Spoločná masturbácia

6. aug 2023

Prosím vás ak niektoré táto téma pohoršuje tak túto diskusiu jednoducho preskočte.
Zaujíma ma či to ľudia vo vzťahoch bežne praktikujú. Ja sa už dlhšie pohrávam s myšlienkou partnerovi navrhnúť niečo také. No naša komunikácia ohľadom sexuálneho života a našich preferencií v tejto oblasti vyzerá asi tak, že ak niečo nové, nie úplne bežné partnerovi navrhnem tak jeho odpoveď je negatívna, že on je spokojný s klasickým sexom aký máme. Napríklad keď som vyzvedala aký je jeho názor na análny sex odpoveď bola presne táto ale keď sme sa milovali zrazu mi do ucha pošepne či to ideme vyskúšať. Stalo sa viackrát, pri viacerých návrhoch že pri bežnej komunikácií odpoveď bola negatívna ale priamo v akcii ak je už rozparádený hneď by do toho šiel. Viem, že tak povediac neexistujú hranice čo sa sexuálnych praktík týka pokiaľ sa to obom páči no ja som vola vychovaná dosť konzervatívne a ťažko sa mi búrajú v tomto smere tie "vysoké múry". Tiež nechcem aby si partner myslel, že mám až prilíč zvláštne fantázie. Môj sexuálny život mi vyhovuje ale občas ma niečo netradičné napadne.

stellarstar
6. aug 2023

To anonymné pridávanie by mohli zrušiť na mk

viestta
6. aug 2023

Co ti pomoze ak si spravis statistiku na MK, ked aj tak sa vy dvaja, teda ti ktorych jedninych sa to tyka neviete o TOM porozpravat a dohodnut? To akoze povies "Milacik, aj Zuza z MK to s muzom robi, aj Hana. Roza sice napisala, ze je to fuj, ale vacsina to robi, tak to budeme robit aj my, aj ked sa ti to nepaci"?

lindous
6. aug 2023

Nie je to príliš zvláštna fantázia, nikdy sme sa na ničom takom ani nedohadovali, to proste príde... Keď vidíš, že sa o tom nevie rozprávať, proste začni 😅

0silvia0
6. aug 2023

Niekto nerad okolo toho mudruje a konverzuje, ale radsej kona.

bylinka25
6. aug 2023

To je na partneroch, čo im vyhovuje.
Skús svojmu priateľovi navrhnúť, možno sa zhodnete, aj to je spestrenie milostného života.

toskanka
6. aug 2023

Tebe niečo netradičné napadne, ale máš potom problém to zrealizovať, lebo si bola vychovana dost konzervatívne a on všetko najskôr zamietne a potom chce experimentovat. Ja som nepochopila, kto je tu vlastne konzervatívny a kto vynaliezavý.

hladamematku
6. aug 2023

Spoločná masturbácia ako zvláštna fantázia??? Tam dávam súlož s kozou a nie toto preboha....masturbácia je najprirodzenejšía vec vo vyspelom svete

rebrambora
6. aug 2023

Ono je velmi dolezite sa v partnerskom vztahu rozpravat o vsetkom a sex problem v ziadnom pripade byt nemoze. Pretoze mozu prist aj velmi ťažké situacie v zivote, o kt sa este tazsie rozprava, tak co potom? Ked uz debata o sexe, kt by mal byt pre oboch rovnako dolezity vo vztahu je neprijemna?
Ja dobre viem ake je to byt hanblivy a musiet si nechat nieco prejst hlavou, ale s partnerom to kazdym razom musi ist lahsie a musi byt prirodzenejsie.
Ved preto sa rozhodneme svoj zivot s niekym zdielat.

lauriik
6. aug 2023

Masturbovat pred sebou je odkedy divoka sexualna fantazia?

nitovka1
24. júl 2024

Nuž, je to tiež niečo, čo by som rád skúsil. Respektíve, veľmi by ma potešilo, ak by som dostal taký návrh.

wanduska327
24. júl 2024

Mňa napríklad viete čo desí? Že navrhnem niečo ja a partner to odmietne...sa budem cítiť potom trápne pred ním že som zvrhla

nitovka1
25. júl 2024

@wanduska327 presne tak. A je to škoda, keď partner/ka takto nejako zareaguje. Že čooooooo.