Ahojte, máte niekto skúsenosť so speed datingom? Pre tých, čo možno nevedia, myslím tie organizované stretnutia napr. niekde v kaviarni kde si ženy aj muži kúpia “vstupenku”, stretnú sa a každý s každým má možnosť prehodiť pár minút a napokon napíšu, kto sa im páčil a ak to napíše aj druhá strana, dajú im na seba kontakty. Boli ste? Ako to dopadlo? Nebolo to trápne?
Mám pár kamosiek, ktoré boli a pochvaľovali si. Aj keď si nenájdeš partnera, vraj je to zábavne a prijemne strávený čas. Určite skús ak máš možnosť a uvidíš 😊
Nebola som nikdy, ale skus a uvidis, znie to zaujimavo 🙂
Bola som nedavno na svadbe zo speed datingu 🥰🥰🥰 velmi sa z nich tesim. Odmena za odvahu.
nie je to trapne, lebo kazdy je presne na tom istom. kazdy to berie tak, ze bud sa podari, bud sa nepodari. ak tam chces ist a bojis sa, nemas sa coho, ak si aj nebudes v tom momente s protistranou rozumiet, nic sa nedeje, s tym kazdy rata
Choď a napíš zážitky
Bol som 2x na laskatu. Prvy krat som dostal mail, ze ziadna nema o mna zaujem a ze mam skusit nabuduce. 2x bolo ovela viac muzov nez zien, Dokonca som dostal na 3. akciu zadarmo vstup, ze mam smolu. Robili to aj v inych lokalitach nez BA, ale uz to prestali lebo zacina to byt stratove, alebo muzi sa citia byt skrateny, ze nie je tam dostatocne vela zien.
@omg1992 uz sa ti stalo ze po siedmich rokoch vztahu, ked si poklakol, ta tvoja draha odmietla a potom si zistil, ze ma druheho?
No vidis, ty si nemal ani ten vztah, nieto aby sa ti niečo take stalo.
A predsa ten clovek siel na speed dating a uz je stastne zenaty s uzasnou zenou. Pretoze sa nelutoval, nema kopu sprostych reci, je vyrovnany a inteligentny.
Ale jeho by aj zena zmrskala.
Kamos na to bol, nasiel si babu, buduci rok svadba 🙂