Ahojte,
potrebovala by som sa poradiť so skúsenejšími vo vzťahoch.
Ako ste si ako pár vybudovali dôveru medzi sebou?
Je podľa vás v poriadku, ak vám priateľ povie, že to myslí s vami vážne, trávi s vami čas a vymýšľa aktivity, doslova nepozná prekážku, komunikuje,
no zároveň vám opakuje, že chce spoznávať počas chodenia ďalšie ženy ako kamarátky a stretávať sa s nimi sám. Nie, aby ich balil, ale chce mať vo všeobecnosti "kamarátov". Tvrdí že je to o vzájomnej dôvere a podpore.
Pre kontext, čo to sme už spolu zažili, a obaja sme dospeli ľudia, bezdetní, pracujeme, každý z nás sa už stará sám o seba, no nežijeme spolu.
Musím sa spýtať objektívnych, lebo môjmu rozumu to nesedí, ale asi zaľúbenosť mi zahmlieva zatiaľ ešte úsudok. Ďakujem za každý názor. Je to podľa vás o dôvere?
A prosím, len bez odsudzovania, naozaj ma iba zaujíma, či ste to zažili, a čo si o tom myslíte ako nezainteresovana osoba.
Spoznávať ďalšie ženy ako kamarátky? Tomu fakt veríš? Necháva si zadne vrátka či nestretne "lepšiu".
Jedna vec mať dlhoročné kamarátky s stretávať sa s nimi v rámci partie alebo okay aj sam, keď sa poznajú roky
Ale úplná vec je stretávať sa s novými ženami, tomu fakt nemôžeš veriť, že chce Spoznávať ženy ako kamarátky 😅
Pobavil 🤦🤦🤣🤣😁
No co ja viem. Ako moj muz ma dost kamosiek, ale keby mi zadrbal “chcem spoznavat nove zeny, len ako kamosky” u mna by nepochodil.
Ja tam medzi riadkami citam “…a uvidim ci mi niektora nezapasuje viac ako ty”
Keby povedal ze chce napr skusit nove hobby a popritom stretne novu kamosku, ok. Ale takato cielena divotvorna formulacia…no mne by vsetky kontrolky blikali a pipali, by mi aj pristrojovu dosku odpalilo.
@koniarova mne to žiaľ vtipne nie je.
vies co ja som dost benevolentna co sa tyka znamosti a nemam problem s muzovymi novymi kolegynami alebo ked skratka pri nejakej prilezitosti/cinnosti/ zalube niekoho stretne a spozna sa s niekym novym/ nejakou novou. nerobim sceny ani za tym nehladam problem (samozrejme stat sa moze cokolvek ale tomu clovek nezabrani) ale toto ako ti to povedal a sposob akym to chce praktizovat je divny a nepacilo by sa mi to. spoznavat cielene nove zeny? ako? celkom by ma to zaujimalo. a travit s nimi cas o samote? preco? toto mi uz pride cez ciaru a to celkom dost. teda uplne.
napriklad v nasich zivotoch je dost kamosov kamosiek kolegov kolegyn ak niekto nieco potrebuje v pohode nie je problem nechodime spolu vsade ako privesky ale to su vacsinou stare priatelstva ktore udrziavame. a nove sa rodia pomerne pomalicky a ak sa aj rodia zvacsa sa spoznavame spolocne. napriklad rodicia kamaratovnasich deti atd.
ten tvoj je uleteny ked si mysli ze toto je ok. a ked uz inak by to nechapal zacala by som si budovat nove priatelstva s muzmi aj ja. cielene a bez vycitiek (hej nebraila by som sa ani novemu vztahu lebo tento uz teraz nevyzera bezpecne a doeryhodne. dverovat si mozete ale blba tiez nie si ze ano.). a rozhodne by som mu to aj povedala. on chce mat od teba vlastne len povolenie zit si ako single s vyhodami. blbost ako mraky ak na to pristupis.
@lavinis ďakujem za Váš pohľad na vec 👍
@gladys_07 ďakujem za Váš pohľad na vec 👍
Z toho co pises si chalanisko nechava zadne vratka pootvorene, kebyze nasiel lepsi model, tak pojde za nim. Jasne je, ze vo vztahu sa neocakava absolutna izolaciua od okolia, strarych aj novych kamaratov, kolegov, znamych, neznamych, ani od tych opacneho pohlavia. Ale takto mi ta formulacia pride dost "vychcana". Ked nenajde nic lepsie, budes dobra aj ty (toto je vyslovene dehonestacia tvojej osoby). Ked najde, tak sa s bohorovnym kludom presunie a este povie, ze ti to vopred oznamil.
@pralinka25 ďakujem za Váš pohľad na vec 👍 aj za radu
@viestta ďakujem veľmi pekne za Váš pohľad na vec 👍
Budem rada, ak aj ostatní prispejú, ak niekto by ešte mal čo k tomu dodať. Ale v zásade si myslím to isté, čo píšete, len pod emóciami je to kus ine... Určite túto situáciu spracujeme rozumnejšie
To s dôverou nemá nič spoločné. Moj muž o ďalšie spoznavanie žien nemá záujem. Akože načo? Veď mu povedz že aj Ty chceš spoznávať ďalších chlapov.
Pozri je to ako ked niekoho spoznas,zacinate vztah , rozvijate a ty zistis po case , ze funguje na zoznamkach , kde si profil ponukajuc seba sa nevymazal - ake mas pocity z tejto otazky ? Zazila som odpoved , lebo som zabudol meno/heslo 🤣👀
No ked teda takto, tak potom pravidla rovnake pre vsetkych. A teda, ze aj ty pocas chodenia budes spoznavat inych muzov a chces byt s nimi sama. 😛
Cokolvek, co tvojmu rozumu nesedí, je to správne.
Mi to pripomenulo jedného čo mi tvrdil ako ma strašne miluje len nemôžem pribrat ani deko😂.
@h2o2 ďakujem za Váš pohľad na vec 👍 aj za radu
@fotoarch ďakujem za Váš pohľad na vec 👍 aj za radu
@minilla ďakujem za Váš pohľad na vec 👍
@kassandra25 ďakujem krásne za uistenie 👍
Toto by som ja ukoncila. Chce spoznavat ine, schovava sa za budovanie dovery, lebo ved odovodnit si to treba. A potom co? Naco, k comu mu to je? Ja to vidim tak, ze si docasna stanica, bude ina, co ho zaujme, zahaji presun. Keby vztah myslel vazne a mala by si byt jeho zivotna patrnerka, tak toto sa mu v hlave nezrodi. Si mu dobra, kym nie je ina, ktoru vyhodnoti ako lepsiu.
Neberie ťa vážne,váš vzťah ,si len prestupná stanica ,nechaj chlapca žiť si svoj single život ,nech si spoznáva ženy od rana do večera .Chce si žiť ako single vo vzťahu a myslel si ,že pristupiš na jeho hru ,že si nejaká zúfalka ktorá si toto nechá …
Povedzme si na rovinu,že tvoj frajer si drží zadné vrátka otvorené....čo keby to nevyšlo,či keď bude potrebovať sex...o nič iné tu nejde
Nie je z teba tak paf...aspoň že ti to povedal a nedozvedela si sa to nejako sama
manipulatívna technika ako z ucebnice o manipulatoroch 🙂
@autorka - maj svoju hrdosť a ukonči to prvá!
Takze on ide prehlbovat a budovať dôveru medzi vami tak ze bude sám spoznávať nové ženy aby mal kamarátky? Ja by som mu na to povedala ze nie, nebude. A ak sa mu to nepozdáva tak cau. To z teba ide hneď takto zo zaciatku robiť debila??? Co je toto za exemplár?
Ešte ani teba nemohol úplne spoznat- lebo spoznávame sa s partnerom celý život ale ten tvoj je riadne šikovný keď by stíhal nadväzovať aj iné kamarátstva......ten čas by mohol radšej venovať tebe - keby ta mal úprimne rad.
@andrea78 ďakujem za Váš pohľad 👍
ja som velmi ziarliva, ja by som toto nedala