Správna veľkosť kondómu

hotmonca
7. júl 2022

Ahojte ženušky. Chcela by som sa vás skúsených opýtať akú veľkosť kondomov mam kúpiť svojmu frajerovi ak neviem aký veľký ho ma ? A po prípade aký druh a značka sú najlepšie na moje poprvé ? (Mam 16 rokov)

alexka89
7. júl 2022

To si si len kvôli takej otázke založila nový nick?

hotmonca
autor
7. júl 2022

@alexka89 každého profil musí niekde začať ;) otázka ako každá iná.

terina25
7. júl 2022

@hotmonca ak sa uz chystate sexovat v takom veku tak kondom by mal snad zabezpecit on

hotmonca
autor
7. júl 2022

@terina25 je veľký problem mať sex v 16 ?

bessie12
7. júl 2022

@hotmonca nemas sa kam ponahlat. Sexu si za svoj zivot este uzijes az az. O nic neprides ak este trocha pockas.

hotmonca
autor
7. júl 2022

@bessie12 keď ja si myslím že som na to už pripravená.

bessie12
7. júl 2022

@hotmonca a si tiez pripravena niest aj pripadne nasledky ? Ziadna ochrana nie je 100%.

hotmonca
autor
7. júl 2022

@bessie12 myslíte že sa nám môže stať to že sa nám ten kondóm pretrhne ? Lebo podľa toho čo som si o tom čítala tak je na to naozaj mala šanca.

diamond007
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
hotmonca
autor
7. júl 2022

@diamond007 a akú značku/druh odporúčate ?

diamond007
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
diamond007
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bessie12
7. júl 2022

@hotmonca stat sa moze hocico. Poznam osobne par co sa im stala "nehoda" s kodomom, ale zobrala tabletku "po", takze tehotna nebola.

hotmonca
autor
7. júl 2022

@diamond007 ďakujem veľmi ste mi pomohola

zirafienka
7. júl 2022

Ale ani ženušky na MK nevedia, aký veľký ho má...

diamond007
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
elizabet173
7. júl 2022
hotmonca
autor
7. júl 2022

@zirafienka haha strašne vtipna ste. Ale či nie je nijaká s ktorou to nepokazím.

hotmonca
autor
7. júl 2022

@diamond007 ďakujem vám.

bessie12
7. júl 2022

@diamond007 ja ju nestrasim, len pisem co sa moze stat. My ochranu nepouzivame, takze v tomto jej velmi nepomozem. @hotmonca mozes si kupit este pharmatex krem, okrem tych kondomov. To je bez hormonov.

hotmonca
autor
7. júl 2022

@bessie12 prosím vás a to je načo ?

bessie12
7. júl 2022

@hotmonca https://www.pilulka.sk/pharmatex-vaginalny-krem... to je forma antikoncepcie. Jeden cas som to uzivala. To bolo v case ked som zacinala so sexom a kondomy mi nerobili dobre.

lara8888
7. júl 2022

@hotmonca kúp durex classic modré...myslím ,že sadnú väčšine mužov

kiki68
7. júl 2022

Durex, vsetky mimo sensitive ( tie su mensie zial)

kiki68
7. júl 2022

@bessie12 nikdy sa mi to nestalo, kondomy pouzivame roky. Mimo planovaneho pocatia. Aj v tehu iba s kondomom. Muz to inak nema rad

bessie12
7. júl 2022

@kiki68 tak ja osobne poznam ludi, ktorym sa stala nehoda. My ochranu nepouzivame. Priatel to nema rad s "gumou" a ja nemozem, lebo potom dostanem silnu alergiu. Lenze my sa detom nebranime. Ak by sa stala "nehoda", tak by sme sa k tomu postavili zodpovedne.

kiki68
7. júl 2022

@bessie12 tak kazdy to ma inak, su aj bezlatexove kondomy ked tak. Moznosti je velmi vela.

simona20201309
7. júl 2022

@hotmonca sak choďte spolu najprv niekde na plavaren, a skus aspoň očkom mrknúť, možno sa ani neoplatí do toho ísť ✌
(Apropo, v dnešnej dobe sa ide rovno na vec? To už nefunguje ako niekedy, že najprv ruka v ruke, niečo v ruke, ruka v niecom.....atd? Podla tohto postupu by si aspoň vedela do čoho ides)

svetlonos
7. júl 2022

@hotmonca vies kolko takych malych sanci beha po svete 😂 ? Mozno je to len mala sanca ale ked sa to stane vam, bude ti jedno ci je mala ci velka. Mozno si pripravena fyzicky ake inak nie. Ci si vies predstavit vychovavat dieta v 17 tich ? Ako by sa k tehotenstvu postavil tvoj priatel ? Uzivil by vas ?

rencina_4
8. júl 2022

Suhlasim, ze ak to ma byt prvykrat nech to zabezpeci chalan ako neviem, toto sa mi este nestalo ze by som to riesila ja, hlavne ked nevies ani aka velkost, to potom ani netreba radsej od neho ocakavat 100% ochranu.