Som zmätená

26. máj 2022

Spoznali sme sa, randili istý čas, začali prespávať u seba, začali pridávať fotky a verejne chodiť niekam, spoznala som jeho rodinu a on moju mamu, zobral ma medzi svojich kamarátov, povedal, že ma ľúbi a následne mi včera oznámil, že my ale nie sme spolu.
Vraj ma ľúbi, vraj chce byť somnou a je to také ako keby sme boli spolu, cíti to tak ale bojí sa toho aby to bolo oficialne. Nechápem.
Nemyslím si, že má inú (i keď nevylučujem) keďže fotky , spoločné chvíľe všade na verejnosti, zoznámenie s rodinou a kamarátmi.. Neviem čo si mám myslieť.
Tvrdí, že sa bojí. Bojí sa, že mu ublížim. No on mi ubližuje takto.

deti95060810
26. máj 2022

už má za sebou nejaké manž.? alebo vážnejší vzťah? to nepíšeš a práve to môže byť ako odpoveď.... Strach zo sklamania. Netlač na pílu - nechaj veci kľudne plynúť...

pribinak
26. máj 2022

Nestracaj s ním čas a energiu. Nájdi si iného, takého čo to bude mat v hlave upratané a bude si tá ctiť.

Zaujímavé, spávať s tebou sa nebojí. Chudáčik

autor
26. máj 2022

On má za sebou dlhý vážny vzťah , ktorý nedopadol dobre a dlho sa trápil. Potom si dlhé roky ani nehľadal vážnejšiu známosť a teraz nevie ako naložiť s tým, že som tu ja

pribinak
26. máj 2022

Koľko už s tebou akože je?

deti95060810
26. máj 2022

aha... tak to si potom dobre rozmysli ty, či budeš strácať čas a čakať kým si pán rozmyslí čo a ako...

autor
26. máj 2022

Akože pár mesiacov. Teda ja som to začala brať asi pred mesiacom tak, že áno sme spolu -keď povedal, že ma ľúbi , predstavil ma rodine a tak

pribinak
26. máj 2022

Koľko je to pár mesiacov? Pre niekoho 3, pre niekoho 10.
Koľko máš ty rokov a koľko on?

jaskolka
26. máj 2022

Ze je to zbabelec, ktorý si necháva zadné vrátka.Keby dačo, veď "ta varoval, že nechce nič vážne"
Keby toto mi povie chlap, tak vidí už len môj chrbát a koniec lásky.
Veď to je až na smiech - niekoho ľúbim predstavím rodine a potom mu poviem, že vlastne s nim nie som a nech to neberie vážne.... 🙈🙈🙈

luccija
26. máj 2022

Len sa asi boji povedať to nahlas...veď ste normálne pár, predstavil Ta, neukryva...možno má obavy po zlom vzťahu....a, keď nie ste spolu tak sa teda rozidte.Chlapi nemajú radi pocit, že sú už vo zväzku, je to vzťah, vážne....

barborachors
26. máj 2022

Cuvol. Daj mu priestor. Bežne u chlapov co sa popalili. Neskrýva ta, vaz si to.

melanta
26. máj 2022

@jaskolka súhlasím aj nie. Chlap bol nešťastný z ukončenia dlhodobého vzťahu, potom bol dlho sám a ak spolu randia 2 mesiace, tak mi príde normálne, že to nemusí po 2 mesiacoch brať ako autorka. Tiež by som na jeho mieste po tak krátkej dobe nepočítala s tým, že nový partner je ten, s ktorým idem riešiť budúcnosť. Na to niekedy človek potrebuje viac času.

autor
26. máj 2022

Aj ja som uvažovala , že zadné dvierka alebo či si nieje istý ale viem, že preňho rodina a kamaráti znamenajú veľa a sama jeho mama povedala, že naposledy zobral domov tú s ktorou to teda neskončilo dobre

melanta
26. máj 2022

Niekto sa tu opýtal, koľko ste spolu. Celkom mi hlava neberie odpoveď "pár mesiacov". Čo je to za odpoveď? Čo je to pár mesiacov? 2 alebo 20? Ak sú to 2-3 mesiace a bol dlho sám a ty si začala tlačiť na pílu, tak jeho reakcia mi príde relevantná. Ak ste spolu 10 mesiacov a teraz povie, že to pre neho ešte nie je vzťah, tak potom by som mu zamávala a nestrácala s ním čas.

autor
26. máj 2022

Stretávame sa od začiatku roka , pred mesiacom sme začali to spoznávanie s rodinou a “ľubim ťa”

melanta
26. máj 2022

Takže vážne je to asi mesiac. Tak potom kľud, netlač na pílu, ak ťa predstavil rodine a kamarátom, tak vážne ťa berie. Len možno tlačíš moc na pílu a to niekedy nerobí dobre. Koľko máte rokov?

autor
26. máj 2022

Mňa asi bolí to, že ja som si to celé zle vysvetlila. Ja som to brala tak, že ak sa dvaja ľubia a správajú sa ako keby boli spolu tak aj sú spolu. Včera to pre mňa bol ako rozchod - len v mojej hlave. On má 27 ja 24

iv007
26. máj 2022

Chapem tvoje pocity.Brala si to vaznejsie ako on,lenze on ti dal k tomu aj dovod-vyznania lasky,zoznamenie s rodinou..Nechapem naco to robil ked sa na to sam neciti.Zrejme si natrafila na nezreleho jedinca,mozno si chce este uzivat zivot a mat volnejsie vztahy,na muza ma este relativne malo rokov na vazny vztah ci rodinu..Kazdy sme zazili tazke vztahy aj rozchody,toto mi pride ako vyhovorka.

pribinak
26. máj 2022

Som myslela že sa bavíme aspoň o 35 ročnom chlapovi ktiry má za sebou 5-10 ročný vzťah a boji sa nejakého ďalšieho sklamania

Tento tu zistil že sexovat sa dá aj bez vzťahu, stačí kamoska s výhodami

jaskolka
26. máj 2022

@melanta ok, ale v tom prípade nemá čo hovoriť ze ju ľúbi, a predstavuje ju rodičom. To automaticky robím až potom, keď skutočne to tak cítim.
Keď si ešte nie som istá (istý) tak poviem priamo, že som po skončení dlhodobého vzťahu, potrebujem čas sa spoznať a podobne.
Autorka je právom zmätená a nerozumie, na com je. Mňa by taky chlap už nezaujímal. To nie je pubertiak, že sa hľadá a nevie o com je život.
To mi skôr príde na chlapíka, čo chce len "sex vzťah" pripadne kamošku s výhodami
Ale zrejme vedel, že keby to vybalil rovno, tak nepochodi, čiže to urobil takými vecami, aby, si ona myslela, že to je vážne, ale zároveň aby on nevyzetal ako chrapun, keď si zajtra na dákej party vezme inú "cajku" do postele.
Veď bol vlastne čestný a úprimný, varoval ju, že on to neberie vážne.
Za mňa taký ani nestojí za pozornosť.

janulicka24
26. máj 2022

Neviem, pride mi to zvlastne, keby niekoho mal, tak asi by ta nepredstavoval, nebral k rodicom a tak. Mozno by som to nechala tak, ze neriesila nejake oficiality. Proste uzivala si, co je.

jaskolka
26. máj 2022

Prekvapujú ma niektoré odpovede, že nerieš formality (veď on to začal, veď ju formálne predstavil) a užívaj si vzťah (veď jej povedal, že vlastne spolu nie su, tak čo si má užívať? Kamaratstvo s výhodami? )
Mňa by zaujímalo, ako teda si to predstavuje. Lebo pre mňa povedať niekomu, že ho ľúbim, predstaviť ho rodine, znamená vážny vzťah.
Ci akože sú len kamaráti? Alebo ako by mal vyzerať "oficiálny vzťah" podľa neho?
Neviem, mne príde on veľmi čudný typek.

harmona
26. máj 2022

Tak este nie je zahojeny z prechadzajuceho vztahu. No ty zas nemozes trpiet teraz za to, co sa kedysi stalo jemu

hope87
26. máj 2022

On ti dal všetky dôvody na to, aby si si myslela, ze je to normalny vztah. Ved to aj vyzera ako normalny vztah, podla toho, co pises a to, ze on povie, ze nie, tak to cloveka len nuti rozmyslat, ci nahodou nespoznal nejaku inu, ktora mu padla do oka a takto si chce s "cistym svedomim" nechat zadne vratka. Ze "ved som ti povedal, ze to neberiem ako vztah"...Ja by som sa ho rovno spytala, ako to mas chapat, ze to nie je vztah? Ze kazdy mozete mat aj inych? Ak ti povie, ze ano, tak by som z toho vztahu vycuvala. Ak ti povie, ze nie, tak by som mu povedala, ze ty to ako vztah vnimas, lebo sa tak aj prezentujete, aj robite veci ako "normalny" par a ze si ma rozmysliet, ci ta teda chce alebo nie. Lebo ty v tom mas jasno. Ak on nema, tak je cas, aby sa vase cesty rozisli. Ze nepotrebujes byt vo vztahu/nevztahu a len trpnut a cakat, kedy sa ti len tak zo dna na den neozve a posle ta do pecka. Iked to by mohol, aj ked to vztahom nazvete.
Fakt tomu nechapem...ak to takto nechcel, mal ti to povedat predtym, nez ta zoznamil s rodinou, ty jeho, nez ste si vsade zacali davat spolocne fotky a hlavne ti nemal hovorit, ze ta lubi. Cele je to divne.

autor
26. máj 2022

@hope87 To, že spoznal inú si nemyslím keďže i dnes zverejnil našu fotku, pýtal sa ma či teda v sobotu prespím uňho by sme dali s kamarátmi opekačku ak chcem a tak. Všetko vyzerá okej a aj to vyzerá ako vzťah. Sám povedal, že je to ako vzťah a nič sa nezmení veď fungujeme ako vo vzťahu. Len má vnútorne zlý pocit z toho , že “má priateľku” . V zmysle, že to v ňom evokuje strach

jaskolka
26. máj 2022

Bože môj, to je fakt idiot.. Vnútorne zlý pocit ze ma priateľku? 😆😆😆
A z čoho má ten strach? Ze sa ešte "neodmiloval" od bývalej? Alebo ze zajtea budeš chcieť prsteň a pozajtra sobáš a v nedeľu dieťa?
Za mňa čistý blbec, z toho nikdy normálne vzťah nebude. Toto zrelý chlap nerobí a s deckom chodiť hádam nechce nijaká normálna žena.
Ci akože ty máš teraz čakať, že pánko si bude liečiť "strach a zlý pocit",a dôjde k záveru, že milostivo bude súhlasiť so vzťahom? Alebo zisti, že nedokáže to prekonať a po pol roku vzťahu nevzťahu ta pošle "do múky"? Co ma 14 rokov?Kde také vykvety rastu?

lintu
26. máj 2022

Vase stretavanie moze vyzerat akokolvek. To, ze on to tak ale oficialne neberie, je dost velky problem, ktory moze kedykolvek obratit proti tebe. Kym ste zadobre asi nic nehrozi, ale akonahle sa mu nieco znepaci, nebudes mat nikdy istotu s cim vyrukuje. Za takychto by som s nim nebola. Niekedy po velkych laskach prichadzaju este "medzilasky". Dievcata, ktore cloveka zbavia "stareho" a pripravia na "nove". Mozno aj preto pri tebe ta neistota.

nestastna21
26. máj 2022

Môj bol na tom veľmi podobne. Nakoniec som ho kopla do riti s tým ze bud normálny vzťah alebo nič. Po tyzdni som spolu už oficolnae chodili. A áno pre istotu som sa ho to vyslovene opyyytala 🙈