Spýtal sa ma, či som si s ním už niekedy predstavovala sex

27. aug 2021

Dobry den,
spytam sa tu, lebo ja velmi skusenosti s chalanmi nemam, teda ziadne. Parkrat som bola vonku s chalanom starsim odo mna, ma 22r. Vzdy sme sa normalne bavili, nikdy nemal nevhodne narazky, ale na poslednom stretnuti ma zarazil, ked sa spytal len tak medzi recou, ci som si s nim uz niekedy predstavovala sex. Ked som odpovedala, ze nie, tak zarazene reagoval, ze: „Aha.., tak to potom ani ja s tebou nie.”. Ja nechapem, naco sa take nieco pytal? Stalo sa vam niekedy nieco podobne? Co si o tom mysliet? Ide mu len o jedno?

janai1
27. aug 2021

Koľko máš rokov?

autor
27. aug 2021

19r. Chapem, ze v mojom veku je blbe sa nieco take pytat, ale ja sa v chalanoch vazne nevyznam a neviem, ci toto mam brat tak, ze mu ide len o jedno alebo len ja prehanam alebo ja neviem..
@janai1

mareka49
27. aug 2021

No a skúsil ti dat niekedy pusu, objať ta okolo ramien, držať sa za ruku..
Mozno nevie na com je a miesto toho aby ta pohladil, z neho vypadol takýto skvost.
Ty si nemala chuť na také dotyky co hore spomínam?
Koľko bolo tych stretnutí?
Rozhodne to je dosť nevyzreta otázka ale možno chce nejaký signál, či máš záujem pokračovať?

zuzanka.zuzu
27. aug 2021

NEVERIM že máš 19r... tu sú 19r mamičky, ty "ide len o jedno" 😂
v 20 som sa vydávala a "chalanov" dávno neriešila, skôr mužov 😉

autor
27. aug 2021

@mareka49 ano, skusal… mozno mas pravdu, ze chce len signal, pretoze mi spominal, ze nevie, ako to vnimam ja..

@zuzanka.zuzu Nech si ine v 19r maju deti a svadbu, netrapia ma. Ja som sa nieco ine pytala a aj ked to vyznie smiesne, radsej v 19r este len budem riesit prvy vztah, nez dieta alebo svadbu.

zuzanka.zuzu
27. aug 2021

"radšej"? akože chápem ako si to myslela, ale nenamýšľaj si, že si niečo viac keď si v 19r panna a iné sú mamičky 🙈

autor
27. aug 2021

@zuzanka.zuzu nenamyslam, len pisem, ako to vnimam ja.😉

h2
27. aug 2021

@zuzanka.zuzu Prečo si agresívna? Aj ja som bola v 19-tich ešte panna, mala som 19 a trištvrte, keď som mala prvý sex. A ani zďaleka som nebola posledná panna v okolí. A nemyslím si, že som preto niečo viac. Ale ani menej, než tie, čo sexovali od 15-tich.
Autorka, trochu divná odpoveď, že "tak potom ani ja s Tebou nie". A keby si odpovedala áno, tak aj on by povedal áno? Neviem Ti odpovedať na otázku, o čo mu ide, mňa sa také niečo nikto nikdy nepýtal.

zooeynka
27. aug 2021

@zuzanka.zuzu nie kazda v 16 zacina so sexom a v 19 uz musi rodit. Autorka nema vela skusenosti, ale tiez sa priklanam k tomu ze v 19 radsej riesit prvy vztah s "chalanmi", ako rodit a mat holu rit a ziadne vzdelanie.
Autorka: dotycny ta chce zufalo pretiahnut a uz nevie ako by to mal dat najavo. A ty bud chces, alebo nechces, alebo nechces hned a nech typek caka. To je cele.

alison11
27. aug 2021

Chalan je len zvedaví či si si predstavovala niečo viac sním,ako len kecať.
Môj muž v čase dvorenia mal 19rokov,tiež sme sa len stretávali a ekcali a spítal sa ma tiež či by som chcela sním..Zaskočilo ma to taktiež ja som mala len 16rokov.Som mu tiež nie povedala vtedy. Ale stále sme sa stretali ďalej a o pol roka keď sme už mali aj natikoncepciu som mu ja navrhla,že by sme mohli 🙂.Proste mu len povedz že sa naot ešte necítiš,ak sa Ti páči.ja som bola zaľúbená do môjho teraz už muža a to sme sa brali keď som mala 20rokov 🙂 už to bdue 14rokov koncom septembra. Veľa šťastia.

bloger
27. aug 2021

Párkrát si bola s ním vonku a on sa opýta či si si s ním už niekedy predstavovala sex? Dosť úchylné to mi pripomína Ask tam tiež len samé úchylné otázky

lienka9
27. aug 2021

Suhlas s tebou a tvojim nazorom.. nemusis sa obavat,tebe nic neutecie ani neutieklo.mas este kopec casu a ze si niekto zariadil deti v 19tich to je ich vec..ale k veci,ak sa ta opytal a tak divne reagoval,mozno je tiez taky nesmely a toto sa mu nejako zdalo ako dobry napad :D ty ho musis poznat aky je,ci mal pred tebou niekoho,co sa o nom medzi ludmi hovori (ze je /nie je suknickar a pod) a podla toho by som si robila zavery.asi by som to nejako dalej neriesila a pokracovala v rozbehnutom stretavani.mozno len dufal,ze povies nieco stiplavejsie a bude moct posunut vztah dalej :D ale z toho sa neda tiez vydedukovat ze mu ide len o jedno..

sslobodnamama777
27. aug 2021

no tak to je taký primitivny clovek, ked sa Ťa toto opytal.

euka210
27. aug 2021

Mozno on si to predstavoval a chcel vediet ako je to u teba...no zeny to vnimaju uplne inak ako muzi. Muzi veru maju v tomto predstavu, je to v nich. Daj mu najavo ze ty si spokojna tak ako to je doteraz. Chlapci su ako fakla, dievcata ich musia obcas udrzat a dat hranice. Obaja ste este mladucki, mate cas.

euka210
27. aug 2021

@zuzanka.zuzu ako klud...ja som mala prvy sex po svadbe v 26r a o nic som neprisla. Mam super manzela.

grandzero9
27. aug 2021

v chlapoch je niekedy tazko sa vyznat, ale castokrat oni prave ten zaujem beru podla takychto pre mna povrchnych veci, pre nich je ovela viacej to, ze su nam sympaticky po fyzickej stranke, ze proste vieme si s nimi sex predstavit ako to, ze sa nam paci aky su mili, galantni a pod ;)

nafka0483
27. aug 2021

Velmi silno mi to pripomina inu temu, kde sa chlapec spytal ci by ho urobila rukou :D

hankm
27. aug 2021

@autorka mlady muz zda sa nevhodnym sposobom, zistoval, ci ta pritauje a nie je, resp nesmeruje do “friend zone”. Bol by to pre neho strateny cas, a radsej zist z kratsej cesty.

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jankapepe
28. aug 2021

Si si istá že má 22 a nie 12???

mimka1402
28. aug 2021

@zuzanka.zuzu Mám dojem, že v sebe niečo nemáš vyrovnaného, keď utočiš na autorku. No, kto kedy rieši sex či deti je jeho vec. A čo si budeme, je nezodpovedne mať decko v 19 alebo aj v inom veku, keď na neho človek nie je pripravený.
Ja mám 21 a poznám baby, ktoré sú panny a majú 30, pre niekoho zvláštne pre nich norma.

@anonym Neviem kde si na takého magora natrafila. Ale utekaj preč, bola som na viacerých rande a žiadny toto sa ma nepýtal, keby áno tak to je poslednýkrát čo o mne počul, keďže by to bol jasný znak, že mu o nič vážne nejde. Ak nechceš mať zlomené srdce, že ťa využil, radšej choď od takého primitivneho jednobunkovca preč.😀

iwesska
28. aug 2021

@zuzanka.zuzu Ja mam z tvojich reci pocit,ze dodnes nejak nevies prekusnut,ze si sa uz v 20. vydavala. Ja som tiez v 19r.riesila prvy vztah a vsetko prve a aspon som bola odbremenena od starosti typu "mam 15 a som tehotna". A som s tym uplne ok,deti aj svadbu som mala az vtedy ked som sama chcela,nie lebo ma "brucho" prinutilo.

karolinakr
28. aug 2021

Jasne, že ťa chce do postele, načo by sa ťa to pýtal, neviem, či chce dlhodobý vzťah a sex, alebo len sex a ťa odkopnúť, to musíš ty vedieť, nijaky chlap nerozprava o sexe do vetra, chce sex, tak sonduje, čo ty s nim máš

veronikap91
28. aug 2021

Niektorí muži proste hovoria o sexe otvorene a toto mu neprišla taká divná otázka ako to vyznelo napríklad pre nás...😊 Jednoducho má záujem a možno nevie, že si neskúsená, tak nečakal, že ťa privedie do úzkych... A odpoveď "tak potom ani ja" mne príde aj celkom smutnosmiesna, akože viem sa doňho vcítiť 🤣 netreba brať všetko tragicky. Ja som mala tiež prvýkrát 20 a dosť podobne vyzerali naše rozhovory na tému sex, lebo som proste nevedela o čom 😀

katkami123
29. aug 2021

Tak na to, že ma 22 rokov a nie 12 by už mohol dávno vedieť ako sa ma rozpravat so zenou. Alebo je prihlúply. Lebo keď chce získať zenu, tak sa to robí trochu inými spôsobmi ako ťa zahnať takouto otázkou do úzkych. Ak bude mať takých prihluplych otázok viac, kašlala by som na neho. Aby si sa za neho potom niekde v spoločnosti ešte nehanbila, že co mu pred ostatnými z úst vypadne.

katkami123
29. aug 2021

@veronikap91
Rozpravat sa o sexe Ok, ale toto mi príde dosť retardovana otázka. Ako na štýl - budeme spolu spávať? Priatelia s výhodami? Podľa mna sa ma vzťah vyvijat trochu inak a nie hneď riešiť sex po pár prechádzkach.

adka176
1. sep 2021

Nooo zvykneš si ...chlapi poväčšine myslia na to a len na to... dvadsaťkrát za deň myslia len na sex....či už si to priznajú alebo nie....a dámy nezačnite písať,
že " môj taký nie je" lebo je ....a autorka čo je na tom? Tak sa ťa to na rovinu opýtal...asi by to rád s tebou skúsil a nevedel ako má položiť otázku....

mladena
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mirage
8. jan 2022

@zuzanka.zuzu v 20 sa vydavat je PRE MNA velmi skoro. Mala som frajerov, cestovala som, studovala, spoznavala svet.