Spomienky na prvé "nehody" mladých párikov

2. mar 2021

Zdravim ,keď ste boli mladí nespútani a určite sa Vám prihodila "nehoda" a riešili ste čo ak .... Ako to dopadlo o väčšine tým parikom.mladym 17-19 ročným ,, tie ktoré mali takú skúsenosť ale aj muži sa môžu vyjadriť jasna vec ;)

diana999
2. mar 2021

Aká nehoda 😂

klarissa25
2. mar 2021

zase nejaky uchyl???

katpox
2. mar 2021

Nehody neboli, som nesexovala, ale maturovala a robila prijimacky na vs, ine starosti, aj ty sa chod radsej ucit

taga
2. mar 2021

Tebe by sa mala stat nehoda v podobe 'spadol som na knihu slovenskeho jazyka.' Tvoj prispevok nema ani hlavu ani patu.

ninusa221
2. mar 2021

Rozumný ludia nemaju nehody aj ked maju 16-17-18🤞🏼

olli456
2. mar 2021

Aké máš na mysli?

pininka1
3. mar 2021

Presne, mala som rozum uz v tomto veku a sexovala som len s ochranou a aj ten chalan bol zodpovedny.

diewcatqoo
3. mar 2021

Ano, ked som bola mlada a nesputana, prihodilo sa mi niekolko nehod...
Napr. raz som skocila zo strechy chatky do sena a roztala si lavu nohu. Potom som sa raz bikovala a napravala si vlasy s oboma rukami, takze som nedrzala riaditka a strepala som sa do jarku - roztala som si bradu... tych nehod a zabavnych prihod s nimi mam fakt neurekom ;)

majulino
3. mar 2021

@diewcatqoo s tym senom som aj ja mala nehodu 😅 len mne museli operovať koleno 😱😂

iwesska
3. mar 2021

Dievcata,na zapadnom Slovensku su prazdniny,tak mladez experentuje😁 Akurat furt nechapem,co ich vedie k tomu pytat si rady na mamickovych forach🤔
A tiez som mala nehodu. Ked som sa ucila bicyklovat a pred zakrutou s murom oproti som radsej zavrela oci😂 Auuu😂😂