Stalo sa vám že si nemáte čo povedať zo snúbencom?.... Vždy sme si mali čo povedať aj keď len hlúposti... Teraz príde domov z práce naje sa ide spať zobudí sa pozrie TV vyvenčí sprcha a znovu spať...
nie a to sme spolu 22 rokov a stale si mame čo povedať. A ked si už teraz nemate co povedať , čo napiseš o 20 rokov ? že ta taky život nebavi ?
U nas to nie je o tom ze si nemame co povedat, ale obcas mam rada klud a ticho, co potrebobal chlap pochopit nejaky cas...
no ťažko poveď, každý to má asi inak, a prečo to máte vlastne vy takto, niečo sa udialo, či si len jednoducho nemáte čo povedať?
@sense hej tomu rozumiem.... Len u nás je už toho tichá až príliš.... 😏 A keď aj kecame musím sa pýtať.. A ťahať ho aby aspoň niečo povedal momentálne som na PN on chodí do práce ale chodí do práce tak ako vždy.... Takže ja mam od rána do večera ticho .. A stále sa len vyhovára že on chodí do roboty. A je unavený
@ellisa12 a ty mu nieco hovoris ? Nepocuva ta ? Ako reaguje ?
Ja si myslim, ze taketo dni sa vyskytuju obcasne takmer vo vsetkych dlhodobych vztahoch😊
Mozno je len unaveny, mozno ho cosi trapi..chlapi si casto problem riesia v sebe...potrebuje mat cas pre seba. Isto poznas ten vtip, kde chlap je ticho, nic nehovori, zamysleny...a zena hned premysla, ci nema inu, ci ju uz nemiluje apod😅 a on pritom len premysla o futbale...autach...praci atd...
Ved sa ho spytaj, co je vo veci.
Ale celkovo, kazdy chlap je len clovek😀😀 takze mu daj priestor, ked chce byt sam a premyslat.
Moj muz je dost ukecany, rozpravame sa vela a o vsetkom aj po 15 rokoch, ale samozrejme sem tam je aj on mlkvy...uz ho poznam, viem, ze vtedy v hlave rozobera nejaku pracovnu zalezitost, tak ho necham...podla mna uplne normalne😊
@ellisa12 možno je to aj preto, že on má pocit, že musí makať a ty si doma...nemyslím to v zlom, PN si si určite tiež nevymyslela. Len tiež sme to tak občas mali, keď 1 z nás pracoval o dosť viac ako druhý.
Sú také obdobia aj u nás, ale väčšinou je za tým pracovná vyťaženosť alebo niečo, čo nás trápi.. Ale sú to len obdobia.
@ellisa12 jemu sa to ale nezda orilis kebo je v praci, prilis je to len pre teba lebo si cely den doma. Cize ty sa tesis na to ze pride z prace a nebudes sama doma v tichu. A on sa tesi ze pride z prace a bude mat doma klud.
U nas moj chlap pracuje takmer cely den sam alebo s minimom ludi aj to minimalny cas, par minut...ja cely den s ludmi 8 niekedy 10 hod, on sa tesi domov ze bude kecat, ja sa tesim domov ze budem mat klud....ked mam ale volno a som cely den doma sama, tiez sa tesim kedy pride chlap alebo dcera domov aby som mala s kym kecat....
Ak nebol taky vzdy tak ak ho nic netrapi je to ken prechodne obdobie
@ellisa12 veď zavolaj kamoške, mame, sestre a pokecaj s nimi, keď sa nudíš na PN. On asi kecá v práci a doma sa mu už nechce. Predtým ti to nevadilo, lebo aj ty si si pokecala v práci.
@janickacrazy nie 😁 obaja sme sa stále chceli rozprávať či už po práci počas práce... To len posledne týždne sa zmenil
@ellisa12 Nie, vždy si mame čo povedať. Síce sme spolu iba 6 rokov (3 roky spoločne bývanie) ale zatiaľ sme nikdy nemali taketo chvíľky. Možno, je len veľmi unavený z roboty a nemá náladu. Alebo ho niečo trápi - môj je vtedy taký tichý. Jasnom na PN od septembra do teraz a tiež keď som sa doma nudila a bolo ticho, volala som mu a stále keď prišiel niečo riešila. Čo mi pomohlo, vyplniť si voľný čas - prechádzky, pečenie.
nie nestalo, a to sme 20 rokov spolu.