Ahooj, napadla mi len čisto voľná diskusia 🙂
Ak by ste išli na rande s chlapom tak dajme tomu modelovú situáciu, že by vám podržal dvere, pustil pred seba, zaplatil za vás ale ,,nepomohol" by vám z kabátu/bundy alebo by vám nepodržal stoličku ale inak by vám s ním bolo dobre. Alebo si myslíte, že patrí tam aj to s kabátom a stoličkou?
Myslim si,ze riesis chobotiny.
@sella38 Napísala som, že sa jedná o voľnú diskusiu, nepíšem o sebe
volná diskusia je o iných????
😀
No dobre dobre, kabát a stolička sem a tam, ale aky bol sex na tom rande??? Lebo keď je dobrý sex tak kabát nikoho nezaujmá...👉👌
Ako je to fajn, keď chlap pomôže z kabátu a podrží stoličku, ale nie je to nič nevyhnutné.
Keby sa hrnul cez dvere prvy a predomnou by ich zatvoril, tak ok, bol by chrapun. Ale zase necakam od chlapa, ze ma bude obskakovat a robit vsetko za mna. Odsuvanie stoliciek a skladanie kabata mi pride od cudzieho cloveka uz moc.
Ja som sa len zaujímala o názor, lebo mne osobne je napr. to s tým kabátom a stoličkou nepríjemné, ale viem, že sú aj také čo by za to strhávali body :D
@hankab podla bontonu by mal tusim ist do restiky cez dvere prvy chlap.
Autorka- ten kabat by asi aj mne vadil. Stolicka nie. To uz je aj na mna retro.
tak kazda myslim, ze to mame inak, na inych veciach pri muzovi staviame, ja si nepotrpim nejako na toto, skor na slusnu komunikaciu, nemam rada ked pouziva muz vulgarizmy, ked si objednava skor ako zena napriklad.
neries blboviny,cosi princezna?Ved nerandis s korunnym princom.
Znie to fajn, ale aké očakávania bude mať potom od vzťahu a partnerky muž, ktorý je extrémne galantný? Je tam riziko, že bude očakávať 100% poriadok od 100% domácej ženičky, ktorá každý večer čaká s teplou večerou a predhriatou posteľou, navštevujúcou nanajvýš knižný klub - žiadna kariéra, žiadna spolupráca pri domácich prácach, žiadne koníčky či záľuby...
Mne osobne je jedno aj to, ci mi chlap podrzi dvere alebo ci by platil on alebo ja, nie to este riesit stolicku ci bundu 😀
ja ani neviem, ci som mala niekedy chlapa, ktory toto robil :D neviem, ja osobne to ani nepovazujem za dolezite, su veci, na ktore prihliadam rozhodne ovela viac, toto mna netrapi a ani teba by nemalo 🙂
Pozeráš moc romantických filmov .
Keby sa každý hral na bonton ako niektoré osoby na Modrom koníku, tak tu nie je do bludu diskusií pri ktorom má súdny človek pocit, že snáď žijú na stromoch.
Ale riešiť či mi na prvom rande pomôže z kabáta alebo odsunie stoličku je podľa mňa úplne pritiahnuté za vlasy. Osobne by správanie podľa etikety na rande na mňa pôsobilo veľmi stresujúco a mala by som problém správať sa uvoľnene a nenútene.
@simik22 Neviem čo si tu domýšľaš 😉
Pripadala by som si asi trochu trápne,podržať dvere samozrejmosť,ale kabát to niee,nepoviem ak máš rande na nejakej extra spoločenskej akcii,kde je prisny bontón.Moje oblečko neznášam keď niekto chytá,že daj.Stolicku ešte pochopím,mne manžel niekedy odsunie,niektoré majú 100kg.Ale vcelku by ma to pri randeni nezaujimalo.
@kubkovamama Asi aj, podobný názor ako ty, dvere a zaplatiť v pohode ale kabat a stolička by mi bolo nepríjemné
Nepotrebujem takéto galantnosti, nie som monacká princezná.
Ze body dole za neodsunutie stolicky a nevyzlecenie kabata. V 40tke budes rada, ak bude mat pracu a vlasy. 🙂
Neodradí ma keď mi podrží kabát ani keď mi ho nepodrží.
@liljana POznám také :D
a naco by bolo dobre, keby sa pretvaroval, aky je galantny na prvom rande a potom by sa nabuduce uvolnil a spraval by sa ako sedliak. vsak dobreho chlapa si zena trochu vychova a co-to ho nauci, povie mu, co sa jej paci atd., takze na prvom rande by som neocakavala nejake umele pohyby s kabatom, ale sa skor zaujimala o to, co ma v hlave
Ja poznám takých mužov, ale to je generácia mojich rodičov a starých rodičov. Považujem to za veľmi milé. Ale je to asi iná kategória teraz, pretože to nie je situácia "rande" 😂
Ale zase je mi asi také to obdobie medzivojnové a také staré časy sympatickejšie, čo sa takýchto galantností týka ako vidieť, že pri stoloch v reštikách väčšina ľudí civí a šťuká do mobilu...
Pre mňa totálne nepodstatné veci ale chápem, že každá si zakladá na inom. Takže musíš hlavne ty vedieť, na čom proste trvaš a čoho si ochotná sa ,,vzdať,, lebo žiadny nebude úplne podľa tvojich predstáv.
@mandzula Tieto konkrétne veci sú aj mne nepríjemné
My sme išli na rande v lete do krčmy na pivo, majú tam lavice, takže žiadne kabáty a odsuvanie stoličky sme neriešili 😃 druhý raz sme išli na koncert a ďalšie "rande," bolo na 3 dňovom festivale... Zbožňujem môjho muža. Na "klasickom" rande by som sa unudila k smrti ...
Toto by som neriešila.