Dobry Den,chcem sa podelit o moj zazitok a problem.
Moja manzelka mi bola neverna niekedy od Decembra do Februara to tvrdi ona.Priznala sa mi s tym v maji ze ma podviedla ale iba preto lebo jej kolega mi povedal ze ma podvazda.Videli ju niekde v aute s niekym ale manzelka mi povedala ze to nie s nim ale s inym🤦🏻♂️
Problem je ze s tym co ju videli v aute sa stretava dodnes ze to mam respektovat ze je to len kolega.Pred tyzdnom ukoncila so mnou vztah nie manzelstvo.Mame 6 rocne dieta ktore nastupuje id septembra do skoly.Teraz k veci Nejak velmi sa o malu nestara ja som stale varil doma chodil vsade co trebalo vybavit.Aj som popratal popral atd.Viem nevdacna svina.Ide mi o to viem ze sa nedokaze postarat o malu lebo by tu ostala sama ja tu mam zas rodinu priatelov.Chcem aby vypadla z bytu ale nechce ani za boha.Nevie vobec varit atd.Neviem ako mam o malu zabojovat.
Rozvádzať sa nechceš ale chceš aby vypadla z bytu? To je dosť zložité.. Byt je tvoj? Kúpili ste ho ako manželia?
@pedro41 A čo jej uľahčíš? Bude si musieť platiť celý nájom a náklady na domácnosť sama (predpokladám, že sa delíte 50:50). Čo sa týka malej, na Slovensku by si ju mohol zobrať so sebou, kým by si neodišiel do inej krajiny ale zasa musel by si jej dovoliť stretávať sa s malou. V Nemecku netuším.
@pedro41 Nie, urcite neodchadzaj. Podaj si zverenie dietata do svojej starostlivosti. Kym prebehne sud, bude lepsie, ked budes byvat s dcerou. Nehadaj sa so zenou, nic to nevyriesi a len dcerka bude trpiet. Ked budes mat rozhodnutie o zvereni, popr. striedavej starostlivosti, potom mozes riesit iny najom, alebo zmluvu prepisat na seba. Najmi si pravnika.
Este taky bonbonik.Zomrela mi mama,ja som truchlil s ona roztahovala nohy.Co je to potom za cloveka?
@pedro41 proste Ta nemiloval, nevazila si ta a nikdy už nebude. Čiže jej je jedno ci ti umrela mama, či sa máš zle. Proste ju posli kadelahsie čím skôr.
@zdenka11081983 Dakujem
@pedro41 takto sa na to nemozes pozerat..pozri sa na to ako stw zili. To,ze si varil je pekne,ale to nam zenam je nanic. Takisto neznasam,ked zeny fnukaju,ze ich chlap opustil,ved mali vsetko navarene,oprate ako to ze odisiel.... Zamysli sa ako si sa k nej spraval,aky ste boli ibaja,sadli ste si alebo ste boli rozdielni? Vzdy su na chybe obaja,takze nehadz vinu len na nu
@marca12 modre z neba by som jej dal ale po 11 rokoch prisla na mna kriza nic ma nebavilo.V robote som mal stres potom umrtie ale fungoval som dalej.Ked vam manzelka nenavari za 11 rokov tak to nieco znamena.Ja fungujem od 4:00 do 19:00 posledne 4 roky.Ano ja som si svoju chybu priznal ale ona nie.
Pozri..keď ťa začala podvádzať, zrejme už dlhšie niečo nebolo v poriadku, lebo len tak z ničoho nič by to nerobila, ak je doma všetko ok nie je dôvod podvádzať.... a ako ti už napísali vyššie, to že si aj uvaril aj popral atď tak klobúk dole, ale ona zrejme chcela iné náklonnosti od teba. Je to ťažké riešiť vzťah pretože my nevidíme do všetkého a máme len tvoj popis. Ale určite ak už s ňou nemieniš byť a ani ona sa nevráti k tebe, jednoznačne rozvod a začať nový život. O dcérku zabojuj, sociálka poradí najlepšie a držím prsty aby sa všetko dalo do poriadku a hlavne aby dcérka bola čo najmenej všetkým zranená.
@slnecnica321 Dakujem,pekne napisane.Jasne ze mi zalezi uz len na malej.Je to poklad.Vsetci okolo vidia ako ako sa staram.Skoda ze od nej som nedoceneny.Je mi to uz jedno.Vsetci vidia ze spadne na papulu a uz aj to mi je jedno.Ja som bojoval o nu ale nemala zaujem.Idem dalej ale bez nej a s malou.
@slnecnica321 Toto vzdy pisu zeny, ked podvedie zena...je rovnake chrapunstvo ked podvedie zena ci muz. Ak pani manzelke manzel nevyhovoval, mala sa rozviest ako kazda ina slusna zena a nie ho vodit za nos. Ak niekto chce podvadzat, vedla seba moze mat Brada Pitta a aj sexovat ju moze ako Rozenberg, no nebude spokojna s tym, co ma.
@dadis ano je to z ich strany hrozne keď sa nepriznaju a ten druhy by mohol zit uplne iny zivot s niekym inym.. tiez som zazila podobne a doteraz sa vyrovnavam s tym... i keď my sme spolu doteraz hlavne kvôli deťom.. tiež som neraz hovorila i mu vravim ze ak by to spravil znovu, prosim len aby mi to povedal a aj ja začnem zit iny zivot lebo takto to mi len ukradol môj život, ktorý by som si mohla zariadiť inak... tak asi tak.
Nechceš odist z bytu,nechces sa rozvádzať,nechces stresovať malú....Ty len chces aby ona vypadla z bytu....Nechcem nikoho odsudzovať, ale zvyčajne sa mi v živote osvedčilo,ze treba vedieť názor aj druhej strany.Podla tvojho príspevku si ukážkový otec,ona zlá matka, nevie variť atd....... No ja neviem...ak je ozaj taka ako píšeš,tak hanba jej.No kľudne to môže byť aj úplne inak a kebyže tak by vieme aj jej pohľad,tak by sme sa možno aj čudovali...
@vierkainka Ale nie.Je to tak ako som pisal podviedla ma potom bolo trosku dobre a potom si zas zacala s inym co ja som bol doma s malou.Hral som sa s nou a varil.Az ma potom o 3 dni neskor zastavil jej kolega a povedal aby som nebol hlupy ze sa staram a vsetko okolo toho a ona roztahuje nohy.Sme tu mala skupina priatelov Slovaci Nemci Chrvati a si predstsvte ze vsetci stoja pri mne.Uz sa to rozkriklo vsade.
@vierkainka Ja by som odisiel dokonca mam aj byt od Septembra ale preco by som mal ked som nic nespravil?Staram sa uz len o malu varim jej,vymyslam program cez volno.O chvilku ma narodeniny tak jej chystam oslavu a ano sam ju chystam pre priatelov ona bude v praci do vecera.V tom byte som len preto lebo bojujem o malu.Peniaze ma nezaujimaju co kolko stoji v byte.
Ukoncenie mojho pribehu.Kontaktoval som socialku ta mi dala za pravdu.Povedali mi ze ked bude manzelka robit problemy mam sa ozvat.Ta mrcha cuvla a mala je pri mne.Ostal som v byte a ona je niekde v jednej izbe.Doriesim este vsetko oficialne pridavky vyzivne a idem dalej.Dokonca aj Svokra mi prisla pomoct.Nebranim jej v stretavani sa s malou.Mala pochopila ze mama je prec a je doma klud.Uzivame si to.