Stalo sa vám, že si nemáte čo povedať so snúbencom?

ellisa12
7. apr 2022

Stalo sa vám že si nemáte čo povedať zo snúbencom?.... Vždy sme si mali čo povedať aj keď len hlúposti... Teraz príde domov z práce naje sa ide spať zobudí sa pozrie TV vyvenčí sprcha a znovu spať...

stastna17
8. apr 2022

nie nestalo, a to sme 20 rokov spolu.

mmonika
8. apr 2022

nie a to sme spolu 22 rokov a stale si mame čo povedať. A ked si už teraz nemate co povedať , čo napiseš o 20 rokov ? že ta taky život nebavi ?

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sense
8. apr 2022

U nas to nie je o tom ze si nemame co povedat, ale obcas mam rada klud a ticho, co potrebobal chlap pochopit nejaky cas...

1natasa1
8. apr 2022

no ťažko poveď, každý to má asi inak, a prečo to máte vlastne vy takto, niečo sa udialo, či si len jednoducho nemáte čo povedať?

ellisa12
autor
8. apr 2022

@sense hej tomu rozumiem.... Len u nás je už toho tichá až príliš.... 😏 A keď aj kecame musím sa pýtať.. A ťahať ho aby aspoň niečo povedal momentálne som na PN on chodí do práce ale chodí do práce tak ako vždy.... Takže ja mam od rána do večera ticho .. A stále sa len vyhovára že on chodí do roboty. A je unavený

walteaa
8. apr 2022

@ellisa12 a ty mu nieco hovoris ? Nepocuva ta ? Ako reaguje ?
Ja si myslim, ze taketo dni sa vyskytuju obcasne takmer vo vsetkych dlhodobych vztahoch😊
Mozno je len unaveny, mozno ho cosi trapi..chlapi si casto problem riesia v sebe...potrebuje mat cas pre seba. Isto poznas ten vtip, kde chlap je ticho, nic nehovori, zamysleny...a zena hned premysla, ci nema inu, ci ju uz nemiluje apod😅 a on pritom len premysla o futbale...autach...praci atd...
Ved sa ho spytaj, co je vo veci.
Ale celkovo, kazdy chlap je len clovek😀😀 takze mu daj priestor, ked chce byt sam a premyslat.
Moj muz je dost ukecany, rozpravame sa vela a o vsetkom aj po 15 rokoch, ale samozrejme sem tam je aj on mlkvy...uz ho poznam, viem, ze vtedy v hlave rozobera nejaku pracovnu zalezitost, tak ho necham...podla mna uplne normalne😊

maryskas
8. apr 2022

@ellisa12 možno je to aj preto, že on má pocit, že musí makať a ty si doma...nemyslím to v zlom, PN si si určite tiež nevymyslela. Len tiež sme to tak občas mali, keď 1 z nás pracoval o dosť viac ako druhý.
Sú také obdobia aj u nás, ale väčšinou je za tým pracovná vyťaženosť alebo niečo, čo nás trápi.. Ale sú to len obdobia.

sense
8. apr 2022

@ellisa12 jemu sa to ale nezda orilis kebo je v praci, prilis je to len pre teba lebo si cely den doma. Cize ty sa tesis na to ze pride z prace a nebudes sama doma v tichu. A on sa tesi ze pride z prace a bude mat doma klud.
U nas moj chlap pracuje takmer cely den sam alebo s minimom ludi aj to minimalny cas, par minut...ja cely den s ludmi 8 niekedy 10 hod, on sa tesi domov ze bude kecat, ja sa tesim domov ze budem mat klud....ked mam ale volno a som cely den doma sama, tiez sa tesim kedy pride chlap alebo dcera domov aby som mala s kym kecat....
Ak nebol taky vzdy tak ak ho nic netrapi je to ken prechodne obdobie

janickacrazy
8. apr 2022

@ellisa12 veď zavolaj kamoške, mame, sestre a pokecaj s nimi, keď sa nudíš na PN. On asi kecá v práci a doma sa mu už nechce. Predtým ti to nevadilo, lebo aj ty si si pokecala v práci.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ellisa12
autor
8. apr 2022

@janickacrazy nie 😁 obaja sme sa stále chceli rozprávať či už po práci počas práce... To len posledne týždne sa zmenil

adrbat
9. apr 2022

@ellisa12 Nie, vždy si mame čo povedať. Síce sme spolu iba 6 rokov (3 roky spoločne bývanie) ale zatiaľ sme nikdy nemali taketo chvíľky. Možno, je len veľmi unavený z roboty a nemá náladu. Alebo ho niečo trápi - môj je vtedy taký tichý. Jasnom na PN od septembra do teraz a tiež keď som sa doma nudila a bolo ticho, volala som mu a stále keď prišiel niečo riešila. Čo mi pomohlo, vyplniť si voľný čas - prechádzky, pečenie.