..niekedy to tam dole nechce spolupracovať 😁

autor
14. okt 2022

Včera sme sa opäť milovali a už som mala orgazmus 🥰 prestala som myslieť na všetko okolo mňa, a išlo to. Bolo to asi len v mojej hlave preto sa to nedarilo. Ďakujem všetkým