Čaute, pre niekoho hlúposť no mňa to zarazilo. Spoznávam sa jedným mužom. Je sympatický, zábavný, inteligentný, pekný, milujúci. Lenže.... on mal 120 zien. Konečne som si myslela ze som našla muža svojho života. Je proste muz akého som tak dlho hľadala lenže to číslo je neuveriteľné.
Ja som mala iba jedného a bojím sa. Co ak nebudem preňho dosť dobrá, co ak bude myslieť na iné ktoré už predomnou mal. A v podstate ani neviem ci chcem už takého opotrebovaneho, dúfam ze chápete co myslím.
@adriana3845 120 zien 😂😂
A to vies od neho. Ano?
@adriana3845 v dnešnej dobe je byť promiskuitny in.
dotyčná sa len teraz registrovala.Neverím že je to reálna téma.Niekto sa zase zabáva...Kozojebci existujú ale až takíto?😀
Tak budeš 121. A potom príde 122....123...niektorá z nich ho možno aj dochova ...
@adriana3845 Jednoduché. Ty si č. 121 a po Tebe príde ďalšia. Už to napísali predo mnou. 🙂
Fake tema…to co si ciarky robil?
@adriana3845 no ty budes len dalsia do poctu. Ale aj tak si myslim, ze toto je vymyslena tema.
Davno tu nebolo nic dobre. Rano ich bude aj 200
poznam jedneho takeho, nie je z vychodu nahodou? 😂 len blazon by bol s niekym takym
Áno zaregistrovala som sa teraz lebo ma to zaskočilo. Viem ze som možno naivná ale hovoril mi ze ak príde 121 tak už dúfa ze bude posledná. Bol mladý chodil po disko, baroch a ze sa to dajak nazbieralo
@adriana3845 tak co ti poradit, hlavne popytaj testy na pohlavne choroby…
Vraj stále používal gumu ale tak co ja viem
To je odhad, ci skutocne cislo 😂 Chlapi toho nakecaju 🙄
Nazbieralo? Pre neho su zeny len maliny v lese, ked ich zbiera? Ak chces byt dalsia v jeho kosiku, tak popytaj aspon HIV testy.
Nie som ten typ holky ktorá skočí hneď s hocikym do postele ale cítim ze je medzi nami chemia
Vraj už dospel a chcel by si založiť rodinu.
@adriana3845 bacha na pohlavne prenosne zalezitosti, aj taky hpv virus vie potrapit...
Je pekný, muž podľa mojich predstáv. Ale toto je extrém aj na mna
@adriana3845 Čo nevieš? Ak je to pravda, tak si 121, čo nechceš. Ak to pravda nie je, tak je klamár, čo tiež nepotrebuješ. Nájdi si normálneho, solídneho, nie chvastúňa. Ak chce rodinu s Tebou, tak najprv fara, potom Mara, aby si nebola len číslo.
A ty sa nepytas, ci je on so 120 zenami dost dobry pre teba, ale ci ty s 1 chlapom si dost dobra pre neho. Nie si. Si pre neho prilis dobra.
@loliki no hej ale ja ešte som celkom mladá na manželstvo.
@adriana3845 koľko máš rokov ?
@adriana3845 To som už pochopila. A on tiež. Čo si myslíš, že čo od teba chce?
Ja mam 20 on 25
Hej, hej, isto ich mal 120 ... to by už mal vtáka zodratého na parádu ... nič v zlom, no si strašne sprostá, ako tomuto veríš ...
@adriana3845
Ešte sa nechcem tak rýchlo vrhnúť do nešťastia
@adriana3845 to mas tak. Ked chlap povie pocet, vydel ho tromi. A si +/- pri realnom cisle.
@dzulli1980 možno áno možno nie, kto vie. V každom prípade poznám dalsich takých mužov ktorí sú toho schopni. Nemám dôvod prečo neveriť. Ako hovorím je pekný a to niektorým ženám stačí
@adriana3845 okrem tých superlatívoch čo o ňom píšeš, si doplň, že je aj klamár ;)