Starší chlap v posteli

4. jan 2025

Ahojte

Mate niekto skusenost so starsim chlapom? Pred 60. Funguje to tam dole aspon obcas?
Zoznamila som sa s neskutocne pritazlivym , sarmantnym, inteligentnym chlapom. Je ako chodiaci google, mam pocit, ze vie vsetko. K tomu velmi dobre vyzera. Sympatie su na oboch stranach, on by chcel aj nieco viac, ale mna brzdi jeho vek. Som dost sexualne zalozena, nestaci mi 2-minutovka raz mesacne. Nechcem sa namotat a potom budem zase dlho nestastna, kym to prejde.
Ci kaslat na to?

denkabemommy
4. jan 2025

Je veľmi inteligentný, čo tak sa inteligentne porozprávať na tému sex? Je to bežná téma pred partnerstvom, nech viete obaja na čom ste 🙃

enmery
4. jan 2025

Prosím Ťa, keď má na Teba chuť, asi mu to tam dole funguje ok. Keby sa tomu vyhýbal, vtedy by si sa mohla nad tým zamýšľať. Ja neviem odkiaľ sa berie tá stigma, že po 50tke sa sex končí. Každý človek je jedinečný. Ale aby som ti povedala k veci, mám staršieho partnera s so žiadnym mladším pred ním som nemala taký sexuálny život.

ibrunova
4. jan 2025

Ty máš koľko rokov?

0silvia0
4. jan 2025

A ty si na tom ako s vekom? Mam manzela vo veku 60+ a ano, funguje vsetko a vzdy. Viac pisat nejdem, ty si tu anonymne, ja nie.

autor
4. jan 2025

@denkabemommy bezna tema pred partnerstvom? Fuh. Mala som viac partnerov a ziadneho som sa na rande nepytala, ci ma erekciu a aku dlhu ma vydrz.

momoqui
4. jan 2025

Ci to ne/funguje nezalezi iba od veku…. Musis vyskusat, inak na to neprides 🙂

januska12323
4. jan 2025

Však vyskúšaj čo horšie ako kamarát bez výhod sa z neho môže stať? Ak je chlap zdravý tak v tom veku ešte normálne vladze.

gribka1
4. jan 2025

Veď skús a uvidíš. Potom sa rozhodneš.

autor
4. jan 2025

@enmery nedosli sme este do takeho stadia, aby som to tam dole chytala. Vlastne bojim sa toho, aby som nebola sklamana

denkabemommy
4. jan 2025

@autorka 🤦‍♀️ áno, presne na erekciu sa ho pýtaj.

Čo tak odkomunikovať ako to má kto rád, možno zistíš, že už tam nebude medzi vami match.. sa cítim ako z Marsu, lebo ja som to riešila úplne s každým mužom v mojom živote a žiadny nevyzeral prekvapené z tej témy, práve naopak.

autor
4. jan 2025

@0silvia0 vazne? Super. Niet nad skusenost. Mam 43

biglovemom
4. jan 2025

Moj ex ma 57 a kazdy den by toto…..😆😆😆😆

pribinak
4. jan 2025

43 by som hľadala mladšieho partnera a nie takéhoto deda

ibrunova
4. jan 2025

No tak jasné, že je nažhavený na mladú babu.. Ja mám 48,ale chlap nad 60,zatiaľ pre mňa nie 😭

enmery
4. jan 2025

Ty ho chytať nemusíš. Ale chlap, ktorý má problém s erekciou sa nebude hrnúť do sexu so ženou-keďže Ty píseš, ze by chcel niečo viac. To je logické. A o veku to nie je, aj mladý muž môže byť na hovno a môžete mať úplne iné sexuálne preferencie. Komunikácia to vie ľahko vyriešiť.

princkrason
4. jan 2025

to chodis s Kramarom? 🙂

marca12
4. jan 2025

Mna uz normalne stvu tito dedkovia. Nech si lovia medzi rovesnickami a nie mlade pipky si zháňajú. Mas 43 rokov,uvedom sa a hladaj si medzi rovesnikmi. Tohto pana nechaj inej. Bolo by mi jedno,ci mu to funguje,jednoducho nie.

mirage
4. jan 2025

@ibrunova presne, ja 47 a pre mna to je no go, taky starsi chlap.

enmery
4. jan 2025

@marca12 Toto musím povedať môjmu. 😃Ja som mladšia ako autorka a môj je po 50tke.

autor
4. jan 2025

On bude mat buduci tyzden 59 rokov a racionalne si tiez vecer doma hovorim, ci mi sibe, ze je uz jednoducho stary. Vyzera neuveritelne dobre, ma nekonecno vedomosti, vie rozpravat o starovekom rime, o hitlerovi, o muskovi. Mam pocit, ze vie vsetko. Okrem toho je vtipny, sarmantny, galantny, taka stara skola. Na kazde rande mi donesie kvety, vzdy ma odprevadi az k dveram. Uz som sa namotala aj bez sexu, beda mi....

xsuzannex
4. jan 2025

Sak skus. Ak nebude vyhovovat,velmi rychlo sa odmotas, neboj😉

barborachors
4. jan 2025

@marca12 by ma zaujimalo, kolkorocny chlap je podla teba vhodny pre 40rocnu. 45,50? Lebo taki chcu 30-35 rocne baby max. Este moze byt rada. Dnesny 60 -tnik ak sa udrziava, nie je davno ziaden dedko. Max dakde na dedine, umasteny, s pupkom. Skor by ma aj zaujimalo, kde na neho autorka narazila a preco a ci vobec je ten pán single.

patus_2
4. jan 2025

Veď aj keď to nebude fungovať úplne tvojich predstáv, stále sa to dá urobiť aj inak 🙂

gribka1
4. jan 2025

Veď keď ťa priťahuje čo riešiš. Sex vás nezväzuje. Vek by som neriešila.

autor
4. jan 2025

@barborachors je vdovec, zoznamili sme sa pracovne

marca12
4. jan 2025

@enmery je rozdiel 50rokov a 60 rokov

marca12
4. jan 2025

@barborachors Pre mna nie. Ja mam v okoli udrziavanych 60tnikov,nevyzeraju na svoj,ale vek neoklames,ked ich uz lepsie spoznas.

julovka8
4. jan 2025

Mne by ta "encyklopedia" casom liezla na nervy. Neviem ako dlho sa poznate ... mozno mate aj ine temy , vzajomne diskusie , vie pocuvat aj on teba ...a podobne.
Ale k tomu sexu , ano aj po 60tke chcu a mozu , a moze byt , ze prave vdaka veku a skusenostiam bude galantny a bude sa ti venovat dlhsie ako mlady zajacik, ktory sa chxe len vyskakat 😉 a ty zazijes ten naj sex, teda ...milovanie ....vo svojom zivote 😀

enmery
4. jan 2025

Pozri, ak chceš otca pre dieťa, tak 59 je fakt too much. Ostatne zistíš až keď to skúsiš. Ak si vy 2 rozumiete, neplánuješ zakladať rodinu a sadnete si aj v tejto oblasti a budeš šťastná, tak prečo nie. Asi si treba ujasniť, čo od vzťahu očakávaš ty.

lucka_ke
4. jan 2025

hľadaj rovesníka, lebo ak by aj teraz ešte mohol tak o 5-10 rokov už proste vek nepustí, navyše môžu sa u neho prejaviť niektoré ochorenia a bude sa treba oňho starať, zváž si to či pôjdeš do vážneho vzťahu (moja sestra má o 15 rokov staršieho manžela a veru už mu robí aj opatrovateľku)